לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-05-2008, 00:42
צלמית המשתמש של ~ים~ כחול עמוק
  משתמשת נקבה ~ים~ כחול עמוק ~ים~ כחול עמוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.07
שלח הודעה דרך ICQ אל ~ים~ כחול עמוק
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Ride שמתחילה ב "אבל שמע שלחו יל אחרי הצו..."

הייתי בדיוק במצב שלך רק בגדנע חובלים,
עשיתי את כל המבחנים, עברתי מיונים גדנע, פשוט הכל,
ורק אחרי שכבר פיתחתי צפיות הודיעו לי שדפקתי לגמרי את הקבא שלי(מן הסתם כי ידעתי שאני בחובלים כבר- אוקיי- לי זה היה מן הסתם כשעברתי את כל המיונים הדרושים להתקבל לקורס.)
הטעות היא שהגדנע והלשכה שלך נורא שונים אחד מהשני, אין ביניהם שום קשר,
רק כעבור הגיבוש הם מודעים לזה שאתה ממוין(או לא ממויין) לשייטת, כשרציתי לדבר איתם על הגדנע הם ישר אמרו לי שהם לא יודעים כלום ושצהל לא מתעסק עם גדנעות עד הרגע שעוברים את הגיבוש בסופן.
בכל מקרה, תשלח מכתב עם המלצות ממורים יועצי שכבה, רכזי שכבה,רכזים שלך בכל מיני מסגרות אם יש, ותגיד שאתה לא ידעת שזה משפיע כל כך על שיבוצך בצהל שאתה מעוניין לנסות שוב,
הסיכוי שיתנו לך זה אחוז למאה,
אבל שווה לנסות!
בהצלחה- ואל תתבאס מקסימום אחרי הגיוס תוציא טופס 55(גם לא פשוט אבל אפשרי).

חלומות כן מתגשמים, אין צורך לבכות ולחתוך ורידים,
הייתי במצב של כדורי שינה בגלל זה- שאם מישהו מוסמך היה רואה את זה היה נותן לי פרופיל 21 ולא מגייס אותי בכלל.
קח את עצמך בידיים, תחשוב על עוד אופציות, תחשוב על יתרונות במקומות אחרים,
ותדע ש~לא הכל טוב אבל הכל הכל הכל לטובה!(מנסיון!)

לילה טוב.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-05-2008, 00:53
צלמית המשתמש של ~ים~ כחול עמוק
  משתמשת נקבה ~ים~ כחול עמוק ~ים~ כחול עמוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.07
שלח הודעה דרך ICQ אל ~ים~ כחול עמוק
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Ride שמתחילה ב "זה לא הוגן בכלל! אני מכיר..."

תשמע, ידיד שלי התגייס להנדסה קרבית וגבי אשכנזי בא לדבר איתם, ביקשתי ממנו שישאל משהו קטן בשמי:
הוא הקליט לי את השיחה(אם תרצה אשלח לך):
'גבי היקר, אני חייל בן בודד יכול להבטיח לך שהלוחמה האמיתית שלי היא לא כאן במהלך השרות אלא להגיע לכאן ליחידה הזאת,
הצבא דרך עלי והקטין אותי,
ועכשיו יש לי ידידה מאוד טובה שלעומת שאר בני גילה רוצה להתגייס ולגיוס קרבי, מעוניינת לחתום 5 שנים של קבע כדי לסיים קורס חובלים אך הצבא מקשה עליה והיא עברה הכל- יש לה את כל הנתונים כדי להצליח, מנהל הגיבוש דיבר איתה ואמר לה שהוא לא פותח את הקורס בלעדיה, כשהלשכה עשתה לה בעיות היא הרסה עולמות כדי להגיע למפקד הגיבוש, קבעה איתו שיחה ובעיניים דומעות שיכנעה אותו את מה שהוא כבר ידע- שהיא צריכה להיות חובלת.
אך התשובה היחידה שהייה לו זה:'הכל לטובה'.
היא הפנתה את השאלה אליך, למה אתם מורידים לחיילים שכן רוצים לתת מעצמם את המוטיבציה לשרת את מדינתם ביעילות הגבוהה ביותר שהם יכולים ורוצים,
למה אתם שמים רגל לאנשים הטובים באמצע הדרך, וכופים על אחרים שמתים לעוף מהארץ הזאת להיות במקומם?

גבי אשכנזי: תשמע, לכל דבר יש את הסיבות שלו, זה לא משהו נגד המלש"בים אבל אני בטוח שיש סיפורים רבים מאחורי זה, בכל מקרה תודה לכולם על השאלות וגיוס נעים'.

כך התחמק הרמט"כל מתשובה כנה,
וכך אני הבנתי שהמקום שלי במקום אחר-
וככה גם אתה צריך להבין, זה קשה,ף ועברתי 10 חודשים של גהנום,
אבל חייבים להמשיך הלאה.
אין ברירה.

ישן 01-06-2008, 02:46
צלמית המשתמש של UR5076
  UR5076 UR5076 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Ride שמתחילה ב "אוף עם היו אומרים לי ללכת..."

אחי מה זה? "מה כבר עשיתי להם"?? חח אתה חושב שהם באים לרעתך?
עשית מיונים, נמצאת לא מתאים, סלמאת. אין להם שום דבר אישי נגדך.

אתה יכול לנסות ולהשיג כמה דברים:
מבחנים חוזרים - לשלוח בקשה ללשכ"ג גיוס שלך שאתה מעונין במבחנים פסיכוטכניים נוספים עקב סיבה כלשהי (אם יש לך אבחון שלא שלחת אז תצרף את זה לבקשה).

ראיון אישי - גם כן, לשלוח בקשהעם סיבה כלשהי שבגללה אתה חושב שאתה זכאי לקבל שלב מיון נוסף.

בקשה לחיל הים - לבקש מחיל הים שיתנו לך להיכנס על תקן חריג. כלומר, להיכנס למרות שהנתונים שלך לא מספיק גבוהים. חשוב לציין שגם אם תקבל אישור להיכנס לגדנ"ע ולגיבוש על תקן חריג הסיכויים שלך להתקבל נמוכים מאוד.

עוד דבר, קשה מאוד להשיג ראיון ומבחנים חוזרים. צריך סיבות רציניות ע"מ לקבל את זה, לדוגמא: חבר שלי עשה צו ראשון כשיום לפני חניך שלו ז"ל נפטר מסרטן ורק לאחר כמה שבועות שהוא הציק להם, שלח להם אבחון שמעיד על כך שהוא זכאי להקלות והפעיל קשרים הוא השיג מבחנים חוזרים.

ישן 30-05-2008, 11:52
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ride שמתחילה ב "קב"א וגדנ"ע צלילה"

קודם כל, תדע שאתה לא לבד, ואני, שהחלום שלי מאז ילדות הוא שייטת ואני מתאמן קשה, מתמודד כבר מספר חודשים עם בעיה קצת יותר בעייתית - בעיית ראיה שיש לי, והאופציות היחידות שיהיו בקרוב הן או שאני אעשה ניתוח לייזר, או לנסות איכשהו בקומבינה של קשרים להכנס לגדנ"ע בכל זאת. או לקבל סטירה בפנים ולא לקבל כלום.
אני לא אספר את כל הסיפור, אני רק אומר שכל עוד לא עושים לך בעיות הכל בסדר, אבל אם יידחו אותך, תלחם ואל תוותר. תשלח מכתבים ופקסים, תתקשר אליהם ותעשה כל מה שאפשר.

מלבד זאת, אני יודע שאתה רוצה להתאמן קשה ולהתאמץ, אבל אם באימונים אתה תגרום לעצמך נזק לגוף, שרוב הסיכויים שנזקים כאלה הם בלתי הפיכים, זה פשוט לא שווה את זה.
אתה תגרום לעצמך בעיות גב וברכיים שיחריפו עם הגיל.
ותחשוב על העניין ככה שאם אתה תעשה לעצמך נזק, אתה לא תוכל בכלל לשרת בשייטת.
אימונים צריכים ליהיות מסודרים, בגדר עומס סביר, לא להעמיס על עצמך משקלים.
אם אתה רוצה ליהיות מוכן טוב, תגיע לחופים שבהם החול רך ושוקע, ותרוץ שם הרבה ארוכות וספרינטים ותעבוד על כוח.

הדבר הכי טוב שאני יכול להמליץ לך עליו, הוא להכנס למסגרת מקצועית של כושר קרבי, ותאמין לי מעבר לכושר אתה תלמד ותקבל דברים שאתה לא יכול להרוויח לבד.

אני מקווה שתחשוב טוב על מה שאמרתי.

ובאמת בהצלחה בהמשך הדרך. אולי עוד נפגש.

עומר
ישן 30-05-2008, 16:40
  omer k omer k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.10.07
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Ride שמתחילה ב "אני כבר שנה בכושר קרבי... אל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Ride
אני כבר שנה בכושר קרבי...
אל תדאג אני לא יוותר אני כול יום בבוקר הדבר הראשון שלי זה יהיה לשלוח מכתב!
הם לא ימנוע ממני את זה!
פרוטקציות מאחד שהיה 25 שנה בשייטת יעזרו ועוד מכמה?
או פה פרוטקציות לא עזורות?

שמע אחי
כעקרון אני חושב שיוותרו לך על העניין של הקב"א אם תראה באמת רצון והתמדה.
לפי מה שסיפרת הבנתי שכרגע אין שום בעיה ואתה נחשב בבפנים - בגדנ"ע.
אם לא קיבלת עדיין זימון לביתן חיל הים בתל-השומר אני מציע לך להתקשר אליהם (03-7377777), ולוודא שאתה רשום וכלול ובקרוב תקבל. אם יגידו פתאום שהעניין מבוטל, קודם כל תספר כמה אתה רוצה וכמה אתה נלחם על העניין ותשאל מה אתה יכול לעשות כי זה באמת חשוב לך. אם כל זה לא יעבוד, אני באמת מציע לך לנסות להפעיל את הקשרים שיש לך, כי זה יכול לעבוד במצב שלך, שהבעיה היא כביכול לא כל כך בעייתית.

אם אתה רוצה אתה מוזמן לשאול ולהיעזר בי (אייסיקיו 211065357)

בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר