
11-07-2008, 15:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 23.05.06
הודעות: 174
|
|
|
מבקשת טיפים לצילום לסרט
היי,
המון זמן לא כתבתי כאן, בעיקר כי המון זמן לא צילמתי.
אני מפיקה סרט סטודנטים של ידיד, מחר אנחנו מצלמים אותו ועושים גם סטילס בשביל עטיפה ל- DVD וכדי שישתלבו בתחילת הסרט ובקרדיטים. אין לי כמעט ניסיון בצילום סטודיו או צילום מהסוג הזה ואני אשמח מאוד לקבל טיפים ורעיונות.
הסרט הוא פארודיה על סרטי קומיקס, ולכן הצילומים צריכים להיות בסגנון סרטי קומיקס וגיבורי על - חלקם גם יעברו פילטרים שונים כדי לתת להם מראה של ציור קומיקס.
את הצילומים של השחקנים אני עושה בלוקיישן של הסרט ובחצר.
הלוקיישן שלנו הוא מחסן, כל הצילומים יעשו באור יום ויש לנו 3 'קירות' (יוטה) + צד אחד שהוא פתוח לגמרי כך שחודר לתוכו הרבה אור יום מבחוץ. בנוסף יש לנו שתי מנורות חזקות - אחת לבנה (על הקיר השמאלי) והשניה צהובה (על הקיר האחורי, מיועדת לבקלייט).
ככה זה נראה:
ומצד ימין נמצא השולחן הזה:
הציוד שלי פשוט מאוד- Fuji s5600 + פלאש חיצוני ידני + חצובה.
מבחינת קומפוזיציות מכיוון שהשחקנים הם גיבורי על חשבתי בעיקר על צילומים מזווית נמוכה. בכל מקרה אני אשמח לרעיונות לקומפוזיציות מעניינות ולעבודה נכונה עם התאורה (מכירה את המדריכים, אני אשמח לטיפים ספציפיים לגבי המקום הזה).
|