15-06-2008, 04:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.04
|
|
|
אופן הפנייה לקר"פ פעילה...
שלום לכולם, לפני כחודשיים פרצה לי מחלת עור.
נשלחתי לרופא עור שהחליט שאני צריך להתחיל הליך טיפולי בביה"ח תל השומר.
הוא קבע לי תכנית טיפולים ל3 חודשים, בתדירות של 3 פעמים בשבוע בתל השומר.
יתרה מכך, סופחתי לר"מ2 תל השומר עד שאוכל לעבור ועדה רפואית שבה יקביע לי פרופיל מתאים (שירתתי כלוחם בחטיבת הנ"חל).
לפני כשבוע, עברתי ועדה רפאית שבסופה הוחלט להוריד לי פרופיל ל45, וכתוצאה מכך, נפלטתי מהחטיבה למיון אצל קצין השלישות האוגדתי של חטיבה 162.
זה החליט להעביר אותי לשרת במעלה אפריים (אזור בקעת הירדן), וכשהסברתי לו שאני צריך לעבור לבסיס קרוב לאזור בית החולים תל השומר שבו אני בעיצומו של הליך טיפולי, הוא אמר לי שהוא לא מוצא בהליך טיפולי שכזה סיבה מספקת להעברה לבסיס אחר.
כשחזרתי בנסיונותיי להסביר לו שזה אבסורד שאני אשרת במרחק של 3 שעות נסיעה בתחבורה ציבורית ממקום שאני צריך לעבור בו טיפול רפואי כ3 פעמים בשבוע נתקלתי באטימות מדהימה.
כרגע אני די אובד עצות, מחר אני אמור להתייצב במעלה אפריים ובד בבד לעבור טיפול בתל השומר. כתוצאה מכך חתמתי על יום חופש מחר (למרות שלדעתי ליסוע לטיפול רפואי זה ממש לא יום חופשה..).
מבירור עם חברים וגלישה בפורום הבנתי שאני יכול לפנות לקר"פ פעילה, ואלה יוכלו לתת לי פטור של בסיס הממוקם עד חצי שעה נסיעה מהמקום בו אני מבצע את הטיפולים, או כל פטור שהוא שיוכל לבוא לקראתי ולהוציא אותי מהמצב האבסורדי שבו אני שוהה.
להגיע לבסיס בימי ראשון בשעות הערב, בשלישי לצאת מוקדם בבוקר ולחזור בערב, ובחמישי אני יוצא מוקדם בבוקר... נוצר מצב שאני משרת בו יומיים בשבוע במקום אני אוכל לתרום יותר מיכולותי ובד בבד לא להתענות כמו בסיטואציה הנוכחית שנוצרה.
השאלה שלי היא איך אני פונה לקר"פ פעילה, והאם לדעתכם יש פתרון נוסף למצבי?, האם לנסיונכם או לדעתכם קר"פ פעילה יוכלו בכלל לעזור לי בסיטואציה שנוצרה?
תודה מראש!! GPC
נערך לאחרונה ע"י gpc בתאריך 15-06-2008 בשעה 04:28.
|