לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-07-2008, 15:58
  worm worm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי barak9183 שמתחילה ב "שאלת המאה האם כדאי ללמוד .NET + #C"

ציטוט:

עד כמה זה ברמה קשה? ואם יש שמה לוגיקה או מתמטיקה ? או שצריך רק לדעת פונקציות בסיסיות?

סינקס ובפקודות השפה יכול ללמוד אפילו ילד, כדי להיות מתכנת צריך להבין תהליכים במחשב, לוגיקה, מתמתיקה ועוד הרבה דברים

ציטוט:

האם כדאי ללמוד את זה בכלל? או שאני ישאר שוב מובטל למשך 5 שנים?

בשביל זה אתה צריך לבדוק מודעות ולבדוק מה הדרישות בתחום. אני אישית לא הייתי מקבל לעבודה בן אדם ללא תואר ראשון רק עם קורס וללא ניסיון.

ציטוט:

רצוי לציין שאני עברתי קורס טכנאי PC + MCSA ואני ממש לא מוצא את עצמי במעגל של הלקוחות המעצבנים והמטרידים בתחום כי פשוט זה לא אני.

אם אתה חושב שתחום התוכנה הוא שונה אתה טועה. יש גם לקוחות עצבנים ולא מרוצים. בנוסף שעות עבודה הם לא תמיד מוגדרות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2008, 03:19
  Decryptus Decryptus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי barak9183 שמתחילה ב "שאלת המאה האם כדאי ללמוד .NET + #C"

1. תלוי מה מלמדים במסגרת הקורס, תקרא את הסילבוס של הקורס ותחפש על כל נושא שכתוב שם.
אם יש שם לדוגמא גרפיקה תלת מימדית זנ אומר שתצטרך לדעת מתמטיקה לינארית ווקטורית ברמה בסיסית, אם ישנם מימושים
של מבני נתונים מסובכים אתה צריך ידע בסיסי גם בזה.מהנסיון שלי לא מלמדים ברמה כזו בשום קורס
תיכנות כיוון שהמטרה היא ללמד את שפת התיכנות.

2. לחלק תיכנות זה קשה מאד, לחלק פחות עד שלא תנסה לא תדע, אני ממליץ לך לקרוא קצת בנושא ולראות אם זה זורם לך, חבל
שתשים כסף ואחרי זה תבין שזה לא בשבילך.

3. אם עשית קצת JS אז זה יכול לתרום לך משמעותית, אם לא זה אולי יתרום לך בקטע של Windows Forms ואולי לא...

4. קשה לענות על השאלה ששאלת כאן, לצערי הרב הסיכויים שלך להגיע לראיון עבודה ראשון הם לא גבוהים כיוון שאין לך תואר ראשון ולא נסיון בתחום.
לצערי כל התפיסה הזו היא מחורבנת קשות כי מנסיוני לא כל מי שיש לו תואר הוא טוב בתיכנות, תאמין לי אני רואה אותם כל יום בעבודה וזה לא מראה מלבב.
אני הייתי ממליץ לך לנסות להיכנס לעבודה דרך QA להראות מה אתה מסוגל ולנסות להתקדם משם.

מקווה שעזרתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר