21-07-2008, 10:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
|
נכדת זוכה פרס נובל תכתוב טלנובלה על חשודי ומשפחתו
ציטוט:
נעה רוטמן, נכדתו של יצחק רבין ז"ל, תכתוב עם התסריטאי שחר מגן סדרת דרמה שתתמקד בחייו של ראש ממשלה מכהן ובני משפחתו, בסיפור שמזכיר את חייו של אהוד אולמרט
רז שכניק, ידיעות אחרונות
אהוד אולמרט מככב בימים אלה במרכז חקירות סבוכות, ובענף הטלוויזיה יש כבר מי שמרימים את הכפפה. סיפורו של ראש הממשלה יעמוד כרקע לסדרת דרמה חדשה שתכתוב נעה רוטמן, נכדתו של ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ז"ל, יחד עם התסריטאי שחר מגן. הסדרה תעלה בחברת הכבלים HOT בעוד כמה חודשים.
לרוטמן, בן-ארצי לשעבר, שנשאה את ההספד המרגש על קברו של רבין בנובמבר 95', זה יהיה הניסיון הראשון בכתיבה לטלוויזיה. היא השתתפה בעבר בתוכנית השיח "בנות" של הוט.
הסדרה החדשה תביא את סיפורה של משפחת ראש הממשלה, עם דגש מרכזי על ארבעת ילדיו (לאולמרט ארבעה ילדים ובת נוספת, מאומצת). נקודת הפתיחה נרשמת כשהאב, נציג מפלגת ימין, נבחר לכהן כראש ממשלה. המשפחה עוברת לבית ראש הממשלה, וחייה עוברים תהפוכות. הסדרה
תתמקד בדמויות הסובבות את ראש הממשלה, החל בילדיו, דרך אשתו ועד יועץ התקשורת שלו. כותבי הסדרה שוקלים לשלב גם מאהבת לראש הממשלה, שתסבך את העניינים בעלילה.
"אני מאוד מתרגשת לעסוק בזה", אומרת רוטמן. "הרקע שלי ברור לכולם, ולא צריך יותר מדי להרחיב בנושא. הרעיון לסדרה נולד אצל שחר מגן, שרתם אותי לעניין, ואנחנו מפתחים אותו יחד. אני רק יכולה לומר שזה לא יהיה קשור למשפחה שלי, ונקווה שכשהסדרה תעלה על המסך היא תהיה גם מעניינת". דרך אגב, אלדד רוטמן, בעלה של נעה, עבד בעבר לצד אולמרט.
|
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3570854,00.html
אני מציע לקרוא לסידרה "שקרנספלד"

מוות למחבלים!
|