לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 04-06-2008, 11:43
  אובזרוור אובזרוור אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.06.08
הודעות: 205
ראש הממשלה ויו"ר תנועת קדימה - המנצח הגדול בסקר פנימי בקדימה


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yallakadima.co.il/images/2_7182.jpg]

ראה"מ ניצח, כצפוי | דיכטר ומופז – תיקו | איציק הפתיעה04.06.08השבט הקדימאי אמר את דברו והוא מסקרן ומרתק מתמיד. 5,297 מתפקדים קדימאים נטלו חלק במיזם האינטרנטי-פוליטי של יאללה-קדימה | ראש הממשלה שומר על אחיזת שטח טובה, מופז נהנה מרוב תומכי אולמרט בתרחיש של פרישה | איציק, אפללו, חרמש ושנלר הפתיעו | הכנו לכם קובץ PDF להורדה ובו תמצית התוצאות.
[יאללה-קדימה] להורדת קובץ תוצאות סימולציית הבחירות יוני 2008


ראש הממשלה אהוד אולמרט יכול לחייך. על אף המשברים ורוח הפנים הקשה שמלווה אותו בשבועות האחרונים הוכח כי עיקר המפקד שנוהל בידי לשכתו שמר לו אמונים. אולמרט בהתמודדות ישירה מול ארבעת המועמדים האחרים : לבני, דיכטר, מופז ושטרית, מצליח לגייס 32.2% תמיכה – ובמצבו הציבור דהיום זהו נתון מרשים ויחד עם זאת די צפוי.

ממלאת מקום ראש הממשלה ושרת החוץ הצליחה לגרוף אחוזי תמיכה לא מבוטלים הן מראש הממשלה והן מהמתמודדים האחרים באופן שמיקם אותה במקום השני אך בהפרש ניכר מראש הממשלה והיא זוכה ל-19.2% תמיכה. מייד אחריה עם 18.3% תמיכה ניצב השר לביטחון הפנים אבי דיכטר וצמוד אליו שר התחבורה ומי שהסתמן בתקשורת הארצית כיריב העיקרי של לבני הוא שאול מופז, שנהנה מ-17% בלבד. השר מאיר שטרית נועל את החמישייה עם 13.2% תמיכה בלבד.

כאשר נתבקשו 5,297 מתפקדי קדימה לדרג את ארבעת המועמדים לראשות הממשלה בהיעדרו של אהוד אולמרט התקבלו התוצאות הבאות : למקום הראשון הגיע אבי דיכטר עם 28.8% תמיכה אולם פער שלילי מזערי בן 6 קולות לרעת שאול מופז הופך את התוצאה למעין תיקו. באחוזים מופז זוכה ל-28.7% תמיכה. למקום השלישי בתרחיש הזה הגיעה השרה ציפי לבני והיא נהנית מ- 25.3% תמיכה. שטרית נועל גם כאן את הרשימה והוא עם 17% תמיכה.

ניתוח תוצאות שתי השאלות הראשונות מאשש את שצפו רבים תחילה. נתח גדול מהקולות של אהוד אולמרט מופנה לשאול מופז במקרה והראשון פורש. מופז, כך על פי תוצאות הסימולציה, צפוי ליהנות מנתח תומכי אולמרט בהיקף של 36.2%, דיכטר בהיקף של 32.7%, לבני בהיקף של 18.1% ושטרית בהיקף של 13%.

הציפייה שמופז מקבל את רוב קולות אנשי אולמרט לא אכזבה אולם שיעור ההסטה קטן למדי ובולטת הדומיננטיות של השר אבי דיכטר בשטח הקדימאי. ניכר שבהצבעתם של רוב אנשי אולמרט בולט מרכיב המחאה נגד מי שנתפסת היום בציבור כבעלת הסיכויים הטובים ביותר לנצח את בנימין נתניהו.

אנו מעריכים כי לטובתה של השרה לבני משחקים שני פקטורים :
1. ככל שינקוף הזמן ובתנאי ומעמדה הציבורי יישמר ואף יתחזק סביר להניח שתגבר מגמת הזליגה מצד אנשי אולמרט לכיוונה של לבני.
2. ככל שאחוז ההצבעה בפריימריז אמיתיים יגבר כך הדבר ייטב עם לבני, שחשה היום את נחת זרועם של מתפקדי "הדור החדש" שגויסו באופן מחנאי ממוקד ע"י יריביה בשנה האחרונה. לבני כידוע נהנית מאחוז תמיכה גבוה בקרב דור המתפקדים הישן אלא שמגזר זה במפקד הקדימאי הכללי נעדר זיקה ממשית לנעשה בתוך קדימה.


הרשימה לכנסת מלאת הפתעות
השאלה השלישית שנשאלו משתתפי הסימולציה עסקה בדמות רשימת סיעת קדימה לכנסת ה-18. תוצאות הבחירה של מתפקדי קדימה בנושא זה הניבו שלל הפתעות וחידושים ובמיוחד הוכיחו את כוחו של מרכיב הנעת פעילים וסגירת שותפויות בין הנבחרים השונים.

למקום הראשון הגיע אהוד אולמרט, דליה איציק הפתיעה כאשר זינקה והתמקמה במקום במקום השני והמאוד מכובד, דיכטר במקום השלישי, מופז רביעי ובמקום החמישי – הפתעה - אלי אפללו. יתר חברי העשירייה הפותחת הם : 6. שטרית , 7. לבני, 8.בר-און, 9. חרמש, שאף הוא רושם זינוק פנומנאלי. את העשירייה חותם, שוב פעם צריך לומר, ח"כ הצעיר והמבטיח יואל חסון.

בעשירייה השנייה יש מקום לציין הפתעות נוספות בדמות ח"כ עתניאל שנלר שהתמקם 15, ח"כ פלסנר שרושם אף הוא עליה נאה והוא במקום ה-16 ופרופ' בן-ישראל במקום ה-18.

הדילים הבולטים
הדילים הפעם היו מורכבים ושלובים בין מספר חברי כנסת, ככל הנראה ביטוי ישיר להחלטה להגדיר מינימום 4 הצבעות. הדיל המשמעותי ביותר הוא מעין דיל-מרובע רב-עוצמה בו היו חברים : דליה איציק, אבי דיכטר, אלי אפללו ושי חרמש. לא כל הקשרים בין חברי הדיל הזה היו שווים אבל יהא נכון לתאר את הסימביוזה בין אלה כצורה של מינוף משמעותי.

דליה איציק ואלי אפללו פרגנו הדדית האחד לשנייה. אפללו גם עבד בשיתוף פעולה צמוד עם שי חרמש וניכרת הלימה כמעט מלאה בטפסי ההצבעות של השניים. אפללו סייע מאוד לאבי דיכטר שגמל לו במידה רבה אולם פחותה מעט. הדילים הממלכתיים ביותר היו שייכים לאיציק ואפללו כאשר איציק סייעה גם לשלמה מולא, לראש הממשלה, לציפי לבני ולשאול מופז. אפללו או יועצו הפוליטי המצטיין סלומון קרובי היוו גורם מרכזי במניעתם צניחתם של רוחמה אברהם ואברהם הירשזון. רוב הקולות שקיבלו השניים הללו הגיעו ממתפקדים שהצביעו אפללו.

סגן השר מג'לי ווהבה גילה לויאליות מרשימה לשרתו ציפי לבני ובקו פרשת המים בין אולמרט ללבני היה מעניין לגלות שאנשי מג'לי העדיפו מעט יותר את לבני.

לשר רוני בר-און לא היה דיל סדור והצבעות אנשיו התפזרה בין חברי כנסת רבים.

להורדת קובץ תוצאות סימולציית הבחירות יוני 2008


http://www.yallakadima.co.il/article.asp?item_id=7182
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #17  
ישן 04-06-2008, 14:55
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 27.01.02
הודעות: 11,262
ראשית, אנחנו מסכימים בנוגע לאהוד ברק
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי אובזרוור שמתחילה ב "מאיפה אני מוסמך לענות לך ?"

הוא עשה רק צחוק מעצמו בנאום שדות ים 2 שלו - פתטי אפילו לא מתקרב לתאר אותו.

שנית, "קדימה" הגיעה לסוף דרכה כמפלגת שלטון. עכשיו היא רק מנסה לדחות את הבלתי נמנע - השלכתה לפח הזבל של ההיסטוריה. אם הסקרים כ"כ מחמיאים - היה לנו פה איזה טרול כמוך שטען שסקרים חשאיים, שרק הוא נחשף אליהם, מבטיחים ניצחון סוחף לקדימה - מדוע קדימה ואולמרט לא מכריזים על בחירות?
הרי הם עומדים לנצח, ולקבל עוד 4 שנים בשלטון - ולסתום את הפה לכל מתחריהם.

אבל גם אני וגם אתה וגם אולמרט יודעים את האמת - בבחירות הקרובות, מתי שלא ייערכו, קדימה תספוג מפלה נוראה, שגם הירוקים לא יצליחו לחלץ אותה ממנה (ירוקים משני הסוגים... ), ולכן הם בורחים מבחירות כמו מאש. אבל יום הדין בוא יבוא - מוקדם ממה שאתה מקווה - וקדימה תשלם את המחיר על שחיתויותיה.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #22  
ישן 04-06-2008, 15:34
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.02.08
הודעות: 775
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי אובזרוור שמתחילה ב "הירוקים לא מתיימרים להביס"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אובזרוור
האג'נדה שלנו אינה "אלימה"
אנחנו ננצח את השיטה !!!!!
לא נביס אף אחד
נחבור לכוחות השלום והסביבה הנקיה.
אם בימין ילכו למהלכי שלום לא נהסס לחבור גם לימין אבל הסיכוי קטן.

הירוקים יקומו על חורבות מפלגת העבודה ויקחו קולות ממרץ ומאנשי ימין שמתפכחים ויש רבים כאלה.


קראתי חלקים מהמצע המלא של המפלגה שלכם.

אין ספק שהירוקים מתייחסים לנושאים רבים וחשובים שאחרים בכלל לא טורחים אפילו לדבר עליהם.
גם אצלי הערך של שמירה על הטבע פועם חזק מאוד.
סוף סוף יש מישהו שלוקח על עצמו את האחריות לשמור ולהציל את החופים והנחלים בארץ, ולרסן את הזיהום שחוגג כאן.


הבעיה שלי אתכם, היא שגם מפלגת הירוקים שבויה בתודעת השלום של הסכמי אוסלו.
מבחינת אידיאולוגית הביטחון, אין הבדל גדול ביניכם לבין קדימה והעבודה.
יצרתם מעין מושג חדש הנקרא "הסכמי שלום ירוקים". וזה כל ההבדל.
אך עדיין מדובר בהסכמי שלום.
עד היום נוכח הציבור הישראלי לראות לדעת ולהבין שלשלום, מצאנו עד היום רק פתרונות שמאחוריהם מסתתר המוות והחורבן. זאת אומרת, רק פתרונות נוסח אוסלו.

אהבתי את עיקרון ה"ממשל השקוף" שלכם.

אבל בכל זאת אין אצלכם התייחסות לשיפור משמעותי ברמת הדמוקרטיה בישראל,אשר שואפת לאפס.
אין לכם תוכניות כיצד להחזיר את השלטון לעם.



הבעיה הביטחונית והבעיה השלטונית בישראל נמצאות היום מעל לכול, והן אינן מאפשרות לנו להתקדם הלאה.
כל עוד לא תיפטרנה שתי הבעיות הללו (מה שאתם לא תצליחו לעשות), לא יהיה אפשרי לממש עד הסוף ולהוציא לפועל את האידיאולוגיה הירוקה שלכם.
_____________________________________
he.manhigut.org www.mflikud.co.il www.likudnik.co.il

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]



"צדק צדק תרדוף"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #24  
ישן 04-06-2008, 16:11
  לב כל-רואה לב כל-רואה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.02.08
הודעות: 775
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי אובזרוור שמתחילה ב "הירוקים הם בעד כל מי שאמונה בליבו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אובזרוור
ערכיו של פייגלין הם בעיקרון לא דבר רע

הוא גם חס על החי והחיה.

גם הוא יאמר לכם שהמשטרה היא משטרע !!!

השלום הוא ערך יהודי נשגב.
כולנו נתאחד מאחריו.


לפי היהדות, המשמעות של שלום זה בכלל משהו אחר לגמרי, ולא מה שאנחנו מכירים כיום.

המשטרה היא אכן משטרע. היא חלק מאליטת הביטחון המושחתת.

הערך שכולנו צריכים להתאחד סביבו, זה לא שאיפה לשלום מושחת עם האויבים שלנו,
אלא השאיפה להפוך את ישראל למדינה בעלת זהות יהודית (ברמה התודעתית-תרבותית, ולא ברמה הדתית).

את האויבים הרוצחים המערערים על ריבונות העם היהודי על ארץ ישראל, יש לנצח, ולא לפתוח בתהליכי שלום איתם. גם לא תהליכי שלום ירוקים.
_____________________________________
he.manhigut.org www.mflikud.co.il www.likudnik.co.il

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://he.manhigut.org/templates/mlevi/cutimages/top_logo.jpg]



"צדק צדק תרדוף"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:53

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר