לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-05-2008, 20:42
צלמית המשתמש של Foxtrot1
  Foxtrot1 Foxtrot1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי cookoorookie שמתחילה ב "האוניברסיטה הפתוחה?"

אפשר וגם לעניות דעתי מומלץ לחרדי הפסיכומטרי (התואר שם איכותי, אבל דגש על קשה! קשה מבחינת סוציאלית וקשה מבחינת הגישה. צריך להבין שזאת צורת הוראה אחרת).

ראוי גם לציין שתואר בפתוחה הוא תואר לכל דבר, ושווה ערך לתואר אוניברסיטאי רגיל. כך גם בהכרה של אוניברסיטאטות אחרות בתואר, וכך גם בהכרה של המועצה ללימודים גבוהים (המל"ג). כנ"ל גם לגבי מוסדות לימוד בחו"ל.

בנוסף - אני הייתי ממליץ על פסיכומטרי בכל אופן, כי הלימודים בפתוחה הם לא שגרתיים וצריך לדעת זאת (צריך תחת, והרבה). לא כל שכן, לימודים שלא בפתוחה (למשל מכללות) עולים הרבה כסף, ופסיכומטרי גבוה יכול שיוריד זאת (לא בגלל הציון חס וחלילה, אלא בגלל הרצון של מכללה להכניס תלמידים "איכותיים" יותר). למשל ב-IDC אתה תשלם 50% פחות אם יש לך פסיכומטרי 700 ומעלה.

חזרה לפורום
ישן 31-05-2008, 23:22
צלמית המשתמש של Algorithm
  משתמש זכר Algorithm Algorithm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Foxtrot1 שמתחילה ב "אפשר וגם לעניות דעתי מומלץ..."

אני רוצה להוסיף למה הבחור מעלי אמר.
קראתי לא מזמן שבמכללה הטכנולוגית בחולון [HIT] מי שמקבל 650-699 בפסיכומטרי אזי הוא יכול לקבל מלגה של 50 אחוז משכר הלימוד לשנה הראשונה.
וכן, אם מישהו מוציא 700 ומעלה, הוא מקבל מלגה של 100 אחוז משכר הלימוד של השנה הראשונה.

המכללות בהחלט יודעות לדוג את האנשים בנקודה הרגישה של [רוב] האנשים.
אותי אישית זה מאוד מפתה ללמוד שם היות והמצב הסוציו-אקונומי שלי לא מי יודע מה, וזה נורא יקל עלי, אבל זה לא קשור לדיון.

דרך אגב, פותח הת'רד -
אם ברצונך ללמוד משהו הייטקי וללא פסיכומטרי ו'מזורז', אתה תמיד יכול ללמוד הנדסאי,
אין כל רע בלהיות הנדסאי, ישנם הנדסאים המרוויחים אפילו 15 עד 20 אלף ש"ח [ברוטו],
אבל כמובן זה אחרי ניסיון של עשור לפחות, מצד שני אתה לא רוצה לעשות פסיכומטרי אז לכל דבר יש השלכות משלו.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:31

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר