26-05-2008, 23:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.01.07
|
|
|
נהג יחידה במד"ה
שובצתי לנהג יחידה בענף מדעי התנהגות בהרצליה(חיל מודיעין), עכשיו המקום די סבבה, יש שם אחלה אנשים והכל, אפילו שמעתי שזה המקום הכי טוב מבחינת נהג יחידה, אין הרבה עבודה כביכול יחסית למקומות אחרים שאשכרה קורעים ת'תחת אבל הבעיה היא שאני לא רוצה להיות נהג בצבא, גם לא רוצה וגם יש לי אישור מרופא מנתח שעדיף לא לשבץ אותי כנהג בגלל ניתוח בעיניים.
המפקד שלי שם אומר לי שאני צריך אך ורק אישור צבאי על מנת לא להיות נהג ולעבור למקצוע אחר אבל כשהלכתי לרופא הוא אמר שאני צריך ללכת לשלישות ושם להוציא טופס 55 ביטול מקצוע וכמובן שם להוסיף את האישור של הרופא המנתח ואז יחליטו האם לשנות לי מקצוע
עכשיו אני די בדילמה, קודם כל הענף הזה הוא פשוט מקום טוב, המפקד שם אשכרה כמו חבר, אין תנאים של יחס מפקד-חייל וגם זה בניין אזרחי והכל,רק לשלוח דואר לבסיסים השונים באוטו וזהו.
שמעתי שנהג יחידה במקומות אחרים זה פשוט שונה ב 360 מעלות מהמקום הזה,שום סגירות שבת..יומיות..ואנשים שאכפת להם ממך.
אבל כבר אמרתי שאני רוצה תפקיד אחר..אני רק פוחד שישימו אותי במקום חרא ואני יצטער שהלכתי משם.
מה לעשות??
דרך אגב..אני צריך לעשות רישיון על ידני שזה גם באסה כי יש לי רק על אוטומט ודבר שני..אני ממש רוצה מקום עם הרבה חברים וצחוקים, מה שלא יהיה כנהג.
בקשר לטופס 55, רק דרך הטופס הזה אני מבטל את המקצוע כי מעניין שהרופא לא נתן לי את הפטור הצבאי וככה הוא יכל לסגור עניין.
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה ע"י adir3830 בתאריך 26-05-2008 בשעה 23:04.
|