לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2008, 19:31
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "חשבתי שזו התייחדות של המשפחות..."

בדיוק כך.
האיש הזה סרב לבקשות קודמות של המשפחות. יצא למלחמה מתוך אינטרס פרטי, לשמירה על השילטון, ולא לאומי. ניסה לתזמן את מועד החילופין כך שימסך את החקירה הנגדית של טלנסקי, גם אם ייקח עוד כמה ימים של חוסר וודאות נוראה למשפחות.
ממש, אבל ממש, אין לו מה לחפש שם.
אני מקווה שימצא מי שיגרש אותו משם וידע להטיח את הדברים בפניו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-07-2008, 19:40
צלמית המשתמש של יוסיפון

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "רוה"מ הגיע כעת למחנה שרגא"

גם הרמטכ"ל לשעבר, דן חלוץ, צטרף למעמד במחנה שרגא. האיש שבמקום להתעסק בהשבה של שניהם דיבר עם הבנקאי שלו. שבמקום לנהל מלחמת חורמה להשבתם העדיף להפעיל "אפקטים" ולהמליץ כנגד תקיפה וכנגד גיוס מילואים.
אולי גם חיים רמון צריך להגיע? האיש שמיד אחרי שנודע לו על החטיפה מצא זמן כדי לתחוב את לשונו לגרונה של חיילת צעירה.

ישן 16-07-2008, 20:08
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "גם הרמטכ"ל לשעבר, דן חלוץ,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי יוסיפון
גם הרמטכ"ל לשעבר, דן חלוץ, צטרף למעמד במחנה שרגא. האיש שבמקום להתעסק בהשבה של שניהם דיבר עם הבנקאי שלו. שבמקום לנהל מלחמת חורמה להשבתם העדיף להפעיל "אפקטים" ולהמליץ כנגד תקיפה וכנגד גיוס מילואים.
אולי גם חיים רמון צריך להגיע? האיש שמיד אחרי שנודע לו על החטיפה מצא זמן כדי לתחוב את לשונו לגרונה של חיילת צעירה.

לא מסכים עם החד צדדיות שלך לגבי חלוץ...אבל את הדיון הזה עשינו פעמים רבות ולא זה מה שרציתי לכתוב..
מה שרציתי לכתוב הוא שמבחינתו זה LOSE LOSE SITUATION- אם הוא לא מגיע יגידו עליו בעיתון ובפורום והמשפחות- "אין לו האומץ להביט לנו בעיניים..". אם הוא כן מגיע אז כותבים עליו "מה הוא עושה שם"..בקיצור, אי אפשר לנצח....
אולי בהמשך נשמע את תגובת המשפחות (בעיתונים ובתקשורת) ותהיה לנו הצצה למה הם הרגישו...."מה הוא עושה כאן" או.."לפחות הוא היה כאן להסתכל לנו בעיניים"...
עכשיו הם בטח מתעסקים בענינים אחרים..

ישן 16-07-2008, 20:28
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מסכים איתך לגבי הגעת חלוץ. דווקא הגעתו כאזרח פרטי היא דבר ראוי. הגעת אולמרט אינה כזו
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי emile-a שמתחילה ב "[QUOTE=יוסיפון]גם הרמטכ"ל..."

העובדה שחלוץ ידע שהגעתו תעורר תגובות זועמות מפי אנשים שכועסים על תפקודו בחטיפה ובמהלך
המלחמה (כעס מוצדק, לדעתי) ובכ"ז בא - מדברת בעיני רק לזכותו. הוא אזרח פרטי וממש לא חייב
לבוא. היה לו קל בהרבה לא להגיע, אבל הוא בכ"ז בא.
אולמרט כמובן הוא סיפור אחר. העובדה שהוא עדיין מכהן בתפקידו אחרי כל מה שהעביר אותנו מאז יום
החטיפה - מקוממת מכל בחינה אפשרית. כ-ל צעד שהוא עושה נתפס כספין (ובדר"כ הוא באמת ספין).
אולמרט בא "לפגוש את המשפחות", אבל מה שבאמת רצה, זה תמונה עם המשפחות והארונות יום
אחד לפני עדות טלנסקי. הוא איש מגעיל.
ישן 16-07-2008, 20:40
צלמית המשתמש של יוסיפון

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "מסכים איתך לגבי הגעת חלוץ. דווקא הגעתו כאזרח פרטי היא דבר ראוי. הגעת אולמרט אינה כזו"

חלוץ אכן עושה מעשה טוב ואמיץ. אך לא כל מעשה טוב מצדיק הוצאת הודעה לתקשורת.
האם כשאני תורם 100 שקלים לאגודה למען החייל או מתנדב לשמח ילדים חולים אני צריך לקרוא לטלוויזיה רדיו ועיתונות שיבואו לתעד אותי?
המעלה הגדולה ביותר בצדקה היא מתן בסתר (צדקה, במובן של מעשה טוב, לאו דווקא נדבה).
ברגע שאדם מודיע לתקשורת על מעשה טוב שעשה הוא אוטומטית, מבחינתי, נחשד שעשה את המעשה בעיקר לטובת עצמו ופירסומו ולא לטובת אלו שנזקקו לו.
נראה שהבנת את זה היטב בנוגעלאולמרט. המצב של חלוץ לא שונה בהרבה.

