לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2008, 15:09
  משתמש זכר Axxxel Axxxel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.08
התלבטות לגביי שירות

שלום לכולם.
העדיף להשאר בעילום שם ורק אומר שאני מבאר שבע. אני בן 17.5 ועולה לכיתה י"ב.
בינואר הייתי בצו הראשון ושם נאמר לי שאני פתור משירות בצה"ל עקב בעיה רפואית, אי ספיקת כליות, אבל הבעיה ממש ממש מזערית ולא משפיעה על כלום אני חיי חיים נורמלים לחלוטין ומרבה לעסוק בספורט.
מסתבר שתפקוד הכליות שלי הוא ממש ממש מעט מתחת לרף שהצבא רוצה לגייס ובגלל זה פתרו אותי משירות.
שאמרו לי שאני פתור משירות הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה להתנדב לשירות ומאוד רציתי להתנדב אבל לאחרונה מישום מה קצת ירד לי מזה, אמא שלי אמרה שאני יכול בזמן הזה ללמוד ולעשות משהו יותר טוב וכן גם כך חלק מהחברים שלי דברים אלה בעצם גרמו לי לחשוב אולי לא להתנדב.
אני באמת לא יודע, אני עדיין מאוד רוצה להתנדב כי זה מאוד חשוב לתרום למדינה אבל גם חושב על זה שיש לי אופציה לא לשרת ולקדם את עצמי אישית.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אם אני אלך להתנדב, האם באמת אוכל לשרת בתפקיד משמעותי?
אני מתעניין מאוד בתחום המחשבים ומבין הרבה בזה וכן גם בצו הראשון ציינתי את זה ואף קיבלתי מכתב מגמא (יחידת מחשבים של חיל המודיעין) למלא באינטרנט ולשלוח.
אני רואה את כל החברים מסביבי מקבלים מכתבים למיונים למסלולים טכנולוגיים ואני לא מקבל - יכול להיות בגלל שאני פתור? או בגלל שאני פשוט לא מתאים? כי הריי מגמא קיבלתי.
אז לשאלה המרכזית, האם באמת כדאי להתנדב?

תודה רבה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-07-2008, 15:46
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אני יכול לספר לך על בחור צעיר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Axxxel שמתחילה ב "התלבטות לגביי שירות"

שבשניה שאמרו לו שהוא פטור משרות הוא שאל "היכן המשרד שבו מתנדבים". גם הוא עם "בעיה" קלה וגם הוא עושה ספורט וכשיר לכל.
הוא התנדב בשמחה כי הבין שזה אמור להיות חלק מחייו כאן במדינה.
עשה טירונות, בחר מסלול וכאשר המסלול לא כל כך הסתדר, פנה לדרך מעט, אבל מעט שונה. הגיע ליחידה מסוימת והיום, לאחר קרוב לשנה וחצי בצבא ואמור להשתחרר החליט כי הוא ממשיך בשרות עוד שלושה חודשים ואולי יחליט עוד. (זה לא "קבע" - זה כחוגר רגיל).

למה? כי הוא לא רצה להיות שונה מהחברים שלו. כי הוא הגיע ליחידה טובה והוא מרגיש שם בבית. הוא גם לא שואל על "יציאות" - כשצריך להישאר עד 10 בלילה הוא נשאר וכאשר מבקשים מתנדבים לתורנויות - הוא מתנדב. למה? כי הוא חייל. למה הוא חייל? כי הוא אזרח במדינה הזו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר