לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2008, 15:04
  idapal idapal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
בעיה בדיסק קשיח

שלום לכולם,
איני בטוח שהשאלה מתאימה לפורום זה כיוון שאיני יודע מה הבעיה - וירוס או פגם בדיסק הקשיח.

יש לי בעיה בדיסק הקשיח: לפני מספר ימים המחשב נתקע באמצע משחק ששיחקתי בו והפעלתי אותו מחדש. מאותו רגע המחשב לא עולה. המסך הידוע של ה - "safe mode" "start windows normaly" וכו' עולה, ולא משנה באיזו אופצייה אני בוחר - הווינדוס נטען, המחשב כמעט עולה - ואז מופיע המסך הכחול של ה - check disc ונעלם תוך שניה (כי המחשב מרסט את עצמו).
אין לי מושג אם הבעיה נגרמה כתוצאה מוירוס או פגם בדיסק הקשיח (הוא די ישן...בשימוש כבר 3 שנים נראה לי....).
לכן חיברתי אותו למחשב אחר ככונן משני בתקווה להציל את החומר ששמור עליו....ואז כשהפעלתי את המחשב הוא הריץ את המסך הכחול ה - check disc במשך איזה רבע שעה ואולי יותר: בהתחלה הוא רשם מלא deleting ואחר כך מלא recovering. בסופו של דבר הוא סיים והעלה את המחשב.
חשבתי שהבעיה נפתרה ולכן הפעלתי מחדש את המחשב כאשר הדיסק הקשיח ה"פגום" הוא הכונן הראשי - אבל הוא טען שחסר לו קובץ חיוני כדי להפעיל את הווינדוס ntoskrnl.exe (בתיקייה system32). אז העתקתי את הקובץ מהדיסק התקין אל ה"פגום" אך גם ניסיון זה נכשל - הוא עדיין חושב שהקובץ לא קיים.
בקיצור ויתרתי על נסיונות ההחייאה וניסיתי רק לגבות את החומר - אך אז גיליתי שגם זה לא ממש אפשרי - בערך שלושת רבעי ממה שהיה על הדיסק מופיע לי כפגום: אני לא יכול לראות את רוב התמונות, רוב השירים לא עובדים או שהם נפסקים באמצע וכדומה.
מישהו מכיר תקלה דומה? או יודע איזה כלים יכולים לעזור להציל את הדיסק הקשיח? כמו "איחוי דיסק" וכאלה? או שאולי אנטי וירוס יכול לעזור? אולי אפילו תוכנות בתשלום?
אולי בכלל יש אפשרות לתת את הדיסק הקשיח לטכנאי מחשבים כלשהו ואז הוא יצליח לחלץ משם את הקבצים?

תודה מראש
נ.ב.
אני מקווה שההסבר שלי לא מסורבל מדי...אם כן תגיבו ואני אנסח יותר טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר