לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-06-2008, 18:51
צלמית המשתמש של shai.shai
  shai.shai shai.shai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
שאלות על skype, Icq ועוד

לקראת נסיעה לארה"ב אני מנסה לארגן לי כמה שיותר דרכים להישאר בקשר עם הבית ועם שאר החברים שמטיילים בארה"ב.... מה שמביא אותי לחפור לכם באלפי שאלות מעצבנות וארוכות... אבל אתם אנשים טובים, נכון? ובטח גם תשמח לעזור לי ( ואם לא, אז תמורת סכום סימלי בטח אני יכולה לשכנע אתכם...)
1. נרשמתי לשטות של ההודעות SMS באי סי קיו (למה? החבר בצבא..) זה חינם, נכון?. אני יכולה בכלל לפתוח את היוזר שלי במחשב בארה"ב ולשלוח הודעות למספר סלולרי בישראל? צריך להירשם גם לזה? כמה עולה להחזיר הודעה אלי (זה כמו לשלוח הודעה רגילה?)?

2. יש לי סקייפ רגיל, ואני רוצה להירשם לדבר הזה שאני יכולה להתקשר מהסקייפ לארץ. ראיתי את הטבלה של המחירים אבל לא הבנתי מזה כלום, איך זה עובד? אין דרך לשלם חופשי- חודשי לזה?

3. במקום שאני אהיה בטח לא תהייה עברית במחשב. מישהו יכול להמליץ לי על אתרים יעילים שיש בהם מקלדות בעברית?

4. יש איזשהו אתר שאפשר להיכנס ממנו למסנג'ר בלי להוריד (כמו ה icq2go?)

בטח יהיו לי עוד מלא שאלות, אבל בינתיים תודה מראש למי שיכול לעזור!

נערך לאחרונה ע"י shai.shai בתאריך 10-06-2008 בשעה 19:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-06-2008, 19:46
צלמית המשתמש של shai.shai
  shai.shai shai.shai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "1. לא משנה מאיפה את מתחברת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיו
1. לא משנה מאיפה את מתחברת לICQ. זה יכול להיות מהארץ, מחו"ל, בגלישה דרך סלולארי, בגלישה בסלולארי בחו"ל, מה שתרצי. יש רק את עניין ההגבלה של 20 הודעות ליום לחשבון או משהו כזה. גם להחזיר הודעה כנ"ל, תעריף זהה בכל העולם.

2. זה עובד לפי מחיר לדקה. מה הבעיה?
אגב, לשיחות מחול עדיף jajah. לפי מסקנות של כמה אנשים פה בפורום http://www.jajah.com/

3. רק תבחרי http://www.google.co.il/search?q=%D...%A8%D7%99%D7%AA

4. כן http://webmessenger.msn.com/

תודה רבה!
1. מעולה לדעת, אז אני מסודרת...
2. יש לפי מחיר לדקה, אבל לא הבנתי את הטבלה (מה לסלולרי ומה לנייח...). האם מי שאני מתקשרת אליו צריך לשלם משהו? עלות שיחה נכנסת או משה בסגנון? יש קישוריות או שהמחיר שכתוב בטבלה זה המחיר הסופי?

3+4. תודרבה, אין עליך!
ישן 14-06-2008, 07:48
צלמית המשתמש של "ר"
  "ר" "ר" אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "שאלות על skype, Icq ועוד"

אני חי בארה"ב ולא משתלם להתקשר מפה לטלפון רגיל/נייד בארץ דרך סקייפ. יש כרטיסי חיוג כמו Maayan מהאתר zscomm.com שעולה 1.5 סנט לטלפון רגיל או 6.6 סנט לסלולרי בארץ (מחיר לדקה).

לגבי איסיקיו - נדמה לי בימינו על כל SMS נכנס את יכולה לשלוח 5 הודעות יוצאות חינם (לכל סלולרי בארץ). השולחים אלייך משלמים כאילו שלחו למכשיר סלולרי ישראלי.

זה לוקח דקה להתקין עברית במחשב XP/ויסטה, כך שאם תשהי אצל קרובים/חברים אז אין סיבה לעבוד עם מקלדות וירטואליות מעצבנות.

ישן 15-06-2008, 00:50
צלמית המשתמש של "ר"
  "ר" "ר" אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "כרטיס חיוג יהיה לי פחות נוח..."

רוכשים באתר zscomm.com
עובד כמו כל כרטיס חיוג - מתקשרים למספר ראשי ומכניסים את הקוד של הכרטיס חיוג, ואז את המספר בארץ. צריך רק להיזהר לא לקנות כרטיס חיוג שאין לו מספר מקומי באיזור שלך (אלא אם מוכנים לשלם עוד קצת על גישה דרך 1-800) וצריך להיזהר לא לקנות כרטיס שמרמה בדקות/חיובים. הכרטיס שהזכרתי (Maayan) לא מרמה מניסיון רב-שנתי בתחום הזה. כרטיס אחר גם טוב שאפשר לחפש בגוגל הוא Mega Clean & Stable

ישן 18-06-2008, 07:22
צלמית המשתמש של "ר"
  "ר" "ר" אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי shai.shai שמתחילה ב "הבנתי... אז שאלה אחרונה..."

אם את מדברת על ההבדל בין incl VAT ובין excl VAT אז ההבדל הוא שמי שגר באחת ממדינות האיחוד האירופאי (EU) משלם את המחיר הגבוה יותר, שכולל מע"מ (שלהם) VAT=value added tax=מס ערך מוסף. בקיצור תתייחסי למחיר הנמוך יותר שהוא לפי דקה. יש דמי חיבור, 4 סנט לשיחה אני מאמין.

טיסה נעימה!

נערך לאחרונה ע"י "ר" בתאריך 18-06-2008 בשעה 07:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:30

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר