לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-07-2008, 13:39
  lazerok lazerok אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
כל נער שני בישראל משתמט...!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "צה"ל: כל נער שני בישראל לא מגויס"

כך פורסם היום ב-ynet. בתור אחד עם המון מוטיבציה לקראת הגיוס לצה"ל, ואני אכן מתגייס ליחידה התנדבותית, אני משום מה מרגיש פריאר או פספוס כלשהו לאחר קריאת הכתבה.... אני פשוט לא מבין לאן 7000 נערים נעלמים?! אני פשוט שואל את עצמי - אולי גם אני הייתי צריך לעבור לגור בחו"ל? (למורות שכמובן שלא! אבל בכל זאת, משהו מציק לי עם העניין הזה)
זה לא נתפס אצלי, כי אני בא מבית ספר שאין בו אחד שלא מתגייס. אם כל כך הרבה לא מתגייסים במדינה, לאן לעזאזל הם כן הולכים?!
מה שעוד יותר מדאיג אותי - האם אני אפגוש את האנשים האלה באזרחות לאחר שאני יוצא מצה"ל? תחשבו על זה, חצי מהמדינה לא מתגייסת! או שאלה סוג האנשים שלא אפגוש, כי הם יחיו בזבל...? חבר'ה אני מודאג ומוטרד. אני לא יודע איך להרגיש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-07-2008, 17:34
  RmSs RmSs אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
צביעות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "צה"ל: כל נער שני בישראל לא מגויס"

צה"ל מתלונן על אחוז השתמטות גבוה - אבל הוא הרי זה שמשחרר את אותם אנשים משירות בצה"ל (להוציא חרדים שמשוחררים עפ"י חוק טל). בפועל, נוח לו מאוד עם המצב בו הוא משחרר מהשירות חלק גדול מהאנשים, ומצד שני מתלונן על "השתמטות". מספר האנשים ש"בורחים" מהגיוס ולא מתייצבים בבקו"ם הוא הרי שולי - רובם המוחלט של מה שנוטים לכנות "משתמטים" שוחרר כחוק מצה"ל, באמצעות פטור שצה"ל החליט לתת לו. זה לא שגוף אחר "משחרר" לצה"ל חיילים - זה שצה"ל בעצמו משחרר אותם, ומתלונן על זה שהוא משחרר אותם.

לא נעים להודות, אבל "צבא העם" זה עסק די יקר שעם השנים צה"ל הבין שלא בהכרח מתפקד לטובתו. האנשים ש"משתמטים" משירות ע"י פרופיל נפשי \ קשיי הסתגלות \ בעיות רפואיות "מוגזמות" וכו', אלו אנשים שבלאו הכי שימשו כנראה כעציצים בתפקידי "עובד כללי". לצה"ל לא חסר "ג'ובניקים", ולכן נח לו עם שחרור חלק גדול מאנשים שבלאו הכי הוא לא צריך והיוו עבורו נטל - ונוח לו אפילו יותר להתלונן על זה.

גם בנוגע לאי-גיוס חרדים יש צביעות דומה, אבל אין לי כח להכנס לזה כרגע. פעם אחרת.

ישן 01-07-2008, 23:32
  משתמש זכר emulsion emulsion אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.06

הצבאא יכול להמשיך להתלונן עד מחר ...
אניייי היה לי כל כך מוטיבציה להתגייס ... רציתי לתת הכלל הכללל בשביל הצבא .. ליהיות הכי טוב
אבל מההההההה הם נתנו לי פרופיל 72 בגלל שאני לא רואה טוב כל כך ...
ובמקוםם שאני יגשים תחלום שלי ויהיה ביחידה עילית ... אני לא אוכל להתקבל לשם סתם .. ניסתיי הכלל
בשביל לעלות פרופיל התחננתי לצבא ... אבל עכשיו <!?
ואללה אני הולך דופק 3 שנים שירות ( בגלל שאני חייב ולא בגלל שאני רוצה באמת כמו שרציתי פעם)
וזהו ..
אז דווקא אל שרוצים להתגייס להם עושים פרצופים ואחרכך בוכים

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:02

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר