לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-07-2008, 19:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
משטרת י-ם סיימה את תחקיר פיגוע הטרקטור - מסקנתה היא שכולם היו מאה אחוז...

מפקד המחוז שיבח את השוטרת, שירתה ראשונה ופצעה את המחבל, את שותפה, שבאומץ לב זינק על
הטרקטור, ואת שוטר היס"מ שעלה על הטרקטור וירה בגופת המחבל. אגב, מפקד המחוז שיבח גם את
החייל שהרג את המחבל - את אורון בן-סעדון, המאבטח שזינק על הטרקטור, לא זכה לשבחים...
http://www.kol100.co.il/articel-in.asp?catalogid=1432

-----------------------------------------------------------------

משטרת ישראל מורכבת מהרבה שוטרים אמיצים, שניים מהם, אלינור נחום ושאדי דאו - ראויים לכל שבח על פעילותם בפיגוע.
אחד מהם, אלי מזרחי, ראוי לגנאי, לא על מעשיו, אלא על שקריו, שנחשפו בעשרות סרטונים. תחקיר של
אירוע שאין לו תיעוד, יכול לשכנע שאלי מזרחי אכן ירה במחבל חי, "שהמשיך לנסוע" - אבל כ-ל מי שראה
את צילומי סיום האירוע, יודע שהחייל לא רק שהרג את המחבל, אלא גם ביצע בעצמו את הוידוא - ארבעה
כדורים לראש בטווח אפס (אני מוכן להמר שכבר אחרי הכדור הראשון, שבעקבותיו התפזרו בחלל
הטרקטור רסיסי מוח ועצם, המחבל לא התכוון לנסוע לשום מקום...) הם מוות די בטוח.
במקום לציין שאלי מזרחי עלה לכבר ווידא הריגה (דבר סביר), הם באו וציינו שהוא השתתף בהריגת
המחבל, תוך מחיקת אורון בן-סעדון, שיחד עם שאדי דאו נאבק במחבל עוד קודם.
התחקיר גם מציין שמזרחי עלה הטרקטור בעודו נוסע - כל מי שראה את הסרטון יודע שזה פשוט לא נכון.

אין לי צל צילו של מושג מדוע יש ניסיון לסלף עובדות שמופיעות בעשרות קטעי youtube, כמו זה
למשל:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

המשטרה לא תפיק תועלת תקשורתית מסילוף כזה, שכן הוא זועק לשמיים. מוטב שבמשטרה ישבחו את
השוטרים הראויים לשבח (שאדי ואלינור), יתנו תעודות הוקרה לחייל ולאורון בן סעדון, שפעלו מעל ומעבר
למצופה מעוברי אורח, ותציין שאלי מזרחי הגיע למקום ווידא שבגופת המחבל יהיו גם כדורי 5.56 מ"מ,
ולא רק כדורי 9 מ"מ...
אני מאחל למשטרת ישראל ולכולנו הרבה שוטרים כמו אלינור נחום ושאדי דאו, ומקווה ששוטרים כמו
אלי מזרחי יבינו שאמירת אמת תמיד עדיפה - בעיקר כשיש מליון מצלמות בסביבה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-07-2008, 20:23
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "משטרת י-ם סיימה את תחקיר פיגוע הטרקטור - מסקנתה היא שכולם היו מאה אחוז..."

אינני מבין את ההשתלכות על המשטרה, כל השוטרים פעלו מעל ומעבר... היה שוטר יס"מ אחד שסילף את דבריו בשביל לזכות קצת בתהילה- ועל כך מגיע לו אות קלון- למרות שאח"כ חזר בו ונתן את הקרדיט לחייל... גם פעולתו של היס"מניק הייתה בסדר לדעתי כי הוא עשה מה שמצופה ממנו- חתר למגע על מנת לנטרל את המחבל, הוא הגיע קצת אח"כ ולא נותר לו הרבה עבודה אבל גם אם אני הייתי במקומו הייתי דופק את 2 הכדורים הנוספים בכל מקרה בראש של המחבל...
עצם זה שלא הוסכר המאבטח זה באמת לא בסדר מצד המשטרה, גם היו סילופים אני מניח אבל כל זה כבר ברמה הפוליטית של המשטרה והשוטרים עצמם פעלו בסדר גמור!
ישן 13-07-2008, 21:36
צלמית המשתמש של ashoichet
  ashoichet ashoichet אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "משטרת י-ם סיימה את תחקיר פיגוע הטרקטור - מסקנתה היא שכולם היו מאה אחוז..."

ציטוט:
אלי מזרחי, ראוי לגנאי, לא על מעשיו, אלא על שקריו

וידוא הריגה עלול להיפרש בבית המשפט כרצח בכוונת תחילה. אני מניח שהוא שיקר לפני המצלמות אחרי המעשה כדי לא להסתבך עם החוק, ולא כדי לזכות בתהילה.
The release of convicted terrorists before they have served their full sentences seems like an easy and tempting way of defusing blackmailed situations in which innocent people may lose their lives, but its utility is momentary at best. Prisoner releases only embolden terrorists by giving them the feeling that even if they are caught, their punishment will be brief. Worse, by leading terrorists to think such demands are likely to be met, they encourage precisely the terrorist blackmail they are supposed to defuse.

1995 ,Binyamin Netanyahu, Fighting Terrorism

נערך לאחרונה ע"י ashoichet בתאריך 13-07-2008 בשעה 21:45.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:36

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר