במידה והתגייסתי לגולני, מה עושים כדי להגיע לסיירת גולני?
אהלן,
במידה והתגייסתי בסופו של דבר לגולני (חודש הבא אני מתגייס בעזרת השם), כיצד אני מגיע לסיירת גולני? מה הפרוצדורה בנושא הזה?
אשמח לקבל עזרה מסויימת ואם אפשר גם כן בנוסף אילו יחידות יש לגולני - המובחרות יותר..
תודה רבה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Maor-D שמתחילה ב "במידה והתגייסתי לגולני, מה עושים כדי להגיע לסיירת גולני?"
בגיבוש יחט"יות שאחרי הטירונות נראה לי, יש לך אפשרות להתקבל לגדס"ר שבו עורב, הנדסה, והסיירת. בנוסף יש אפשרות גם להתקבל לאגוז שהיא לא קשורה לגדס"ר באופן ישיר אבל שייכת לגולני.
אם אתה לא מתקבל אתה נשאר בגדודים...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי מורהל שמתחילה ב "בגיבוש יחט"יות שאחרי הטירונות..."
הבנתי תודה, לאגוז לצערי אין לי אפשרות כי לא עברתי את היום סיירות (לא סיימתי) אז חתמתי ויתור על אגוז.
האם אתה יודע איך מגיעים למצב שאני מבקש גיבוש יחט"יות? תודה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Maor-D שמתחילה ב "במידה והתגייסתי לגולני, מה עושים כדי להגיע לסיירת גולני?"
אתה מתגייס לגולני. מתחילים טירונות בגדודים כולם ביחד. אחרי חודשיים בערך יש גיבוש יחטיו"ת. עושים את הגיבוש. סיימת. בראיון שאחרי הגיבוש אתה מבקש פלס"ר, חה"ן/עורב (באוגוסט 8 יפתחו שני צוותים של עורב) אז בעיקרון אתה מבקש פלס"ר/עורב/אגוז. זה שחתמת ויתור ביום סיירות זה לא אומר כלום. אתה עדין יכול לגשת לגיבוש ואם אגוז ימצאו אותך מתאים אתה תהיה אצלם (גם אם תצהיר שאתה לא רוצה להיות באגוז).