לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2008, 12:17
  Or_M Or_M אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.07
העלאת פרופיל

שלום שלום,
יש לי מספר שאלות אליכם.
הסיפור בקצרה הוא כזה: תמיד רציתי קרבי. לפני שנה, בצו ראשון, התגלה אצלי פרוטינוריה אורטוסטטית שזה אומר חלבון בזמן מאמץ אחרי המון בדיקות שעשיתי, והלכתי לרופאה מומחית כליות, קיבלתי אבחנה שאני לא סובל מכלום.
בלשכ"ג, רופא עצלן שקיבל את הפקס לא הסתכל בהערות בספר פרופילים (בהערות כתוב על פרוטינוריה אורטוסטטית) שמה שיש לי נותן 97. אותו רופא נתן פרופיל זמני 64 לחצי שנה (ללא ידיעתי). התקבלתי לפקח טיסה בינתיים, אך בגלל שיש לי פרופיל זמני עדיין לא התקבלתי רשמית (ממש ממש ממש רציתי את התפקיד הזה). בפעם האחרונה שהייתי בלשכ"ג רופא כלשהו ראה את האבחנה שלי ואמר: "אני לא יודע מי נתן לך 64, כתוב כאן חד משמעית שהפרופיל שלך הוא 97. לך ותביא עוד אבחנה כזאת ותקבל 97". בינתיים נשרפה לה חצי שנה בה יכולתי ללכת לימי סיירות, צוות אויר וכד', בגלל רופאים מילואימניקים גרועים ועייפים שיש שם.
היום הייתי שוב אצל הרופאה המומחית, ולאחר איסוף שתן נוסף שעשיתי נראה שכבר אין לי חלבון כלל
וכלל וקיבלתי אבחנה ממנה שאני כשיר לחלוטין ואיני סובל מכלום.
אני הולך לפקסס את זה ללשכ"ג היום.

שאלותיי:
1. ידוע כמה זמן לוקח בערך עד שמתעדכן הפרופיל ועולה ל-97 ?
2. אני כבר רוצה להתגייס. לא אכפת לי מימי סיירות ומיונים למיניהם. אני בשאיפה לקבל מנילה,
להתגייס לחי"ר ולתת בו את הכל, ומשם כבר להתקדם. מתי אני אקבל את המנילה ?
3. יש מצב להתגייס במחזורי הגיוס הקרובים ? מרץ/נוב' ? (אם אני אדרוש ימי סיירות ומה שמגיע
לי, אני אתגייס רק עוד שנה. זה שנה שנשרפה, זה להתגייס כשאני כבר מעל גיל 19 ולא
ממש בא לי)
4. איך זה הולך המנילה הקרבית ? אני אקבל דברים טובים יחסית ? הכוונה, שאני לא אקבל
עכשיו מנילה והאפשרויות שבאמת יהיו פתוחות לפניי, יהיו אלה שחסר בהם אנשים והדברים
הפחות טובים (למרות שאני לא ממעיט בכלום) לטעמי.

כל מידע נוסף וכל עזרה תעזור.
תודה רבה, אור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-08-2008, 17:05
  משתמש זכר oiboot oiboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.08
שלח הודעה דרך ICQ אל oiboot
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Or_M שמתחילה ב "העלאת פרופיל"

אני אנסה לענות לך:
1. כעיקרון הם צריכים לתקן טעות אחת אז אני חושב שחודש בערך, אבל לך תדע, אולי גם זה יקח להם חצי שנה...
2. תלוי מהו מועד הגיוס שלך. אם מועד הגיוס שלך הוא נובמבר, אתה עוד יכול למלא את המנילה שלך, אבל תמהר כי יש אחלה תחרות על מקומות בחטיבות השונות (טוב, חוץ מכפיר שלשם כמעט אף אחד לא הולך).
3. אם אתה לא בכושר הכי טוב (כמוני, למשל) אז עדיף שתבקש יום סיירות ועד אז תעלה בכושר, זה יהיה רק חיוני. פשוט כדאי ללכת לאן שהלב מושך אותך - אם לחי"ר אז לחי"ר, אם לסיירות אז לסיירות. כמו שאמרתי בתשובה מס' 2, אם אתה רוצה חי"ר, אתה עדיין יכול להתקבל לחטיבה האהובה עליך בנוב' 08 ומן הסתם גם במרץ 09.
4. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך אצל בעלי פרופיל 97 וקב"א גבוהה, אבל אני חושב שאתה תקבל שאלון העדפות יח"ש וחי"ר וגם עלון סיירות ובמנילה שלך תהיה אפשרות לבקש יום סיירות (נראה לי, אל תתפוס אותי על מילה). אבל מה שאין לך מספיק נתונים אליו (לדוגמא, אם יש לך קב"א 44 אז מן הסתם אתה לא תקבל סיירות) אז אתה לא תקבל. או מקסימום אתה יכול להתקשר ולשאול האם מגיע לך לפחות חריג, כמו שכמה מהמכרים שלי עשו.

בכל מקרה,
בהצלחה!

ישן 10-08-2008, 23:36
  Or_M Or_M אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.08.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "הוא לא מדבר על כך שמתי יעלו..."

אני מתכוון ל-2 הדברים. גם מתי זה הופך לרשמי, וגם מתי בעצם הרופא בלשכ"ג יושב מול התיק הרפואי שלי
ומול הפקס שלי. כמה זמן לוקח הכוונה עד שמעבירים לו את זה.
ועדה רפואית (ה-3334 במספר שעברתי) אני לא חושב שתהיה לי. בועדה הרפואית האחרונה הרופא אמר לי
לפקסס ושאני לא צריך להגיע לשם. לבד יטפלו בזה. שוב, זה צבא, ואי אפשר לדעת, אבל במקרה הכי גרוע
יש לי כבר תאריך לועדה רפואית ב- 21/8.

oiboot, תודה רבה !
אני כמובן לא נמצא בכושר טוב כל כך, מהסיבה שאמרתי: "נו, אני אהיה פקח טיסה, יש לי כושר סביר, יותר
מזה אני לא צריך". אני עכשיו אתחיל לעבוד על הכושר שלי טוב יותר.
יום סיירות אני לא חושב שיש לי טעם לבקש וללכת, כי שוב, אם אני אצטרך לעבור יום סיירות, אני אצטרך להתגייס
לפחות באוגוסט הבא, וממש לא בא לי. אני אתחרפן בבית.

יכולה להיות לי בחירה אם להתגייס במרץ או בנוב' ? אני מעדיף את מרץ הרבה יותר.
אה, ובעיקרון התאריך גיוס שלי הוא 5/2/2009 שזה תאריך מותאם לקורס של הפיקוח טיסה.
עכשיו יש דרך לדעת מתי אני אקבל מנילה ?
אני לא רוצה להתגייס בנוב' הקרוב, בגלל הקרב על כל המקומות ובגלל הלחץ, ובגלל שזה נראה לי
מוקדם מידי.

שוב, תודה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר