מחר אהובה האהובה מתגייסת! שיהיה לך קל ונוח ובהצלחה וזה וזה וזה וזה! מוזמנים לעשות לה מצב רוח טוב עד שיגיע מחר P:
גיוס קל, אהובתי!
שפשוף נעים גיוס קל ובהצלחה
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
בהצלחה לאן את מתגייסת? אל תביאי את השעון, אם בודקים מה השעה הזמן עובר יותר לאט, זאת שניה ועוד שניה ועד שניה ואת צריכה לעשות 63,072,000 כאלו, לא כיף
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
רק שתיהיה בצבא תוכל לתת עצות בנושא צבא
זהירות - ספויילר! 240x320 - ערכת נושא לסוני אריקסון
איך אתה יודע?
יהיה משהו, כי יש משהו
חחחחחחחחחחחחחחח
כבש, עם הדפוק שיש לי, כולה שתחרר חודש לפני =/
רק אם יש לך בערך 75 דפוק זה נכון. כי לך יש קיצור של 45 יום ולי אין, והתגייסנו בערך באותו תאריך (נדמה לי). אז כנראה שאתה תשתחרר לפני
גיוס קל ושירות זורם ופורה *< :)
אגב, למה אתה לא מתגייס? צעיר, חברה שלך תשתשחרר ממך בהרבההההה חח
בהצלחה
תודה חמודים =] ובן אור, לחיל האוויר.
מזל טוב חיימשלי ( ), בהצלחה ותשמרי על עצמך.. ועל קשר! :O
ואני לא צנועה, זה לא שאני הולכת להיות לוחמת שם P:
פשייי....מתגייסת לך ככה בלי להיפרד!! סבבבבבבבבבבבבבבבבבבה... חח אבל תהני לך בכל זאת..החרא האמיתי מתחיל בסדיר!
כריסטיייייייינה! לאיפה נעלמת?
בסופו של דבר הצבא מעלים אותך חחח אבל אני רואה שלא השתנה פה הרבה מאז..
את צריכה להיפרד! =[ אני זו שהתגייסה...
גיוס קל
בהצלחה אהובה!!!!! חבל שלא יוצא לנו לדבר ):
אהובה הקטנה :_)
בהצלחה מותק!!! את בטח ערה עכשיו...אבל לא פה... טוב נו אקווה שתראי את זה. שיהיה לך שירות מהנה וחבר'ה נחמדים ותהני מכל רגע בהצלחה בובע
בהצלחה אהובה!! D: הם גדלים כל-כך מהר רציתי בהתחלה לכתוב לך "שפשוף נעים" אבל בחורות לא עושות דברים נלוזים כאלה!
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
גיוס קל!
Ze blog | KozlikArt
גיוס קל!!!
"עדיף לשתוק ולהחשב לטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון"
הו, בהצלחה אהובתי!
R.I.P.
אז בסוף כן הצלחת להתגייס שיהיה לך המון בהצלחה, ותהני כמה שאפשר
שיהיה בהצלחה ויעבור בשלום...
Go Herzl.
(כל הכבוד) שהתגייסת, שירות נעים.