לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2008, 13:46
  משתמש זכר alonmore28 alonmore28 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
ביקורת המשחק Crysis ציון סופי: 3.9/5

ביקורת זו נכתבה על ידי: אלון מרדכי, Alonmore28

Crysis, משחק פעולה סינמטי עם גרפיקה מרהיבה מבית Crytek. המשחק הזה זה בדיוק מה שציפינו לו: המשחק היפה ביותר! אך בנוגע לעלילה... אני לא כל כך בטוח.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.novatek.com.au/userfiles/novaprime/crysis/crysis-1.png]

שווה? אני כבר לא בטוח...
לאחר שקניתי את המשחק, הרגשתי טוב. הרגשתי כאילו עשיתי עסקה טובה. אבל עכשיו, לאחר שהתקנתי אותו, אני לא בטוח שהיה שווה לי להוציא 179 ש"ח על משחק עם עלילה כה דלה ומשחק רשת כה בעייתי.

חוויה ראשונה מהמשחק
התקנת המשחק הייתה ארוכה, לא יותר ממה שציפיתי. ידעתי כי המחשב החדש והעוצמתי שקניתי צריך להפעיל את קרייסיס באופן איכותי ביותר - מה שהתברר כלא נכון.
בהפעלת המשחק לראשונה התברר לי כי המשחק קבע את הגדרות הגרפיקה באופן אוטומטי ל- MED. מה שדיי איכזב אותי, אחרי שהוצאתי דיי הרבה על כרטיס מסך איכותי.
שיניתי מיד ל- HIGH, ציפיתי שהמשחק ירוץ טוב, אבל באופן לא מפתיע הוא קרטע, אז החזרתי ל-MED.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הגרפיקה. בהחלט מה שציפינו...
הגרפיקה אכן מדהימה כמו מה שמספרים. אך לצערי, לא יכולתי לחוות אותה כי כנראה כרטיס המסך שלי שהשקעתי בו דיי הרבה לא חזק מספיק כדי להריץ את סרט האקשן הזה.
המשחק באיכות ה-MED לא מפתיע הרבה בגרפיקה שלו. אמנם הוא עדיין בעל גרפיקה יפיפיה, באופן מדהים. אך הגררפיקה לא עולה בהרבה על משחקים אחרים כמו Call Of Duty 4 שהצלחתי להריץ באופן איכותי מאוד ולקבל תמורה טובה.

העלילה והמשימות - התאכזבתי
מערכת המשימות הייתה בהחלט מרהיבה, אך דלה.
מה שמיוחד במשחק זה הוא שזה מאפשר לעשות את המשימות בהמון דרכים שונות בהן אבחר.
למשל, המשימה הראשונה - חלקה הראשון הוא לחדור למין מוצב קטן של הקוריאנים ולנטרל את שדר ה-GPS שהורס לי את הקשר עם שאר חברי הצוות. אחת האפשרויות הייתה לעלות על הר סמוך ולטבוח בכל הקוריאנים שבמוצב ואז לחדור לבסיס בשקט ולנטרל את המכשיר. עוד אפשרות הייתה להיכנס באמצעות אפשרות הבלתי נראה שיש בחליפה אל תוך הבסיס ולנטרל את ה-GPS ואז לברוח מהר.
ישנן עוד המון דרכים מאוד מעניינות לביצוע משימות - דבר שאני מאוד אהבתי וקיבל אצלי דיי הרבה נקודות. אך הבעיה המרכזית היא: העלילה.
העלילה דלה ובנאלית למדי. חייזרים השתלטו לפני מיליוני שנים על אי בקארייבים וכעת הקוריאנים משתלטים על האי כדי להוציא את הטכנולוגיה הזו משם והאמריקאים מנסים להרחיק את הקוריאנים מהאזור. החייזרים מתעוררים ויוצרים כאוס מוחלט ואני צריך לנצח אותם.
עלילה דיי בנאלית ונדושה, באמת היה אפשר לעשות טוב יותר.
עוד משהו שמאוד מטריד אותי זה שלמעשה חד וחלק שיקרו לי - EA שיקרה לי.
נאמר כי:"במשחק ייאלצו הקוריאנים והאמריקאיים לשתף פעולה כדי להביס את החייזרים שמשתלטים לאט לאט על כדור הארץ".
אף אחת מן המשימות שלי לא כללה שיתוף פעולה ביני לבין הקוריאנים או השמדה סופית של החייזרים. המשימה האחרונה הייתה כאשר אני השמדתי את אחד החייזרים הגדולים ביותר שיצאו מן האי. הוא הושמד ובכך כל חבריו שיצאו מן האי, אך עדיין החייזרים נשארו על האי והם שולטים שם ומתחזקים.
בסרטון סיום התברר כי אחד חברי החוליה של הכוחות המיוחדים עוד נמצא על האי ואז הדמות שלי (Nomad) אמר כי אנחנו הולכים אל תוך האי לעזור לו.
כתוביות עלו והמשחק נגמר. אולי אני אצטרך לשלם עוד כסף עבור התוספת שתצא למשחק רק כדי לקבל את שאר העלילה של המשחק. זה אכזב אותי מאוד ואני לא בטוח שאני אקנה את המשחק.

המשחק באינטרנט
לשחק באינטרנט רק הביא לי עצבים. הציון שאני נותן לחלק הזה : 0.
כנראה למשחק באינטרנט דרשה ממני המון. קודם כל, התקנת ה- GameSpy Comrade. התוכנה הזו היא התוכנה שמאפשרת לי לשחק ברשת בקרייסיס. לאחר מכם ההתחברות שלקחה דיי הרבה זמן. ואז הכניסה לשרתים.
רוב השרתים היו מלאים, וגם אלו שלא היו מלאים - זמן הכניסה ארך כל כך הרבה זמן עד שכבר השרתים התמלאו לפני שהספקתי להיכנס.
לאגים רבים הופיעו במשחק. גיליתי ששחקן שאני יורה בו בכלל נמצא בבסיס אחר והוא עמד בנקודה בה אני יורה לפני כמה דקות.
לא מספיק שהיו לאגים שפגעו בחווית המשחק גם צ'יטרים רבים הופיעו בלי סוף. גם אם יריתי במישהו בראש עם סניפר במרחק דיי גדול, הוא הרג אותי ביריה אחת עם אקדח קטן מאותו המרחק. זה דיי עצבן והפריע לחוויה של המשחק.
פרשתי דיי מהר מהנושא של משחק ברשת.

במשחק שיחקתי כמה שעות שאני יכול לספור על יד אחת, ומאז לא שיחקתי יותר. המשימות נגמרו מהר מאוד וברשת אני לא משחק. המשחק כעת מותקן לי במחשב ומעלה אבק - אני לא חושב שיש לי סיבה להיכנס אליו יותר.

הציון שלי:
גרפיקה: 3.5/5. הורדתי 1.5 נקודות בגלל הצריכה המוגזמת של הגרפיקה, מה שלא איפשר לי לקבל את מלוא האיכות מהמשחק.
העלילה והמשימות: 2.5/5. הסברתי את עצמי כבר. פשט העלילה גרועה והמשימות קצרות מידי.
משחק ברשת: 0/5. הכול כבר מובן. אין שום אפשרות לשחק ברשת אם אתה שחקן הוגן שאין לו אינטרנט במהירות של 5MB.
בתיאור הכללי: 4/5. משחק סה"כ נחמד. הוא נגמר מהר ונראה טוב - ממש כמו סרט אקשן. עלילה בנאלית וגרועה - כמו הסרטים של היום. ומשחק רשת מבחיל.

ציון סופי שלי: 3.9/5
הציון הסופי הוא לא ממוצע של הציונים האחרים. אלא ההרגשה שלי לגבי חווית המשחק כולה.

שיהיה לכם יום טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2008, 14:47
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alonmore28 שמתחילה ב "ביקורת המשחק Crysis ציון סופי: 3.9/5"

סיקור מצווין רואים שהוא על רמה ואתה צודק לגבי הציון שנתת לגבי הגרפיקה כמה שהיא טובה צריך גם בהתאם כרטיס מסך חזק מאוד. בחודשים הקרובים המחירים של הרכיבים למחשב יירדו משמעותית בגלל גל של שיחרורים חדשים והמון טכנולוגיות חדשות. בעוד שנתיים העיבוד הגרפי ייעשה ע"י מעבדי אינטל (לבארי) ו-Nvidia הודיעו שייצרו רק צ'יפסטים (Chipset) ו-ATi ככל הנראה יפסידו המון כסף בעקבות זאת. אינטל כאמור שולטת על שוק המעבדים ובעוד שנתיים צפויה להשתלט על תחום הגרפיקה גם כן? אני מאוד מקווה שכן כי כנראה הביצועים הגרפיים יהיו גבוהיים מאוד ולא ייצאו כל חודש-חודשיים כרטיסים גרפיים חדשים כמו היום.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר