לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2008, 00:33
צלמית המשתמש של orreut
  orreut orreut אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.04.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי lab123 שמתחילה ב "לא נמאס לך לקבל כניסות שלא..."

א. אני לא מרוויח כסף מהאתר.
ב. בתור ילד בן 16, עם מקלדת דביקה יותר מדלי של דבק של אלו שתולים פשקווילים, מה אתה מבין?
אני מבין שלא פשוט להיות ילדון עם העדפות מסויימות למצעדי גאווה, וללכת לספר לאמא שאתה עוצר בירוק, מפליץ קוטג', יושב על כסא הפוך, מעדיף גבינת קממבר עם אבטיח, עוצר טרמפים עם משאיות תמורת טובות הנאה ספציפיות.
זה קשה, וכנראה עוד יותר קשה להבין מה אתה מוצא באתר שלי, שארבעה דילדואים מעטרים לך את השומר מסך ואחד בפלג גוף תחתון.
זה קשה להתרכז ולתת חוות דעת אמיתית כשאתה מוצא את עצמך מסופק מול "בלייזר" אבל דווקא עם הפרסומות לשעוני "טאג-היור" עם בראד פיט.
שמע, ברגע שתגדל קצת, ותבין שזה בסדר לחיות עם עצמך, ואתה לא כזה דפוק, ויש קהילה גדולה שתתמוך בך (בהרבה מובנים) זה לא יפריע לך ותוכל לתת דעה אמיתית.
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-07-2008, 01:37
צלמית המשתמש של orreut
  orreut orreut אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.04.07
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי lab123 שמתחילה ב "תקשיב קופיקו"

"גם לאתרים שלי קראו מעפנים".
תודה רבה שאתה מעביר אותי תחת שבט נסיונך הרב.
לא כדאי שתזחל לתחתית פח זבל ותתערבב עם המיצווי הקומפוסטי של חרא, לבן ותפוח בן שבועיים?
דרק קטן ומלוכלך, יבחוש בן שלולית עקר ונלוז, אפס קטן ומשונה.
מי אתה שתיתן לי ביקורת? אוויל משריש רקוב ומסריח עד חלחלה כמו גופת עכברוש נפוחה ומלאת רימות.
אתה קטן, חסר ניסיון, עם חלב יבש (או שמא קוטג'?) על שפתייך העבשות והסדוקות מליקוק קירות מושפרצים אי-אלו חומרים אורגנים.
חזור לך, חזור לך, לארגז החול בגן, מלא הצואה החתולית , רפש קטן ומסורס פיזית ונפשית.
אני מציע לך, והפעם שמע בקולי, אל תתן לאגו שלך (זה שנוצר מבהיה ממושכת בתמונת פוטושופ גרועה של ביל גייטס יורד לעצמו) להפריע לך במאבק יום יומי עם עצמך החולה פסיכוסומטית ומתגרדת.
שן לך, ילד.
אל תתעורר לקול האבא החורג השיכור שבא להראות לך מה קנה לך בכספומט שבשכונת הרכבת בלוד.
אל תתן לי עצות, ואל תתן לי ביקורת.
פסולת ביבית מבעבעת שכמותך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:52

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר