16-07-2008, 13:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.07.05
|
|
אתה טועה.
אתה סמיר קונטאר היו צריכים לחסל באפריל 1979.
מדינת ישראל חייבת להבין שאסור לתפוס מחבלים חיים. רק מחבלים מתים יכנסו לארץ הזאת, ואח"כ אם נסראללה ירצה חילופי שבויים, הוא יקבל כמה גופות שהוא רוצה.
אני אהיה ממש מאוכזב מהמדינה שלי אם היא תאפשר לרוצחים האלה להסתובב חופשי ולתכנן את הפיגוע הבא שלהם.
ישראל לא רק הפסידה מחיר של 2 מחייליה, היא גם הפסידה בכך שנתנה עידוד לעוד טרוריסטים לבצע פיגועים, עכשיו הם יודעים שהם ישבו קצת בכלא ואז ישתחררו, עכשיו מסתובבים בחוץ עוד 5 סמלי טרור שזוכים ליחס של מלכים בקרב הציבור הפלסטיני, אני מצפה מצה"ל שיוריד את הבית שלהם בטיל כשהם ובני משפחתם יושבים שם בסלון עם חברים וחוגגים את השחרור שלהם.
ובכלל איך שנסראללה לגלג עלינו, עם הציניות שלו שעד הרגע האחרון טען כי יש עוד סיכוי שהחיילים חיים, ובכך שהצליח להשפיל את המדינה המטומטמת שלנו שהסכימה להלביש את קונטאר במדי חיזבאללה לקראת השחרור. השפילו את המדינה שלנו היום, זה יום שחור שיזכר לעד כנצחון של אירגון טרור על מדינה עלק "ריבונית" עם צבא סדיר.
חייבים להפנות אצבע מאשימה להנהגה שיכלה לשחרר את החיילים מוקדם יותר, ואם היא לא רצתה לעשות עיסקת שבויים אז היו חייבים לצאת במבצע צבאי לשחרורם (תאמינו לי שככה היה יותר סיכוי להחזירם חיים), היו צריכים לחסל 100 מבוקשים ביום והייתם רואים איך חיזבאללה היה מבקש את רחמינו. בקרוב מאוד אני מתגייס לצה"ל בידיעה שאני אשתתף במלחמת לבנון הבאה שאירגון חיזבאללה כבר בסיום ההכנות לקראתה. ואני מתגייס כשאני לא סומך על אף אחד חוץ מעצמי, אני סומך על נסראללה יותר מאשר אני סומך על הממשלה שלנו, זה פשוט בושה שלא מעמידים לדין את הרוצחים האמיתיים של החיילים החטופים, כולל רון ארד, שנרצחו ע"י ההנהגה שלנו ולא שלהם.
נערך לאחרונה ע"י hwarang בתאריך 16-07-2008 בשעה 13:55.
|