לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-03-2005, 14:45
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
אירוויזיון: נציגת בלרוס בחרה בשיר של צביקה פיק

אירוויזיון: נציגת בלרוס בחרה בשיר של פיק

נציגת בלרוס, הזמרת אנג'ליקה, בחרה לבצע בתחרות שיר של צביקה פיק
עמוס אורן וענת ריב"א

P{margin:0;} UL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 16; padding-right:0;} OL{margin-bottom:0;margin-top:0;margin-right: 32; padding-right:0;}var agt=navigator.userAgent.toLowerCase();var is_major = parseInt(navigator.appVersion);var is_ie = ((agt.indexOf("msie") != -1) && (agt.indexOf("opera") == -1));var is_ie5 = (is_ie && (is_major == 4) && (agt.indexOf("msie 5.0")!=-1) ); function txt_link(type,url,urlAtts) { switch (type){ case 'external' : if( urlAtts != '' ) {var x = window.open(unescape(url),'newWin',urlAtts)} else {document.location = unescape(url);} break; case 'article' : urlStr = '/articles/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace ',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; case 'yaan' : urlStr = '/yaan/0,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace ',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; case 'archive_article' : urlStr = '/articles/1,7340,L-to_replace,00.html';url=urlStr.replace('to_replace ',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; case 'category' : urlStr = '/home/1,7340,L-to_replace,00.html'; url=urlStr.replace('to_replace',url); if( urlAtts == '' || !urlAtts) {document.location = url;} else {var x = window.open(url,'newWin',urlAtts)} break; } } function setDbLinkCategory(url) {eval(unescape(url));}</B>למרות שלא זכה בתחרות הקדם-אירוויזיון, ישתתף הזמר צביקה פיק בכל זאת בתחרות האירוויזיון ה-50, שתתקיים במאי הקרוב בקייב בירת אוקראינה.

פיק לא ישתתף כזמר מבצע אלא כמחבר השיר "הראה לי את אהבתך", שכתב ביחד עם גרושתו מירית שם-אור עבור הזמרת אנג'ליקה, שתייצג את בלרוס. אנג'ליקה העדיפה את שירו של פיק על פני שיר אחר בשם "בויס אנד גירלס", שנבחר עבורה כבר לפני יותר מחודש.

"היו לה כמה שירים, ולפני כמה ימים היא החליטה שהשיר שלי הוא זה שהיא רוצה לשיר", אמר פיק. "היא פנתה אלי לפני כמה שבועות. נסעתי לפגוש אותה, הקשבתי לכל המוזיקה שלה, ראיתי את כל הקליפים שלה. כשחזרתי לארץ כתבתי שיר שמתאים ספציפית לה. זה לא שיר מגירה ששוכב כאן. אני מאוד מעורב בזה רגשית. אנג'ליקה היא זמרת מעולה, ומאוד יפה. היא גם היתה מיס רוסיה ומיס בלרוס. בחודשיים הקרובים אנחנו הולכים להופיע עם השיר בכל אירופה. היא גם ביקשה ממני לכתוב לה תקליט שלם. אני רואה בזה כבוד גדול שפונים אלי מארצות אחרות ואני שמח שהקריירה שלי פורחת. לפני שנתיים כתבתי לאוקראינה ועכשיו לבלרוס. הפואנטה היא לא הנסיעה לאירוויזיון, אלא הכבוד הזה כשפונים אלי בתור מלחין ישראלי. גם שמעתי שמהמרים על השיר ומדברים עליו הרבה באירופה. מנבאים לו הצלחה גדולה".

זו תהיה הפעם הרביעית ששיר של צביקה פיק משתתף בתחרות האירוויזיון. קדמו לו "דיווה" ב-1998, "נדליק ביחד נר" ב-2002 ו"אסטה לה ויסטה" ב-2003.

(15.03.05, 12:47)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר