לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2008, 02:15
  idan100idan idan100idan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.06.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "לא שמעתי עדיין על מישהו שעשו..."

ניראה לי שכבר נגמר לי הזמן ל'הפציץ' אותם במכתבים כי גולני כבר התגייסו אתמול אז על האופציה הזאת כדאי לוותר.

בקשר לבקו"ם, יש לכם מושג איך ה'אי פינוי' מתבצע? אני מדבר על התהליך עצמו. אני פשוט מסיים את התהליך חיול, ישן בבקו"ם ובבוקר כשקוראים לי לעלות לאוטובוס אני פשוט יושב במקום ולא עושה כלום, או שיש איזו עמדה שה'לא מתפנים' צריכים להגיע אלייה או משהו דומה?

בנוגע להקשחה בעמדה של צה"ל כלפי אלו שמסרבים להתפנות, אתה חושב שגם למי שיש פרופיל קרבי והוא מוכן להתגייס לקרבי הם יקשיחו את העמדה עד כדי כך שהם לא יתנו לו את האפשרות? לצערי, אין לי הרבה ידע בנושא הזה, אבל מהמעט שהבנתי, הם מנסים לשבור אותך יום-יומיים בכלא בקו"ם ואז נותנים לך את מה שתבקש-אבל שוב, הידע שלי אפסי אז אני לא בטוח שזה יהיה ככה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2008, 23:27
  idan100idan idan100idan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.06.08
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי LexXx שמתחילה ב "חח בכל מקרה העליה לאוטובוס..."

תלוי מה אתה מגדיר כ'לעשות בעיות'. אני לא מתכוון להתחצף לאנשים, להרים את הקול על המפקדים ולהכות אותם. אני פשוט מתכוון לא להתפנות ולהסביר להם בצורה ברורה שאני מתפנה רק לגולני. זה שיעשו לי בעיות בגלל שעברו כבר 9 ימים מהגיוס של גולני(למרות שהשבועיים הראשונים זה במילא טרום טירונות ואני לא מפספס דברים רציניים, אבל עדיין אני רוצה ללכת לגיבוש יח"טיות) זה ברור, אני לא מצפה לחיים קלים, אבל זה לא אומר שהסיפור גמור-הם יכולים להביא לי דח"ש לנובמבר. לא הדבר הכי טוב, כי אני מעדיף להתגייס כבר, אבל גם לא כל כך נורא.

אגב, רק כדי להבין באופן כללי, מה הניסיונות לשבור אותך כוללים? מה הם עושים שם לאנשים, שכל כך הרבה מהם נשברים תוך יום-יומיים?
ישן 29-07-2008, 01:54
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי idan100idan שמתחילה ב "תלוי מה אתה מגדיר כ'לעשות..."

לגבי הסירוב פינוי, אה לא מסרב בלשכת גיוס (חח ), אתה מסרב בבקום, עכשיו יכולים לקחת אותך לאוטובוס ושם אתה אומר לא עולה, או שאתה יכול לקבל צו סיפוח במדור תנועה ושם להגיד אני מסרב, התהליך הוא כזה ברגע שסירבתמנסים להפחיד אותך כומתה על הראש תעמוד בצד וכ', לפני הכניסה למעצר אתה תראה קצין מיון, אם יהיה לוחשק הוא יתחשב וידבר יפה אם לא הוא יעשה פוזות ויצעק וכ', אגב ההתייחסות שלו לא משנה אם תקבל גולני או לא, במידה והוא לא מצליח לשכנע אותך לא לסרב אתה נכנס למעצר, עקרונית במעצר עושים עבודות מטומטמות כמו לסדר אבנים בשלשות,עבודות למיניהן, צעקות, לפעמים גם פסיכולוגיה וכ', למרות שאם תהיה שם לבד מה שלא סביר להניח בכלל אתה סתם תישב בתא כל היום, לאחר מכן יומיים שלושה במעצר מביאים אותך לקצין מיון ם הוא נותן לך גולני נותן אם לא ואתה מחליט לסרב שוב אתה תשלח לכלא (לכמות הזמן שנשפטת בה בזמן ששהית במעצר), אם תחזור וכבר לא יהיה ניתן לשלוח אותך לקרבי אתה תצא ל02 ותחזור לבקום ותשהה בפל"מ עד נובמבר ואז ישלחו אותך לקרבי, אגב אני מכיר כמה שאחרי הטירונות ביקשו גולני וקיבלו.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

נ.ב
גם אם חתמת דח"ש יש אופציה לבקש קיצור שירות בגלל הדח"ש לא יודע איך זה הולך בדיוק ואם זה תמיד מתקבל או לא , אבל כדאי שתברר.

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:49

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר