לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2008, 22:59
  teen1234 teen1234 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.08
כיצד מגיעים ליחידת מגלן

הודעה שפרסמתי בפורום מגלן:
שלום ,

עברתי בפורום וקראתי את תגובות המנהל.
הבנתי שישנם 2 דרכים להתקבל למגלן:

1) נשירה מגיבוש של אחת מיחידות כמו סיירת מטכ''ל שייטת 13 , ו"התגלגלות" למגלן דרך ראיון ופרמטרים נוספים

2) עוברים גיבוש צנחנים ואו שמבקשים ראיון למגלן או שאנשים ממגלן רואים אותך וקוראים לך לראיון או חושבים שאתה מתאים ולוקחים אותך ליחידה,

תחילה רציתי לוודא כי המידע שהסקתי נכון, אם לא אשמח לפרטים מדוייקים יותר.

שנית, במידה וזה נכון, האם עליי להצהיר כי אני מעוניין להגיע למגלן כאשר אני ניגש לגיבוש הצנחנים, בנוסף, רציתי לדעת כיצד מגיעים לגיבוש של צנחנים, למי עליי לפנות מאחר וכבר קיבלתי צו גיוס לנוב' ועוד לא שאלו אותי על העדפות וכו' (היה לי צו ראשון לפני כחודש וקיבלתי את תאריך הגיוס שבוע לאחר מכן).
היכן ניתן לברר לקרוא פרטים כיצד להגיע לגיבוש הצנחנים וכו'.

-------

אשמח אם מישהו יכול לענות או לתת פרטים מדוייקים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2008, 23:56
  teen1234 teen1234 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.08
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי לא ורוד אבל פנתר שמתחילה ב "אם אתה מעוניין בגיבוש צנחנים..."

תודה, אתה רושם פה שאם אני מתעניין בגיבוש אני צריך לרשום במנילה, אך לא קיבלתי מנילה עדיין...
איך אין גיבושים כבר לנובמבר? אני מדבר עם נובמבר 09 , זה למעלה משנה....
מצטער אם החסרתי את הפרט.

בכל אופן, רשמתי שאלות נוספות שם, אם מישהו יודע עליהם את התשובות - אשמח.
------------

בגיבוש ישנם ראיונות? אם לא מה כוונתך לאמר את רצוני להגיע ליחידה.

שאלה נוספת, כיצד אמורים להתכונן לגיבוש צנחנים, אני חייב לציין שהרבה הצליחו לבלבל אותי, חלק אמרו לי שיש הכנה דרך צה''ל ללא תשלום, חלק אמרו לי שאם אני לא הולך לכושר קרבי (יובל וכו') אין לי מה לבוא לגיבוש, לכן אשמח אם אשמע תשובה ממקור רשמי.

רבים אומרים לי שרק כושר חשוב.
אין לי מושג מה הפרמטרים לקבלה, אבל אני בטוח שכושר הוא לא הפרמטר היחיד, מאחר ולדעתי כושר ניתן לשיפור, כושר מנהיגות , הסתדרות בקבוצה וכו' אלו דברים שנולדים איתם כמו שאומרים, לכן, האם כושר הוא הפרמטר היחיד?

--------------
ישן 28-07-2008, 23:58
  Tom103 Tom103 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי teen1234 שמתחילה ב "כיצד מגיעים ליחידת מגלן"

הדרכים שאני יודע להגעה למגלן..:
1. גיבוש צנחנים -> גיוס לצנחנים -> גיבוש יחטיות (ולא כמאותר דובדבן) -> מגלן.
2. גיבוש מטכ"ל -> סיום בציונים גבוהים אך ללא מעבר(בד"כ כאלו שסיימו וקיבלו המתנה למטכ"ל, כלומר קיים סיכוי שבו נופל אדם בבדיקות הרפואיות לפני הגיוס ואותו אדם שקיבל המתנה יתגייס במקום אותו אדם שנפל רפואית..) וראיון למגלן - דרך נדירה להגיע...
3. גיבוש מרכזי (מטכ"ל, שייטת או חובלים) -> גיבושון המשך (669, צוללות וחובלים) -> ראיון צנחנים/מגלן/דובדבן -> מגלן.
4. נפילה ממסלול התנדבותי(טייס, חובלים, מטכ"ל , שלדג, צוללות, שייטת, 669 וילת"ם) -> שבוע ראיונות -> מגלן.

אלו הדרכים שאני יודע עליהן.
אני מניח שאתה מתכוון לנוב' 09 כי אם אתה מתכוון לנוב' 08 אתה לא תוכל להגיע לצנחנים כבר...
יותר מזה תחפש במאמרים...
ישן 29-07-2008, 01:20
  THDUR THDUR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Tom103 שמתחילה ב "הדרכים שאני יודע להגעה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tom103
הדרכים שאני יודע להגעה למגלן..:
1. גיבוש צנחנים -> גיוס לצנחנים -> גיבוש יחטיות (ולא כמאותר דובדבן) -> מגלן.
2. גיבוש מטכ"ל -> סיום בציונים גבוהים אך ללא מעבר(בד"כ כאלו שסיימו וקיבלו המתנה למטכ"ל, כלומר קיים סיכוי שבו נופל אדם בבדיקות הרפואיות לפני הגיוס ואותו אדם שקיבל המתנה יתגייס במקום אותו אדם שנפל רפואית..) וראיון למגלן - דרך נדירה להגיע...
3. גיבוש מרכזי (מטכ"ל, שייטת או חובלים) -> גיבושון המשך (669, צוללות וחובלים) -> ראיון צנחנים/מגלן/דובדבן -> מגלן.
4. נפילה ממסלול התנדבותי(טייס, חובלים, מטכ"ל , שלדג, צוללות, שייטת, 669 וילת"ם) -> שבוע ראיונות -> מגלן.

אלו הדרכים שאני יודע עליהן.
אני מניח שאתה מתכוון לנוב' 09 כי אם אתה מתכוון לנוב' 08 אתה לא תוכל להגיע לצנחנים כבר...
יותר מזה תחפש במאמרים...

דרך 2 ו - 3 שציינת הם בדיוק אותו הדרך אם זה קשור להגעה ספציפית ליחידת מגלן. אתה לא צריך לעשות גיבוש נוסף אחרי גיבוש מרכזי מטכ"ל כדי לקבל ראיון צנחנים משולב עם מגלן.

נערך לאחרונה ע"י THDUR בתאריך 29-07-2008 בשעה 01:25.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר