לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2008, 13:14
  yossi144 yossi144 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ilouha שמתחילה ב "שאלות על טכנאי אלקטרוניקה בחיל האוויר"

אני גם הייתי בטכני עם 64 נפשי. אותי ועוד כמה עם 64 נפשי שלחו לקורס "אביזרי כנף" שזה ניפוח גלגלים. האוכלוסייה, בהתאם, ובניגוד למקומות אחרים בטכני שהם די סבבה, לא משהו בלשון המעטה. אם הפרופיל שלך הוא זמני לשנה מן הסתם הוא יעלה בעוד שנה אבל שאל קב"ן אם אפשר להעלות אותו לפני כן (צריך לצאת לאבט"ש לפני ולראות וועדה). אתה יכול גם לנסות לראות פסיכולוג שיקבל אותך כחריג גם עם ה64 נפשי לקורס נורמאלי בטכני (אפשר לנסות לעבור הסבה לאלקטרוניקה). אחרי שנה אם תעלה פרופיל נפשי יהייה לך קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעבור לקרבי, גם כי יש לך עבר נפשי וגם כי יש לך פז"מ של שנה, ולכן אם אתה רוצה לצאת מומלץ לעשות את זה עכשיו. אני הסברתי להם שאני מתכנן להעלות פרופיל נפשי ושידעתי את זה מהיום שהתגייסתי, ואני מסוגל ורוצה לעשות יותר בצבא מלנפח גלגלים. הסכימו לשחרר אותי והיום אני עובד כללי ומקווה לצאת אחרי העלאת הפרופיל לקורס טוב יותר.

פרופיל נפשי זו המצאה מאוד מעצבנת של צה"ל. מצד אחד צריך למנוע מאנשים עם פרופיל קרבי לצאת יותר מדי בקלות להיות ג'ובניקים גם אם אין להם בעיה אמיתית מבלי לשלם את המחיר, ומצד שני אנשים איכותיים שבאמת לא מסוגלים לזה בגלל סיבות נפשיות אמיתיות נדפקים. אני חושב שכל אחד יסכים שההפרש בין הלחץ הנפשי שיש בלשבת במארב עם נשק ולהיות מוכן להרוג בן אדם לבין להיות, נניח, חובש מרפאה הם די גדולים ובכל זאת מבחינת הצבא מי שלא מסוגל לראשון גם לא מסוגל לאחר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר