לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-06-2008, 12:01
צלמית המשתמש של klingo17
  klingo17 klingo17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי max-max שמתחילה ב "אפשר להיות צנחן ללא כנפי צניחה ?"

הדבר היחיד שבמבדיל את חטיבת הצנחנים מחטיבות חי"ר אחרות זה קורס הצניחה והכנפ"צ.

אם אתה מפחד לצנוח ולא רוצה לצנוח, למה אתה הולך לצנחנים?

חוץ מיזה עקרונית אני יודע שאפשר אם הרבה מאמץ לוותר על קורס הצניחה, אבל אין בזה היגיון כי הרי במלחמה הצנחנים אמורים לצנוח(למרות שהם לא עושים את זה כרגע), לכן מה יקרה אם תיאלץ לצנוח במלחמה? תיכנס ברגל עם גולני ואז תחבור לגדוד? אין בזה היגיון הרי.

תתגבר זה לא כזה נורא כמו שאתה חושב, תאמין לי אני גם פחדתי.
חוץ מיזה, אני לא מצליח לדמיין איך אתה בתור צנחן במסלול, פונה למפקדים,שהם גם צנחנים, ומבקש מהם לוותר על קורס הצניחה, אבללהישאר צנחן

נערך לאחרונה ע"י klingo17 בתאריך 02-06-2008 בשעה 12:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-06-2008, 13:49
  משתמש זכר max-max max-max אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל max-max
מממ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי max-max שמתחילה ב "אפשר להיות צנחן ללא כנפי צניחה ?"

שמעתי כבר על צנחנים שהיו ללא כנפי צניחה.
ציטוט:
klingo17
אם אתה מפחד לצנוח ולא רוצה לצנוח, למה אתה הולך לצנחנים?

הלכתי לגיבוש בגלל החוויה ,רציתי לראות מה זה.
הייתי בכושר טוב ואמרתי ,מה שיהיה יהיה.
חבר סיפר לי שלא חובה לצנוח אז אמרתי למה לא ללכת אם לא חובה ?

ציטוט:
High_Hopes
הכי פשוט - אל תלך לצנחנים.

אני לא חושב שזה אפשרי ,אומנם עוד לא קבלתי מכתב שאני בפנים אך שלחו לי במידע אישי שאני בפנים.

אני מאוד רוצה לשרת בצנחנים בגיבוש היו באמת אנשים טובים מכף רגל ועד ראש ובהחלט אני רוצה לשרת אם חברה טובים אני רק לא רוצה לצנוח ,אין לי בעיה אם שום דבר אחר ,רק לא לצנוח.

בצו ראשון בראיון אישי אמרתי בפירוש שיש לי פחד גבהים ,והמראיין אמר שאין בעיה.
לא יודע מה אני הגיד למפקד אולי "אין מצב שאני קופץ ממטוס" אני עדין לא יודע איך להגיד דבר כזה.
יותר מפחיד אותי הצניחה פחות מה שהמפקד יגיד.

אני שואל ברצינות יש אנשים בצנחנים ללא כנפי צניחה ?

"מה שאנו עושים בחיים מהדד לנצח נצחים"

ישן 02-06-2008, 13:54
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי max-max שמתחילה ב "מממ..."

1. הרבה אנשים עם פחד גבהים רציני עשו קורס צניחה. כולל הכותב
2. מכיוון שאחיה של אשתי סיים לא מזמן אימון מתקדם, אני יכול לומר לך שמי שסירב לצנוח הועבר למז"י - חלק לתומכ"ל וחלק לחטיבות אחרות. יש חבר'ה שנשארו בגלל שלא רצו לוותר עליהם - אבל זה כבר מקרים פרטניים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 02-06-2008, 22:03
  משתמש זכר max-max max-max אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל max-max
מממ...

אני חייב להסביר לכם.

יש לי פחד גבהים כתוצאה מהילדות ,שהייתי ילד קטן נפלתי מהר 5-6 מטר בנס לא קרה נזק רציני.
חודש לא יכולתי לשבת על התחת מכאבים. מאז יש לי פחד גבהים.

הלכתי לגיבוש צנחנים מכיוון שחבר שלי שיכנע אותי ואמר "שלא חייבים לצנוח ,יש צנחנים ללא כנפים"
קיבלנו את צו הזימון בגיבוש באותו תאריך והחלטתי ללכת בתור חוויה גם אם אני התקבל "לא חייבים לצנוח"

בתור אחד שצריך להתגייס כול הזמן כיוונתי במחשבה שלי לעבר סיירות שלא צונחים בהם
עד לגיבוש לא היה לי מושג שדובדבן זה סיירת תחת צנחנים הייתי בטוח שבדובדבן אין צניחות.
לא ידעתי או אולי לא רציתי לדעת שכול הסיירות עוברים קורס צניחה.

לפני כמה ימים קבלתי תשובה באינטרנט (עוד לא קבלתי מכתב) יעד סיירות: דובדבן (מאותר דובדבן).
אין לי מושג אם זה נכון ,חבר אמר שככול הנראה אני יקבל מכתב כמאותר דובדבן.

עכשיו אין מצב שאני מתאמן מצליח לעבור גיבוש יחטיות ,עובר טירונות בדובדבן ועף על זה
שאני לא עושה קורס צניחה ,אני חושב על זה מספר ימים ,המחשבה משגעת אותי
מה לעשות ? איפה להיות ? האם בגדודים יעבירו אותי ללא צניחה ?
הכיוון היה גולני אבל אחרי שהייתי בגיבוש וראיתי את האנשים (אחלה אנשים) אני רוצה להיות בצנחנים.
חשוב לי האנשים שאני שאני איתם היו טובים.

אני לא יכול להחליט להיות בדובדבן או בצנחנים לעשות טירונות להגיע לקרוס צניחה ולהגיד "לא עושה".
יעיפו אותי וכול מה שהשקעתי ירד לטמיון.

תמיד ידעתי שיגיע היום שאני הצטרך להחליט והיום הזה מתקרב.

"מה שאנו עושים בחיים מהדד לנצח נצחים"

ישן 02-06-2008, 23:44
  ice dude ice dude אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.07
זה הכי נורמלי

רק אתה עושה מזה ביג דיל,אחי זה הכי נורמלי,אני בא ממשפחה שדודים שלי אחי אבי ובני דוד שלי צנחנים,זאת אצלנו מורשת,אני מעדיף שייטת,חחחחחחחחחאני שונה,בוא לא נדבר עליי עכשיו,תשמע משאתה מרגיש זה רגיל לחלוטין,הנה דוגמה קטנה דוד שלי הגיע לדרגת אלוף משנה,היה סמח"ט הנח"ל בעבר,הוא התחיל וסיים לזגן אלוף בצנחנים,הוא סיפר לי איך הייתה הצניחה הראשונה שלו הוא לא רצה לקפוץ המפקד שלו בכוח הכריח אותו לקפוץ תוך כדי דחיפות נשמע לא הגיוני וממש מפחיד אבל זה הגיוני,יש שאומרים צניחה ראשונה לא מפחידה כי אתה לא יודע מה מחכה לך,וישנם אנשים שאומרים דווקא ראשונה הכי מפחידה ואחרי זה אתה מתרגל לזה,אבל בסוף כדי לך לצנוח,זה מפחיד אבל זה רגיל והגיוני עכשיו תאר לעצמך את הדוד שלי שפחד הרבה הוא שהצניח את חייליו מהמטוס על אחריותו המלאה.........תחשוב על זה

בהצלחה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר