לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2008, 14:48
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "בלבנון חוגגים- ההשפלה נמשכת."

להשפיל מבט? מה אתה רפה שכל? מתרפס בכניעה למרגלות אנשים נפשעים?

אסור לנו, גם בשעה קשה זו, להכנע או לקבל מציאות כזאת. בסך הכל ימי הממשלה כיום ספורים.. העם רוצה ומחפש הנהגה אמיצה, חזקה, שלא מפחדת להגיד את שלה - והמיועדים להיבחר בבחירות הבאות יודעים זאת.

יום זה הוא יום עצוב, על רציחתם של שני חיילים, אך זה הוא לא יום של כניעה או השלמה עם מציאות כזו, בו אנו נותנים לארגון כזה או אחר לחגוג על חשבוננו - לא ניתן להם גם את הסיפוק בדבר הזה..

"נחמו נחמו עמי" - האבל צריך להיות אבל על הדברים הנכונים, הסתכלות פנימית,חשבון נפש ותיקון הבעיות הלא מעטות של העם שלנו.. על זה יש להפשיל מבט ולהוריד את הדגל לחצי התורן, עם זאת פננו למציאות חדשה ומתוקנת. חזקו ואמצו, ימיו של החלאה המתועבת מהצפון ספורים..
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2008, 16:49
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
בשני הצדדים המצב מחרותיים יהיה זהה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "בלבנון חוגגים- ההשפלה נמשכת."

נצחון לאייטולות (בישראל אלה ספסרי הזיבה הציבורית העיתונאים ומשתתפי "השרדות-קדימנ") והפסד צורב לשכבת הביניים של האנשים העובדים, הישרים והמתונים. בעוד האייטולות נותנים את התחושה כי רק הם יכולים להשיג משהו, אנשי הביניים הפסידו נכס חשוב: את הבטחון שבלהיות אחד כזה.

כל ערבי יודע עכשיו שבמידה ובפעילות מול ישראלים הוא ימצא במצב חסר אונים גדולים סיכוייו שיחוסל במקום. "בשביל להאכיל, ללמד ולרפא אותו בבתי הסוהר שלנו"??? אני יכול לשמוע אומרים מסביבי אנשים שעד שלשום היו "הומאניים".

אין יותר "בלתי מעורבים": מעכשיו זה רשמי: כולם מעורבים! רצח משפחת הרן הופך לג'וב של כבוד ברזומה, גופות, חלקי גופות ואפילו תמונות הופכים להיות מטבע קשה. ומה נשחק? ערך חיי האדם נטו - אלה נשחקו כליל.

יותר קל היום למכור 119 ארונות "בטוחים" מאשר 2 שאינם "בטוחים". חזרנו לימי הביניים: רק המוות בטוח ורק המוות שולט: כל מצב אחר הוא זמני וניתן לשינוי. דבר השופט הוא המלצה בלבד, מאסר עולם הוא קצוב מראש, רוצח מתועב היום הוא גיבור מחר ומי שמת בוודאות לפני שנתיים שווה הרבה יותר ממי שעוד חי היום!

ומה כן בטוח? כבר אמרנו... המוות בטוח. אין טעם להסתכן עם ישראלי חי: עבור ישראלי מת מקבלים מספיק. אם אתה יכול לשדוד בנק עם פתק, למה להסתכן ולבוא עם אקדח?

ומה עכשיו? רבים מאיתנו יאנסו להאמין באותו דבר: בסופו של היום המציאות היא כזאת ורק טיפש יעמיד פנים שהוא חי באתמול. מרצח איסלאמי (או משתפי הפעולה שלהם) לעולם לא יעצור, לעולם לא יתחרט. אין לו חלומות זוועה בלילה, הנשמות לא רודפות אותו והדם לא מגעיל אותו. אין שום סיבה לכן להכליל אותו ב"קומבינה" של בני התרבות. ומי ישמור שהגבול בין מרצח איסלאמי לסתם כופר איסלאמי ישמר? כבר עכשיו מהלכים הערבים "הלא מעורבים" שישלמו בחייהם את חוסר הרגישות במלחמה שמנהיגיהם הם כפו על כולם.

ישן 16-07-2008, 23:32
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בשני הצדדים המצב מחרותיים יהיה זהה"

אכן כך, אני מסכים..
...אבל יש מה לעשות, ואני לא מתכוון רק על לתקתק באינטרנט שכולם מטומטמים...
אפשר להשפיע, אפשר להיכנס לפוליטיקה, אפשר לעסוק בחינוך ואפשר גם, במקום להתלונן כל היום על רמתו של צה"ל..לחתום קבע ולשפר את הרמה..להשפיע קצת על מנת שלפחות ברמה הטקטית כל הדברים יהיו כמו שצריך...שהרי יש תאוריה שאומרת שהאסטרטגיה היא בסך הכל הסכום של כל הטקטיקות... (אפשר אפילו להשליך זאת על ארועי היום...אם ברמה הטקטית היינו מונעים את החטיפה אז לא היינו מדברים כאן היום..ואם היינו עושים את המלחמה יותר טוב ברמה הטקטית, אולי גם אז לא היינו מדברים ככה היום)...אז נכון שהאחריות היא על הגדולים והבכירים אבל..וזה אבל גדול..גם לרמה הטקטית יש השפעה גדולה...ואם כל החכמים כאן היו חותמים קבע ומשפיעים (בהנחה שהם חכמים כמו שהם חושבים..) אז מצבו של צה"ל ומצבנו של כולנו היה הרבה יותר טוב...להתלונן, בזה בעיקר אנחנו טובים...בלתרום באמת למאמץ...בזה הרבה פחות...את זה אנחנו משאירים לאחרים....ואחרי זה באים בתלונות שהם לא כאלה מוצלחים...
ואני לא מסיר את האחריות מהבכירים....הם רגל אחת של הבעיות, אבל יש עוד רגליים לשולחן הלא יציב הזה...

ישן 16-07-2008, 23:48
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
הגיע הזמן שלא נסכים פעם אחת היום :)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "אכן כך, אני מסכים.. ...אבל יש..."

[1] אסור להכנס לפוליטיקה - כי הדרך ארוכה ומלכלכת

[2] אילו הייתי חותם קבע ומתוך הנחה שאני או המערכת לא היינו משנים אחד את השני - קרוב לודאי שהייתי נפלט החוצה. כאשר המ"פ שלי שהפך לסא"ל פגש אותי באחד האימונים כקצין מילואים עונד דרגות הוא פרץ בצחוק גדול ושאל 'איך הם עשו לך את זה'. יתכן ואם הייתי מתחיל במסלול יעודי כמוך וחותם קבע מלכתחילה כעתודאי הייתי רואה זאת אחרת ואם או בלי לשנות את המערכת נמצא במצב מקצועי וכלכלי משופר יותר כיום - בכל אופן הדבר כמובן לא רלוונטי.

[3] חינוך זה חשוב וטוב אך כתחביב ולא במשרה מלאה שכן אז תגזור על משפחתך כמעט חרפת רעב ותאבד את יכולתך להשפיע אפילו על מהלך חייך אתה.

[4] יש משמעות רבה לדיבורים. יש משמעות רבה לאמירת הדעה ולדאגה לעשות את הדברים הכי טוב שאפשר בזירה הקטנה שלך. נראה ככאילו כאשר מתמקדים בלהגדיל את מידת ההשפעה ואת זירת הפעולה מאבדים לעיתים את הדרך.
ישן 17-07-2008, 00:15
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
כל אחד שאיכפת לו שיעשה מה שיכול רק בלי לעשות מעצמו (לא בכוונה) צחוק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "אכן כך, אני מסכים.. ...אבל יש..."

בלי להגזים: מי שבאמת לוקח על עצמו כיום משימה חינוכית מקיפה - לפחות בלי שיש לו איזה אבא עשיר או חבילת אופציות שנשארו מימיו בהייטק: אני רואה אותו כפי שאני רואה את חלוצי תל-חי: קומץ מטורפים עם ביצי ברזל.

בדיוק כפי שלפוליטיקה (אפילו לוועד השכונה) לא יכנס שום אדם הגון משום שהוא ירמס בתוך יום (אולי לא יודיעם את זה, אבל גם מי שישר כמו סרגל ומביט רק קדימה לא ישרוד: להיות ישר במערכת פוליטית בישראל זה כמו לסרב להזמנה לארוחה מהשכנים הגרוזינים שלך: אתה פותח חשבון לנצח, אפילו שבעצם לא לקחת והשארת יותר לאחרים...) כך גם אדם ישר לא ישרוד היום בקלות במערכות חינוכיות אם יהיה נאמן לעצמו.

אני מצאתי את הנישה שלי שבה - להערכתי - יש לי את מירב ההשפעה המעשית: בלי כתבות מחמיאות באיזה עיתון סטודנטים אמנם, אבל לי ברור שאני לא יכול להשפיע הרבה יותר.

ההערכה שלי היא כי (באופן טבעי יותר או פחות) ישראל בעצם שוקעת אל תוך ה"פאקינג מידלאיסט" מבחינה תרבותית: לא, לא מדובר על מוסיקה או נפנופי ידיים - מדובר על השבטיות, ההתייחסות האינטרסנטית לחוק והסדר והבוז למי שהוא ישר (לעומת הסגידה למי שאומר שהוא ישר!). אני לארואה כיצד ניתן לעצור תהליך כזה" מקסימום לתת לו גוונים קצת יותר חיוביים - הרע במיעוטו. ולראיה: אמירה מאוד מאוד נפוצה בחודש האחרון שמעידה כאלף עדים על קריסת תדמית המדינה המודרנית ועליית תדמית הקומונה הימיביניימית: "לתת הכל בשביל הבנים ואז לפוצף ת;קונטאר הזה עם כל האפששסרים".

נשבע ששמעתי/קראתי את זה מאנשים שיודעים להגיד דברים די הגיוניים בזמן אחר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:19

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר