לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2008, 06:22
צלמית המשתמש של sh33p
  sh33p sh33p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "לא הייתי קונה מחשב של..."

ואני דווקא מעדיף את הGB.
מניסיון עם שתי המותגים - בתור אחד שיש לו בבית גם inspiron 1525 וגם W566N של GB, אני מעדיף את הGB
וזה כי הדריוורים של דל פשוט שגעו אותי ואני בן אדם שממש אין לו קושי טכנולוגי כלשהו.
אהבתי את הפשטות של הGB - התקנה וינדוס XP חלקה בלי שום משחקים עם הביוס, הדרייורים הותקנו בתוך שניות,
לעומת זאת בדל הייתי צריך לחפש דרייורים של דגם אחר על מנת להתאים אותו ל XP, זה מסוג השטויות שאני לא סובל.
אגב שתיהם עלו אותו סכום - רק שהGB הגיע עם 8400 במקום כ.מסך מובנה (כל שאר המפרט זהה)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-09-2008, 17:04
צלמית המשתמש של sh33p
  sh33p sh33p אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי קרמריקה שמתחילה ב "יש פה בפורום מדריך להתקנת XP..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי קרמריקה
יש פה בפורום מדריך להתקנת XP על 1525, עם כל הקישורים לכל הדרייוורים. די פשוט...

יכולת התקנת XP היא לא פרמטר לטיב של מחשב.. אבל, מחוסר היכרות עם הGB, תן כמה פרטים:
כמה הוא מתחמם, איך זמן הסוללה, איך איכות החומרים? בעיות מיוחדות?

אלה דברים ששמעתי שבעייתיים עם המחשבים של GB, ואל תשכח שהDELL מגיע עם 3 שנות אחריות ולא שנה.. זה מאוד משמעותי.

אתה צודק, יכולת התקנת XP היא בהחלט לא מדד, ויכול להיות שתראה אותי בתור בן אדם קטנוני אבל
אישית אני שונא שחברות כמו HP ו DELL מחליטות בשבילי באיזה מערכת הפעלה להשתמש ואיזה דרייור להתקין.
לגבי איכות החומרים בGB, ללא ספק יותר נחותה מזו של הדל, הדל מעוצב יפה יותר, והמקלדת יותר נעימה למגע, לא אישית זה לא הפריע, אבל ישנם אנשים (כמו חברה שלי) שבוחרים לפטופ לפי איך שהוא נראה.
זמן הסוללה ארוך יותר בGB, הדל פשוט מתחיל לבכות אחרי שעתיים וחצי עבודה רצופה, לעומת זאת בGB אני יכול לראות סרט (מחובר לTV) ועוד להמשיך לעבוד עליו שעה לפני שהסוללה תיגמר.
התחממות זהה בשתיהם, לא ראיתי חריגה בטמפ' בGB, מה שכן ביום קיצי חם שתיהם מאוד רותחים לאחר כשעתיים עבודה.
* בGB מקבלים שנתיים אחריות ולא שנה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר