20-06-2008, 19:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.06.08
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי עידובננה
יאלה אוג' 08 תבואו כבר........ אני בגולני 13 מרץ 08 שבוע הבא מסיימים טירונות והיום נוב 07מקבלים את החומה הנחשקת!!!!!!!!
ככה כמה טיפים, לא משנה לאיזה גדוד תגיעו כולם עושים את אותה עבודה ההבדל הוא האנשים במחזור שלכם, במחזור שלי הפלוגה של 13 (למרות שהרבה אצלנו בכלל לא רצו 13 (כולל אותי) היא עם החברה הכי טובים, אני רציתי 12 בכלל חלק רצו 51 זה לא משנה במרץ 08 12 צהובים רצח 51 מלא ביניישים רק אנחנו באמת מבחינת אנשים חומר טוב...
אוגוסט 08 באמת מקבלים תבור, מברוק מארס מובנה וגם אחלה נשק אני אישית הייתי רוצה גם לקבל :X אולי בקורס מכים... אמממ אל תדאגו הטירונות עוברת מהר אבל מזה מהר טסההההה
מי שרוצה להגיע לגדס"ר ולאגוז הגיבוש שלכם יערך לקראת סוף הטירונות שלכם בגלל שקיץ, הרווחתם לדעתי אין כמו האווירה בגדודים למרות שגם אני רציתי ועדיין רוצה להגיע לסיירות גם לגדודים יש יתרונות, שתגיעו לגיבוש תבינו שזה לא כזה סיפור להתקבל לשם והאנשים שם זה לא איזה לוחמי על בדיוק אנשים כמוכם אז שאף אחד לא יתפוס עליכם תחת, גולני זה גולני כבוד!.
בקשר לבאח שלכם, תענוג אתם לא מבינים אפילו כמה, אתמול יצא לי ליהיות בבסיס פלס ובקעות של חטיבה 900 ואתם לא מבינים אפילו כמה ההבדל גדול, שמיים וארץ.
תיהיו מודעים שאתם באים כדיי לעבוד קשה בגולני יש אחוז נשירה גדול כי באמת לעומת חטיבות אחרות הראש בגולני קשה, אין מה לעשות אתם באים כדיי לעבוד קשה ותעבדו קשה, פיזית הטירונות בנויה בסרגל מאד נוח ככה שפה לאו דווקא הקושי נמצא, לפניי שהתגייסתי חבר שלי אמר לי שהדרך הכי טובה לעבור תצבא זה פשוט לקחת הכל בקלות - אז קיבלתים עיקוב\שבת לא כזה נורא אז קידרו אותכם שעתיים בשמירה כי נפל לכם קוראסונים מהאפוד בש"ג קדמי ליד המפקד, ביג דיל בסופו של דבר תזכרו את הכל בתור חוויות.
ואל תדאגו אפללו בסה"כ בן אדם טוב למרות שהוא מפחיד אחו שרמוטה
יאלה תבואו כבר בהצלחההההה
|
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 כוסיות, 13 קוקסינלים
-=51=- כבוד!!!
51 אחלה בחורים במרץ 08
גם הבייני"ש אחלה בחורים רובם..
ולא כזה הבדל בין הגדודים, אמת... אבל אין על 51
מרץ 08 כבוד
אוג' 08 תבואו כי העמדה כבר לא מחכה לי..
|