10-08-2008, 12:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.08.07
|
|
|
העלאת פרופיל
שלום שלום,
יש לי מספר שאלות אליכם.
הסיפור בקצרה הוא כזה: תמיד רציתי קרבי. לפני שנה, בצו ראשון, התגלה אצלי פרוטינוריה אורטוסטטית שזה אומר חלבון בזמן מאמץ אחרי המון בדיקות שעשיתי, והלכתי לרופאה מומחית כליות, קיבלתי אבחנה שאני לא סובל מכלום.
בלשכ"ג, רופא עצלן שקיבל את הפקס לא הסתכל בהערות בספר פרופילים (בהערות כתוב על פרוטינוריה אורטוסטטית) שמה שיש לי נותן 97. אותו רופא נתן פרופיל זמני 64 לחצי שנה (ללא ידיעתי). התקבלתי לפקח טיסה בינתיים, אך בגלל שיש לי פרופיל זמני עדיין לא התקבלתי רשמית (ממש ממש ממש רציתי את התפקיד הזה). בפעם האחרונה שהייתי בלשכ"ג רופא כלשהו ראה את האבחנה שלי ואמר: "אני לא יודע מי נתן לך 64, כתוב כאן חד משמעית שהפרופיל שלך הוא 97. לך ותביא עוד אבחנה כזאת ותקבל 97". בינתיים נשרפה לה חצי שנה בה יכולתי ללכת לימי סיירות, צוות אויר וכד', בגלל רופאים מילואימניקים גרועים ועייפים שיש שם.
היום הייתי שוב אצל הרופאה המומחית, ולאחר איסוף שתן נוסף שעשיתי נראה שכבר אין לי חלבון כלל
וכלל וקיבלתי אבחנה ממנה שאני כשיר לחלוטין ואיני סובל מכלום.
אני הולך לפקסס את זה ללשכ"ג היום.
שאלותיי:
1. ידוע כמה זמן לוקח בערך עד שמתעדכן הפרופיל ועולה ל-97 ?
2. אני כבר רוצה להתגייס. לא אכפת לי מימי סיירות ומיונים למיניהם. אני בשאיפה לקבל מנילה,
להתגייס לחי"ר ולתת בו את הכל, ומשם כבר להתקדם. מתי אני אקבל את המנילה ?
3. יש מצב להתגייס במחזורי הגיוס הקרובים ? מרץ/נוב' ? (אם אני אדרוש ימי סיירות ומה שמגיע
לי, אני אתגייס רק עוד שנה. זה שנה שנשרפה, זה להתגייס כשאני כבר מעל גיל 19 ולא
ממש בא לי)
4. איך זה הולך המנילה הקרבית ? אני אקבל דברים טובים יחסית ? הכוונה, שאני לא אקבל
עכשיו מנילה והאפשרויות שבאמת יהיו פתוחות לפניי, יהיו אלה שחסר בהם אנשים והדברים
הפחות טובים (למרות שאני לא ממעיט בכלום) לטעמי.
כל מידע נוסף וכל עזרה תעזור.
תודה רבה, אור.
|