לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2008, 20:46
  Omerhorovitz Omerhorovitz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.08
שלום, מעוניין במפרט למשחקים כבדים עד 5 אלף שקל

שלום, אני מבקש מפרט למחשב אשר הולך להיות בעיקר למשחקים (גם משחקים באינטרנט) הגבול הוא חמש אלף אבל אני מעוניין להגיע למצב שאני מקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר (אני יודע שלמחשב משחקים אין אורך חיים ארוך אבל אני רוצה שלפחות בשנה הראשונה אתן מקסימום ביצועים ובשנה השניה אתן ביצועים גבוהים) אני צריך רק את המחשב ללא ציוד נלווה (ללא מסך, רמקולים גם ללא מערכת הפעלה) אבל צריך סט עכבר+מקלדת אלחוטי, אני השתמש בתור מסך, טלויזה דגם la32a450 שהרבולוציה שלו היא 1360\768 מקווה שאני לא טועה מעדיף שתבדקו, דרישות מיוחדת אם אני משתמש בטלויזה HD אני ארצה גם לראות סרטים ואולי לשחק גם כך (אם אפשר)בנוסף אני רוצה המלצות על חיבורים וסוגי כבלים מתאימים לחבר מחשב לטלוויזה, אני רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, שהמארז יהיה חמוד אבל שימושיות באה קודם (המחשב עצמו הולך להיות מוצג) בנוסף אני רוצה שתסבירו למה שמתם כל פריט אני יודע שזה מעצבן אבל חשוב לי להבין למה עשיתם מה שעשיתם כי אחרת אני סתם יקנה בלי ידע קודם וזה לא טוב, אם יש לך שאלות נוספות אני אשמח לענות לכם, תודה רבה עומר הורוביץ

נערך לאחרונה ע"י Omerhorovitz בתאריך 26-07-2008 בשעה 20:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2008, 10:54
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Omerhorovitz שמתחילה ב "שלום, מעוניין במפרט למשחקים כבדים עד 5 אלף שקל"

נתוני הטלוויזיה שלך:
http://www.samsung.com/za/consumer/...1XXA&fullspec=F

מהם עולה שהיא עובדת ברזולוציה של 1366X768, כמו שאמרת, ויש לה חיבור HDMI, מה שאומר שתוכל לחבר את הטלויזיה למחשב דרך החיבור הזה, שכל כרטיס מסך מודרני תומך בו.
אם אתה רוצה ללמוד על רכיבי חומרה אתה מוזמן לקרוא קצת בפורום חומרה, לבצע חיפוש על שאלות שיש לך ולקרוא בעוגני ה FAQ והגדרות חומרה. אתה לא יכול לצפות ללמוד את הכל ביום אחד.
אם יש לך שאלות ספציפיות אתה מוזמן.

מפרט מתאים:
מעבד:
INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪834

לוח אם:
ASUS P5QL-E ₪564

כרטיס מסך:
SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪906

דיסק קשיח:
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ₪373

צורב DVD:
ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪172

זיכרון:
ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ₪503

מארז:
COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ₪400

ספק כוח:
CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ₪395

שירותי מעבדה:
הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪0

מחיר סופי: ₪4147
המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

כמו שאתה רואה נשאר לך תקציב לא מנוצל, אבל לא כללתי סט מקלדת ועכבר אלחוטי כי הם לדעתי עניין של טעם ונוחות אישית - לך לחנות כמו אופיס דיפו ונסה להחליט בעצמך מה נוח לך.
כמו כן - מארז הוא עניין של טעם וכיוון שנשאר לך מקום בתקציב, אתה יכול ללכת על איזה מארז שתרצה. את ההגדרה "מארז חמוד" אפשר לפרש בהרבה מאוד דרכים.
אם אתה רוצה לנצל את התקציב שלך עוד יותר אתה יכול ללכת על מעבד מרובע ליבות כמו ה Q6600 שיוסיף לך עוד 100 ש"ח למחיר.

נערך לאחרונה ע"י rlsf בתאריך 27-07-2008 בשעה 10:58.
ישן 27-07-2008, 20:15
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Omerhorovitz שמתחילה ב "תודה עכשיו כמה שאלות"

המערכת אמורה להספיק בלי בעיה לשנתיים הקרובות.
אם אתה עובר למרובע ליבות אז כדי להשקיט את המערכת רצוי לקנות קירור טוב יותר מזה שמגיע עם המעבד:
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2852

מלבד זה, המערכת אמורה להיות די שקטה, במנוחה הרכיבים לא דורשים קירור רב והקירור במארז ועל המעבד יספיק, אם אתה משחק היא תרעיש יותר אבל אז ממילא אין משמעות לשקט...
לגבי כרטיסי המסך: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...597#post2699374
עוד מידע תמצא בחיפוש בפורום חומרה.
ה HD 4870 אכן טוב יותר, אבל הפרש הביצועים של 25% לא מצדיק לדעתי תוספת של 50% למחיר.
אל תשכח שב 900 ש"ח האלה אתה אמור להכניס סט אלחוטי שיעלה סביב 300-500 ש"ח לדעתי, זה והשדרוג של המעבד והקירור שלו(עוד 200 ש"ח) וכבר הגעת מאוד קרוב לתקציב שלך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר