לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2008, 11:07
  עידובננה עידובננה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דביר1 שמתחילה ב "גולנצ'יקים אוג 08 להתפקד...!"

יאלה אוג' 08 תבואו כבר........ אני בגולני 13 מרץ 08 שבוע הבא מסיימים טירונות והיום נוב 07מקבלים את החומה הנחשקת!!!!!!!!

ככה כמה טיפים, לא משנה לאיזה גדוד תגיעו כולם עושים את אותה עבודה ההבדל הוא האנשים במחזור שלכם, במחזור שלי הפלוגה של 13 (למרות שהרבה אצלנו בכלל לא רצו 13 (כולל אותי) היא עם החברה הכי טובים, אני רציתי 12 בכלל חלק רצו 51 זה לא משנה במרץ 08 12 צהובים רצח 51 מלא ביניישים רק אנחנו באמת מבחינת אנשים חומר טוב...

אוגוסט 08 באמת מקבלים תבור, מברוק מארס מובנה וגם אחלה נשק אני אישית הייתי רוצה גם לקבל :X אולי בקורס מכים... אמממ אל תדאגו הטירונות עוברת מהר אבל מזה מהר טסההההה

מי שרוצה להגיע לגדס"ר ולאגוז הגיבוש שלכם יערך לקראת סוף הטירונות שלכם בגלל שקיץ, הרווחתם לדעתי אין כמו האווירה בגדודים למרות שגם אני רציתי ועדיין רוצה להגיע לסיירות גם לגדודים יש יתרונות, שתגיעו לגיבוש תבינו שזה לא כזה סיפור להתקבל לשם והאנשים שם זה לא איזה לוחמי על בדיוק אנשים כמוכם אז שאף אחד לא יתפוס עליכם תחת, גולני זה גולני כבוד!.

בקשר לבאח שלכם, תענוג אתם לא מבינים אפילו כמה, אתמול יצא לי ליהיות בבסיס פלס ובקעות של חטיבה 900 ואתם לא מבינים אפילו כמה ההבדל גדול, שמיים וארץ.

תיהיו מודעים שאתם באים כדיי לעבוד קשה בגולני יש אחוז נשירה גדול כי באמת לעומת חטיבות אחרות הראש בגולני קשה, אין מה לעשות אתם באים כדיי לעבוד קשה ותעבדו קשה, פיזית הטירונות בנויה בסרגל מאד נוח ככה שפה לאו דווקא הקושי נמצא, לפניי שהתגייסתי חבר שלי אמר לי שהדרך הכי טובה לעבור תצבא זה פשוט לקחת הכל בקלות - אז קיבלתים עיקוב\שבת לא כזה נורא אז קידרו אותכם שעתיים בשמירה כי נפל לכם קוראסונים מהאפוד בש"ג קדמי ליד המפקד, ביג דיל בסופו של דבר תזכרו את הכל בתור חוויות.

ואל תדאגו אפללו בסה"כ בן אדם טוב למרות שהוא מפחיד אחו שרמוטה

יאלה תבואו כבר בהצלחההההה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-06-2008, 19:42
  משתמש זכר -=51=- כבוד -=51=- כבוד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.08
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי עידובננה שמתחילה ב "יאלה אוג' 08 תבואו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידובננה
יאלה אוג' 08 תבואו כבר........ אני בגולני 13 מרץ 08 שבוע הבא מסיימים טירונות והיום נוב 07מקבלים את החומה הנחשקת!!!!!!!!

ככה כמה טיפים, לא משנה לאיזה גדוד תגיעו כולם עושים את אותה עבודה ההבדל הוא האנשים במחזור שלכם, במחזור שלי הפלוגה של 13 (למרות שהרבה אצלנו בכלל לא רצו 13 (כולל אותי) היא עם החברה הכי טובים, אני רציתי 12 בכלל חלק רצו 51 זה לא משנה במרץ 08 12 צהובים רצח 51 מלא ביניישים רק אנחנו באמת מבחינת אנשים חומר טוב...

אוגוסט 08 באמת מקבלים תבור, מברוק מארס מובנה וגם אחלה נשק אני אישית הייתי רוצה גם לקבל :X אולי בקורס מכים... אמממ אל תדאגו הטירונות עוברת מהר אבל מזה מהר טסההההה

מי שרוצה להגיע לגדס"ר ולאגוז הגיבוש שלכם יערך לקראת סוף הטירונות שלכם בגלל שקיץ, הרווחתם לדעתי אין כמו האווירה בגדודים למרות שגם אני רציתי ועדיין רוצה להגיע לסיירות גם לגדודים יש יתרונות, שתגיעו לגיבוש תבינו שזה לא כזה סיפור להתקבל לשם והאנשים שם זה לא איזה לוחמי על בדיוק אנשים כמוכם אז שאף אחד לא יתפוס עליכם תחת, גולני זה גולני כבוד!.

בקשר לבאח שלכם, תענוג אתם לא מבינים אפילו כמה, אתמול יצא לי ליהיות בבסיס פלס ובקעות של חטיבה 900 ואתם לא מבינים אפילו כמה ההבדל גדול, שמיים וארץ.

תיהיו מודעים שאתם באים כדיי לעבוד קשה בגולני יש אחוז נשירה גדול כי באמת לעומת חטיבות אחרות הראש בגולני קשה, אין מה לעשות אתם באים כדיי לעבוד קשה ותעבדו קשה, פיזית הטירונות בנויה בסרגל מאד נוח ככה שפה לאו דווקא הקושי נמצא, לפניי שהתגייסתי חבר שלי אמר לי שהדרך הכי טובה לעבור תצבא זה פשוט לקחת הכל בקלות - אז קיבלתים עיקוב\שבת לא כזה נורא אז קידרו אותכם שעתיים בשמירה כי נפל לכם קוראסונים מהאפוד בש"ג קדמי ליד המפקד, ביג דיל בסופו של דבר תזכרו את הכל בתור חוויות.

ואל תדאגו אפללו בסה"כ בן אדם טוב למרות שהוא מפחיד אחו שרמוטה

יאלה תבואו כבר בהצלחההההה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 כוסיות, 13 קוקסינלים

-=51=- כבוד!!!

51 אחלה בחורים במרץ 08

גם הבייני"ש אחלה בחורים רובם..

ולא כזה הבדל בין הגדודים, אמת... אבל אין על 51

מרץ 08 כבוד

אוג' 08 תבואו כי העמדה כבר לא מחכה לי..
ישן 20-06-2008, 18:03
  hus51 hus51 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דביר1 שמתחילה ב "גולנצ'יקים אוג 08 להתפקד...!"

סוף סוףףףףף.....חח סתם סתם...אני מ-51 ורק רציתי להגיד לכם שבאמת לא משנה לאן תגיעו העיקר שתהיו מרוצים. בתאכלס ההבדלים בין הגדודים הוא יותר ביחס,.\דיסטאנס וכו'...מה שאני ראיתי היחס אצלנו לעומת 12 ו13 הוא ממש אבל ממש נוקשה. וזה לא הוף אותנו לטובים יותר מ12 ו13 אבל זה ככה אצלנו. 12 צהובים רצח ו13 זה יותר בפאנן לפי איך שאני ריתי אותם עם המפקדים שלהם. בתאכלס המחזור שלנו יצא המון ביינישים וזה בגלל שגיוס מרץ בד"כ הוא המון ביינישים, וזה לא אומר שהם צהובים. בדיוק להפך אצלנו רוב החברה שמקבלים שבותו הם הביינישים. יש לנו אחד ישר התגייס קיבל 28 ואז יצא ואז קיבל עוד פעם 28. עד עכשיו יצא לו פעמיים לצאת הביתה עם כולם ביחד! אז תסיקו את המסקנות.....
ולגבי הסיבה שבגולני יש הכי הרבה נושרים, לפי דעתי זה קשור לראש הקשה שעובדים איתנו. באמת מתחילת הטירונות לא הרגשתי שינוי קטן ביחס של המפקדים. ולגבי הסיירת, מילה אחת...בלאי!!!!
סתם סתם אבל בתאכלס הם ממש לא כמו שמדברים עליהם. באמת ממה שי ראיתי החברה שהתקבלו המון מהם ממש בלאי. אבל בשביל זה יש מסלול של שנה וחצי. הכל תלוי בכם...אם יש לכם זין למסלול של שנה וחצי אז צאו אבל אם לא תשארו במקומכם. ובאמת קחו הכל בקלות כי באמת באמת הכל עובר. תמיד תחשבו הלאה! המצב ישתפר! וגם את זה נעבור. בהצלחה לכם!

מחכים לכם מרץ 08
ישן 20-06-2008, 19:44
  משתמש זכר -=51=- כבוד -=51=- כבוד אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 42 שנכתבה על ידי hus51 שמתחילה ב "סוף סוףףףףף.....חח סתם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hus51
סוף סוףףףףף.....חח סתם סתם...אני מ-51 ורק רציתי להגיד לכם שבאמת לא משנה לאן תגיעו העיקר שתהיו מרוצים. בתאכלס ההבדלים בין הגדודים הוא יותר ביחס,.\דיסטאנס וכו'...מה שאני ראיתי היחס אצלנו לעומת 12 ו13 הוא ממש אבל ממש נוקשה. וזה לא הוף אותנו לטובים יותר מ12 ו13 אבל זה ככה אצלנו. 12 צהובים רצח ו13 זה יותר בפאנן לפי איך שאני ריתי אותם עם המפקדים שלהם. בתאכלס המחזור שלנו יצא המון ביינישים וזה בגלל שגיוס מרץ בד"כ הוא המון ביינישים, וזה לא אומר שהם צהובים. בדיוק להפך אצלנו רוב החברה שמקבלים שבותו הם הביינישים. יש לנו אחד ישר התגייס קיבל 28 ואז יצא ואז קיבל עוד פעם 28. עד עכשיו יצא לו פעמיים לצאת הביתה עם כולם ביחד! אז תסיקו את המסקנות.....
ולגבי הסיבה שבגולני יש הכי הרבה נושרים, לפי דעתי זה קשור לראש הקשה שעובדים איתנו. באמת מתחילת הטירונות לא הרגשתי שינוי קטן ביחס של המפקדים. ולגבי הסיירת, מילה אחת...בלאי!!!!
סתם סתם אבל בתאכלס הם ממש לא כמו שמדברים עליהם. באמת ממה שי ראיתי החברה שהתקבלו המון מהם ממש בלאי. אבל בשביל זה יש מסלול של שנה וחצי. הכל תלוי בכם...אם יש לכם זין למסלול של שנה וחצי אז צאו אבל אם לא תשארו במקומכם. ובאמת קחו הכל בקלות כי באמת באמת הכל עובר. תמיד תחשבו הלאה! המצב ישתפר! וגם את זה נעבור. בהצלחה לכם!

מחכים לכם מרץ 08

-------------------------------

מאנייק מי זה כתב את זה מפרסם את השבתות של ג'ינג' ונסאל ככה??

יום ראשון נתן לך בראש על זה..

אמנון משה -=51=- כבוד
ישן 21-06-2008, 16:36
  tommyros3 tommyros3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.02.08

בתור אחד שמשרת בגולני גדוד 51 אוג 7....נספר לכם כמה דברים.

כמו שכמה מכאן אמרו...גדוד 51 של גולני זה הגדוד אם התנאים הכי נוקשים..היחס הכי קשה....קדרים של החיים...אצלנו למשל בגדוד...מלאא..אבל מלאאא נשרו...חלקם יצאו על 21 מהצבא..או על אי התאמה מרוב שהצבא איכזב אותם...אני הגעתי לגדוד 51 כי רציתי....האמת...שהתבאסתי מזה..ואם הייתה לי האפשרות עכשיו לבחור גדוד..היתי הולך על 12 או 13....ראיתי את החברה..ישבתי איתם..הכרתי כמעט את כולם....אחלהה אנשים שבעולם....מספרים על מה שהם עושים....אחלה של יחס הם מקבלים...הכל פנאן...כייף ליהיות במקום כזה....

נספר לכם סיפור קטן....אצלנו ב-51 היה לנו בן אדם ...הכי שבוזזז שתראו בצבא...הגיע הלילה והוא הלך למפקד בוכה....לא יכל יותר..נשבר....רצה למות....הוא כולו התפרק...אני עצמי נקרע לי הלב לראות את זה...הוא בא למפקד והסביר לו את כל זה המפקד צחק לו בפנים הסצובב והלך....ועוד הרבההה הרבה מקרים דומים...

קיצרר...תהנו לכם חברים ==]]=]=]=
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:44

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר