בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי genisher שמתחילה ב "מומלץ לקרוא - קצת פרופורציה בחיים..."
נחמד. יש לו כתבות מאוד מעניינות.
אבל רק עם דבר אחד אני לא מסכים איתו... את החומר צריך לגבות בשני דיסקים מגנטיים עם מנועים מובנים.
הם לא יקרים היום ואם הוא יעשה את זה כמו שצריך, הוא לא יצטרך לשלם הרבה כסף להצלת מידע
ההבדלים בין המצלמות זה לא רק מחיר ומ"פ אלא גם פיצ'רים כמו סרטוני ווידאו (D90) או המעבר ל FF בניקון.
כך שהמעבר מ D80 ל D90 יותר ברור מאשר המעבר מ 40D ל 50D, ובטח שהמעבר מ D70 ל D700
דעתי.
אתה צודק, אבל לא על זה הוא דיבר. הוא דיבר על מרוץ ההתחמשות בפיקסלים. מסכימה עם כל מילה שלו, מאמר ששווה לשמור ולתת לינק לכל גולש שמבקש "מצלמה חדשה עם לפחות 10 מ"פ".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי genisher שמתחילה ב "מומלץ לקרוא - קצת פרופורציה בחיים..."
מסכים בהחלט הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם..
מה שמעניין את כולם זה מגה פיקסל-הם חושבים פלאפון עם 8 מגה פיקסל יותר טוב מ p&s של 6 מגה פיקסל וכד'.
רק שלשום בא אליי בנאדם ושאל אותי כמה מ"פ המצלמה שלי כשהראיתי לו 10.7 הוא נראה כאומר "מה זהו?"
והראה לי שלמצלמה הקומפקטית שלו יש 8.
=/
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Adarhay שמתחילה ב "מסכים בהחלט הציבור מטומטם..."
דוגמא מובהקת להשלכות המירוץ אחר הפיקסלים זו ה A900 של סוני, ועכשיו הם יאכלו הרבה חרא בנושא הרעש. מעל ISO 800, ה F.F החדשה שלהם לא מתקבלת על הדעת מבחינתי.