לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > מערכות הפעלה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2008, 20:54
  overclock overclock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי micam44 שמתחילה ב "אין אפשרות לבצע השעיה\שנת חורף במחשב"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי micam44
שלום,

קניתי מחשב נייד מאייבורי (לא להתנפל עליי. אני יודע שהם לא משהו), שהתקנתי עליו וינדוס XP.

תודה רבה מראש.

כעובד לשעבר באייבורי ועם 6 מחשבים בבית ש- 5 מהם עם לוחות אם MSI,מהם שניים הורכבו לפי מפרט באייבורי ועוד 2 מחשבים ניידים MSI. ו-טפו טפו טפו אפס תקלות בכולם אני מאוכזב שכתבת את המשפט הזה...

עוד יותר מצחיקה אותי ההתנהגות הישראלית הטיפוסית הבכיינית וחוסר ההבנה שלך במחשבים(כי אחרי הכל, בלי לראות ובלי לדבר ברור שה"תקלה" שלך היא שלא התקנת את הדרייבר המקורי של כרטיס המסך ובגלל זה אין לך אפשרויות כמו כניסה תקינה לתרדמת).
אבל כישראלי טיפוסי, כשצריך להוציא כסף אתה תחפש את הכי טוב שמינימום כסף יכול לקנות ואחרי זה להתלונן על החנות שהעזה למכור לך ב-3000 ש"ח מחשב נייד MSI כשיש מוצרים יקרים כמו סוני או HP(שאגב, אף פעם לא קראתי תגובות פה בפורום על השירות שלהם, ויש תלונות)...

אבל עזוב את זה, קנית מחשב במיטב כספך... אבל למה שתשלם על תוכנה?!?! כמובן שביטלת את אפשרות רכישת מע' ההפעלה עם המחשב, הרי הבן של השכן הוא גאון במחשבים(הוא בכיתה יא' אבל אתה חושב שהוא בן 10 ויודע אנגלית ברמה של בן 15). התקנת XP אבל התקליטור שמצורף למחשב מכיל התקן לויסטה(כי זה ברירת המחדל) או שאפילו לא טרחת לבדוק, הרי חלונות עובד(רוצה לינק שגם עם עותק פיראטי תוכל להוריד עדכונים? לא כאן!).

אז פעם הבאה שאתה פותח את הפה שלך, ומנסה להוציא את עצמך גאון(מה... בטח שידעתי שאיבורי חרא, אתם חושבים שאני אידיוט???), תוודא שאתה לא יוצא ההיפך...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-06-2008, 21:05
  micam44 micam44 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי overclock שמתחילה ב "[QUOTE=micam44]שלום, קניתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי overclock
כעובד לשעבר באייבורי ועם 6 מחשבים בבית ש- 5 מהם עם לוחות אם MSI,מהם שניים הורכבו לפי מפרט באייבורי ועוד 2 מחשבים ניידים MSI. ו-טפו טפו טפו אפס תקלות בכולם אני מאוכזב שכתבת את המשפט הזה...

עוד יותר מצחיקה אותי ההתנהגות הישראלית הטיפוסית הבכיינית וחוסר ההבנה שלך במחשבים(כי אחרי הכל, בלי לראות ובלי לדבר ברור שה"תקלה" שלך היא שלא התקנת את הדרייבר המקורי של כרטיס המסך ובגלל זה אין לך אפשרויות כמו כניסה תקינה לתרדמת).
אבל כישראלי טיפוסי, כשצריך להוציא כסף אתה תחפש את הכי טוב שמינימום כסף יכול לקנות ואחרי זה להתלונן על החנות שהעזה למכור לך ב-3000 ש"ח מחשב נייד MSI כשיש מוצרים יקרים כמו סוני או HP(שאגב, אף פעם לא קראתי תגובות פה בפורום על השירות שלהם, ויש תלונות)...

אבל עזוב את זה, קנית מחשב במיטב כספך... אבל למה שתשלם על תוכנה?!?! כמובן שביטלת את אפשרות רכישת מע' ההפעלה עם המחשב, הרי הבן של השכן הוא גאון במחשבים(הוא בכיתה יא' אבל אתה חושב שהוא בן 10 ויודע אנגלית ברמה של בן 15). התקנת XP אבל התקליטור שמצורף למחשב מכיל התקן לויסטה(כי זה ברירת המחדל) או שאפילו לא טרחת לבדוק, הרי חלונות עובד(רוצה לינק שגם עם עותק פיראטי תוכל להוריד עדכונים? לא כאן!).

אז פעם הבאה שאתה פותח את הפה שלך, ומנסה להוציא את עצמך גאון(מה... בטח שידעתי שאיבורי חרא, אתם חושבים שאני אידיוט???), תוודא שאתה לא יוצא ההיפך...

לא הבנתי על מה הרעש הגדול.

אגב, מערכת ההפעלה מותקנת ברשיון. מערכת ההפעלה מעודכת.
הדרייברים שהותקנו הם הדרייברים ל WINXP ולא ל VISTA.

יש בעיה, ייתכן מדרייברים וייתקן בגלל בעיה אחת, שאין אפשרות להכנס למצב שינה.

המחשב כן מסוגל להכנס למצב המתנה, ואז יוצא ממנו כי הוא לא מצליח להכנס למצב שינה.
לדעתי, זה נושא שוינדוס היו יכולים לטפל בו.
כלומר המחשב במצב המתנה ומוגדר שאחרי שעת המתנה המערכת אמורה לעבור למצב שינה? המעבר למצב שינה לא הצליח? למה לא לחזור למצב המתנה קבוע? למה שהמחשב ידלק?

אגב, אתה בטוח שהבעיה היא בדרייבר של כרטיס המסך? לנסות להתקין את הדרייבר מחדש? זה יכול לפתור את הבעיה שאין אפשרות להכנס למצב שינה?

תודה רבה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר