22-07-2008, 01:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.07.05
|
|
אתה לא חושב שזה זכותו של אדם לשנוא בחזרה אדם ששונא אותו?
אנשים מסוגו של כהנא שמרו על איזון במדינה הזאת, ואני לא מאלה שמעריצים את האדם ואני גם לא מסכים עם כל מה שאמר, אבל לאחר הרצח שלו מה שנשאר זה פשוט ימין מתון שאפשר לקרוא לו פשוט שמאל.
וד"א, אתה טענת משהו הרגע, ואמרת שלא נגיב לך בתגובה "טיפשית", אבל הרי שהיא נכונה.
אתה טוען שלרוב אסור לפגוע במיעוט- אני מסכים איתך.
אבל למיעוט מותר לפגוע ברוב?
כשצה"ל נאלץ להשתמש בכוח כנגד ערבים שזורקים עליו בקבוקי תבערה ואבנים אתה קורא לזה "ברוטאליות וגזענות של הציונים הכובשים"
וכשילד ערבי בן 5 זורק בקבוק תבערה או אבן על חייל אז זה חמוד ומותר, הילד הוא מסכן שעבר טראומה ע"י היהודים הציונים והגזעניים"
אין הרבה ערבים חילוניים, רובם מאמינים בהדיקות באיסלאם, קוראים כל יום בקוראן ש"צריך להשתמש בטרור, זו היא דרכו ומצוותו של אללה"
"השמד את כל מי שלא מוסלמי ומסרב להתאסלם"
אתה רוצה להגיד לי שאני גזען אם אני אגיד לך שאני לא אוהב מישהו שרוצה לכפות עלי הטמעת דת וטרור? אני גזען אם אני רוצה שאותו אדם שהוא בעצמו בהגדרת הדת שלו נולד כגזען, האם זה הופך אותי לגזען לא לרצות שהוא יחיה איתי באותה מדינה? (שאגב אמורה להיות יהודית)
כהנא לא היה גאון ולא חכם מי יודע מה, הוא כנראה פשוט ראה ופירש את המציאות יותר טוב מכל אחד אחר בזמנו. ואני די בטוח שאת השם של הרוצח הערבי שלו אתה לא זוכר, אבל את השם של רוצחו של יצחק רבין ז"ל אתה זוכר טוב מאוד ובטח מקלל בלב כל פעם שאתה שומע את שמו.
לפי דעתי גם זה סוג של גזענות, כלפי אנשים אחרים עם דעות שונות.
נערך לאחרונה ע"י hwarang בתאריך 22-07-2008 בשעה 01:44.
|