ישן 17-07-2008, 01:21
צלמית המשתמש של יוסיפון

בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "חלוץ הוא אזרח פרטי, וככזה באמת לא מחוייב להגיע לאירוע, כשהדבר עלול להיות בעוכריו"

גם אני אזרח פרטי.
האם מישהו היה נותן לי להיכנס למעמד ההתייחדות?
וננח שכן, האם דובר צה"ל היה מוציא הודעה לתיקשורת על נוכחותי?
האם הייתי מעסיק אדם שתמורת תשלום היה מוציא ביפר לכתבים על כך שאני מכנן להגיע, ואח"כ עוד ביפר על כך שהגעתי?

אל תטרח לענות.

ישן 16-07-2008, 21:06
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אולמרט הרוויח ביושר את החשדנות והעויינות לכל מהלכיו - רובם נועדו לקידום עצמי ותו לא
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Samantha שמתחילה ב "אישית אני לא מסכימה לגבי..."

העיסקה הנוכחית, כולל המשחק המלוכלך כאילו לא באמת יודעים שאלדד ואודי נפלו, היו שיא השיאים
של מפגן ציניות נטול גבולות. העיתוי של הגעתו, ממש לפני מהדורות החדשות, גם הוא מריח מ"ייעוץ
תקשורתי".
לאולמרט יש עניין להפוך את אבלן הפרטי של המשפחות לסיפור שבו הוא מופיע בתור האיש הטוב
שסיים את אי-הוודאות שלהן. זה מה שהוא רוצה בכותרות - ולא את העובדה שממחר בבוקר עוד אחד
מפרשיותיו הפליליות מתקדמת עוד צעד לקראת כתב אישום על קבלת שוחד.

המלחמה בלבנון היא אמנם האירוע הראשי שבגינו היה אולמרט צריך לסיים את הקריירה הפוליטית שלו,
אבל העובדה שללא בושה הוא טורח לעשות חיבורים לאירועים נוספים, שמהווים פוטנציאל לסיום
הקריירה הפוליטית שלו, מלמדת שוב שאצלו אין קו אדום.
יוסיפון נמצא כאן, והוא יכול לספר לך על הרצון בצילום של דגל מונף בבנת ג'בל, כשכל המטרה בצילום
הזה, הייתה הצילום עצמו, ללא קשר לסיכון החיים שהיה כרוך בהשגתו. זה האיש - והוא ראוי לכל הגינויים
שהוא זכה להם, ולעוד כמה גינויים נוספים...
ישן 17-07-2008, 08:38
צלמית המשתמש של winner
  winner winner אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.03
מודה ועוזב ירוחם ?
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אולמרט הרוויח ביושר את החשדנות והעויינות לכל מהלכיו - רובם נועדו לקידום עצמי ותו לא"

חלוץ לקח אחריות והתפטר, נוכחותו במעמד ההתייחדות של המשפחות היא לזכותו (האם מישהו ראה אותו בצילומי היחצנות ?)

אולמרט לא מוכן להודות בכישלון ולא לוקח אחריות, למרות שהעיסקה שאפשר היה להגיע אליה מזמן, גם בלי מלחמה עם תוצאות קשות לישראל. גם תזמון העיסקה יום לפני תחילת תחילת החקירה הנגדית של טלנסקי מעורר שאלות.

גם התקשורת לא יוצאת נקייה, הסתרת העובדות ומתן במה לתעמולת השקר של החיזבלה לא מעוררת אמון.

ולסיכום, בשבועות האחרונים, שפומפם בתקשורת נושא "החזרת הבנים" התנגן לי בראש שיר קטן ששרו חיילים במלחמת לבנון הראשונה ומתחיל במילים "רד אלינו אוירון" והסוף מוכר וידוע...

מקווה שאתבדה אבל העיסקה של אתמול מכינה את החטיפות הבאות ולא נראה לי שהחוטפים יטרחו לשמור על החטופים בחיים, גם ה-"מחיר" של שיחרור שליט קפץ עם שיחרור ה-"אבא של כל המחבלים עם דם על הידיים" תמורת גופות.

עצוב מאוד שזוהי ה-"מנהיגות שיש לנו".
ישן 17-07-2008, 13:55
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אבל אם הוא לא היה עושה את זה - הוא לא היה מקבל תמונה על חצי עמוד בידיעות...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "גם לי"

ומה שחשוב זו 'התמונה המנצחת' ולא החיילים והאזרחים המתים או טחון המדינה שהופקדתה עליה.

אני תוהה בכל הרצינות כיצד התנהלה ההתייעצות. האם מועד עדותו של טלנסקי עלה מפורשות בעת קביעת מועד העברת גופות החללים? האם אנשי תקשורת אומרים לעיתונאים בפה מלא 'תמשיכו לומר 'שבויים' וזה ישתלם לכם' או שזה מובן מאליו? האם יש אדם שתפקידו לתכנן את התמונה מראש? נאמר, להפיק לקחים מאסד המביך מושחתים אחרים או ממובראק שכמעט נפל כאשר רוה"מ ניסה לעסות את גבו בפרהסיה למען פוטוגרפיה? האם יש נבל שיושב בחצות הלילה מול תרשים של איזור ההלוויה ואומר לרוה"מ - כשהיא תהיה שם, אתה תבוא מכאן והשמש תהיה מאחריך ואז האיש שלנו ב... יתפוס את התמונה?

העברית שפה מופלאה וממש מזמינה בהתייחס לרוה"מ בהלווית החללים את משחק המילים: "צלם בהיכל".
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:45

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר