לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2008, 21:03
צלמית המשתמש של ISHPUZ
  ISHPUZ ISHPUZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ropy שמתחילה ב "למי שקרא את הכתבה . השאלה[b]..."

אם נעזוב לרגע את העובדה שלדעתי האישית זו כן מטרה ראויה כל עוד זה נעשה במידתיות - השב"כ לא מקצה ממשאביו וכח האדם המבצעי שלו לפרויקטים כאלו על חשבון ביטחון הציבור. מדובר על חניכי קורס מתקדם בשב"כ, שהוחלט שאת הנסיעה ללימוד סידורי אבטחה בחו"ל לא יעשו ללונדון\פריז\רומא אלא לפולין, וכתרגיל במחקר וכדי להשחיז את כישוריהם יבצעו את עבודת המודיעין הזו במקום תרגיל סתמי אחר. כל ההשקעה האחרת (לוחות זכרון וכו') זה לא כסף גדול.
אני מאוד בעד, והסיפור הזה ממש עשה לי טוב.

ואם נחזור לדעתי האישית, גם אם השב"כ היה מקצה משאבים מיוחדים לפרוייקט כזה ופירסומו זו לדעתי מטרה ראויה. מדינת ישראל מחויבת לשימור זכר השואה והנצחתה וזה שהפרוייקט בוצע והציבור נחשף אליו עשה את העבודה. יש ערך חינוכי עצום ותיחזוק זכרון השואה על מנת שלא יתמוסס ויהפוך להיסטוריה עתיקה ולא רלוונטית.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2008, 22:15
צלמית המשתמש של רגב06
  רגב06 רגב06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ISHPUZ שמתחילה ב "אם נעזוב לרגע את העובדה..."

מחזק.
השירות הוא סוג של שמורת טבע של ערכים ואמינות בביצוע במדינה התזזיתית שלנו. אני מבין לחלוטין שאת המלחמות הקשות שלנו- עד יום הכיפורים כולל, ניצחנו לא בגלל הטכנולוגיה והקידמה אלא למרות ובעצם בזכות דרג מסתער של לוחמים וקצינים "זוטרים" ערכיים ומביני עניין.
אנשים שהבינו מי נמצע לפניהם, מי נמצא מאחוריהם ומה יש לעשות כתוצאה מכך.

היום נדמה לי שטוב הדבר כשארגון מבצע במדינת ישראל מוציא מבצע שמטרתו לא חיסול אויב, אלא בניית נדבך בלתי נראה, חיובי ומשמעותי אצלנו פנימה.
כך נעזור לעצמנו להתחזק, לזכור, לשמר קשר עם אבותינו.
בעיני הדבר הזה משמעותי יותר משווי שעות האדם והמכונה שהושקעו במבצע הזה, ותורם יותר לחוסננו מחיסול של מבוקש "בכיר חמאס בשכונת סג'עיה" בן 23 שהוסמך שלשום במקום בכיר אחר בן 24 שחוסל לפני שבוע.

"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר