לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-09-2008, 11:52
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
עימות עם מתנחלים: חייל ננשך - חברו שבר אצבע

חיילים ואנשי המנהל האזרחי הגיעו למאחז יד יאיר, על מנת להחרים ציוד לבנייה בלתי חוקית. אחד המתנחלים ניקב את צמיגי הרכב של הפקחים ומתנחל אחר שיסה את כלבו בחיילים. בהמשך, ניסו מתנחלים לפרוץ למוצב צה"ל בטלמון. גורמים בצה"ל: נחצה קו אדום. ועד מתיישבי בנימין: המ"פ נהג לפי דעותיו הפוליטיות
.................................................. .................................................. ...........................
.................................................. .................................................. ...........................
בערב: "פעולת נקמה" ליד טלמון

בשעות הערב המאוחרות הגיעו כ-40 מתנחלים אל מוצב של חיילי מילואים ליד ההתנחלות טלמון, שממערב לרמאללה. המתנחלים תקפו את חיילי המילואים, ניסו להיכנס למוצב ושיבשו את אספקת המים במקום. חיילי המילואים ניסו להדוף את המתנחלים, אשר כינו אותם "נאצים".

גורמים בצה"ל אמרו כי מדובר באירועים חמורים מאוד וכי צה"ל רואה בחומרה כל אירוע בו תוקפים אזרחים את חיילי צה"ל השומרים על ביטחונם. לדברי הגורמים, "נחצה קו אדום" בשורת התקריות הללו וצה"ל מתכוון למצות את הדין עם מי שהשתתף בהפרות הסדר. אנשי המנהל האזרחי הגישו תלונה במשטרה.

הכתבה במלואה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3595192,00.html

__________________________________________________ ____________________
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-09-2008, 12:08
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ck5760 שמתחילה ב "אכן נחצה קו אדום"

אכן לא קיבלנו הסבר מפורש ומדויק למה התרחש שם בדיוק.
מי נתן את ההוראה, מה זה ציוד לבניה בלתי חוקית וכו'.

אבל בשביל זה יש בית משפט, בג"צ ועוד דרכים חוקיות.

כאשר רוצים להרוס בית למשפחת מחבל, המשפחה ניגשת לבג"צ והוא עוצר או מאשר.
מה יקרה אם משפחת המחבל תשסה כלבים ותנקב את צמיגי רכבי החיילים ? אני מניח שהתגובות תהיינה הרבה יותר קשות כנגד המתפרעים.

לא משנה כרגע איפה הצדק נמצא, לא עוצרים חיילי צה"ל באלימות. נקודה.
אם החיילים היו פותחים באש לעבר המתנחלים ? היו הורגים את הכלב ואולי פוצעים/הורגים את המתפרעים שסיכנו את חייהם ?

יש דרכים להביע מחאה, ויש דרכים חוקיות לעצור מעשים.
על אלימות כלפי צהל צריכים להענש
ישן 11-09-2008, 19:14
  משתמש זכר ck5760 ck5760 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.02
כן
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אכן לא קיבלנו הסבר מפורש..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מצפון
אכן לא קיבלנו הסבר מפורש ומדויק למה התרחש שם בדיוק.
מי נתן את ההוראה, מה זה ציוד לבניה בלתי חוקית וכו'.

אבל בשביל זה יש בית משפט, בג"צ ועוד דרכים חוקיות.

כאשר רוצים להרוס בית למשפחת מחבל, המשפחה ניגשת לבג"צ והוא עוצר או מאשר.
מה יקרה אם משפחת המחבל תשסה כלבים ותנקב את צמיגי רכבי החיילים ? אני מניח שהתגובות תהיינה הרבה יותר קשות כנגד המתפרעים.

לא משנה כרגע איפה הצדק נמצא, לא עוצרים חיילי צה"ל באלימות. נקודה.
אם החיילים היו פותחים באש לעבר המתנחלים ? היו הורגים את הכלב ואולי פוצעים/הורגים את המתפרעים שסיכנו את חייהם ?

יש דרכים להביע מחאה, ויש דרכים חוקיות לעצור מעשים.
על אלימות כלפי צהל צריכים להענש

אני גם משער שסגירתו של הכביש שבו המתיישבים משתמשים להגיע לביתם כ"עונש" על התקרית הוא חוקי בעליל.

בקשר למחבלים - סחתיין על ההשוואה:
אלה מן הסתם לא היו דוחפים או מנקבים צמיגים אלא פשוט יורים כדי להרוג.

הסיפור פה די ברור: חיילים במקום להלחם במחבלים, נשלחו כדי לבצע פקודה לא מוסרית בעליל החרמת "ציוד בניה לא חוקי", כלומר גזל.
בעלי הציוד התנגדו לעוול סוף סיפור.

בקשר ל"לא עוצרים חיילי צה"ל באלימות" אני מסכים - חיילי פלוגת המילואים לא היו צריכים להשתמש באלימות כנגד המתיישבים (שגם הם חיילי צה"ל מן הסתם). הפיתרון שהייתי מציע לחיילי המילואים לשמע פקודה כזאת הוא "אחורה פנה קדימה צעד"!

ישן 12-09-2008, 22:42
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אתה מתורגמן כושל למדי מעברית לעברית..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
אני מניח שזה בגלל שאנו לא מדברים את אותה השפה. אתה מדבר את שפת עשיית העסקים עם מחבלים,
שזה עתה סיימת לנהל עימם מו"מ רשמי - ואני מדבר עברית...

גורם מוסמך זה בדיוק מה שהוא. גורם שמישהו רשמי ולא פוליטי, הגדיר אותו ככזה. אתה, למשל, לא גורם
מוסמך, אלא אם כן מדובר בהוצאת הודעות מטעם שותפיך לביזנס מהרש"ף, ובהנחה שהרש"ף הסמיכה
אותך פורמאלית לדבר בשמה...

אורי,

טוב שנחשף פרצופו האמיתי הצבוע והמתחסד של חסר המצפון.

מצפון? סתם סוחר תאב בצע,וחסר מעצורים מוסריים כל שהם, שאין לו טיפת בושה לעשות עסקים עם מחבלים,ומי יודע אם לא התחיל בזה בזמן שירותו הצבאי,באיסוף מידע וטווית קשרים.

כשהוא יגדל,הוא יהיה נחום מנבר.

ישן 12-09-2008, 20:33
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
מי שמציין העובדה ששרון גירש יהודים כדי לחמוק מחקירה, טוען שרבין נרצח ע"י השב"כ?
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Baloop שמתחילה ב "מקור מוסמך? צה"ל לא מוסמך..."

מעניין איך מפיצים אצלכם סיסמאות, וכווווולם לומדים לדקלמן חיש קל...
עקירת מתיישבי חבל עזה וצפון הושמרון בוצעה אך ורק כדי לבלום את גל החקירות נגד שרון. לא בכדי
הוא הוגדר כאתרוג, וזכה ליחס בהתאם. העובדה שאין אפילו אדם אחד מבין אלה שדקלמו את הטיעונים
המקובלים והשקריים אודות "דמוגרפיה" שהצליח להסביר מדוע, אם כן, נעקרו גם יישובי התוחמת הצפונית.

צה"ל הוא מקור מוסמך ביותר. לא נתקלתי בהודעה של דובר צה"ל המתארת את הסיפור מסמר השיער של
אפרת וייס. אפרת וייס אינה מקור מוסמך, והעובדה שהצליחה לצטט בכתבה את הגורם הבלתי קשור
בעליל, ארגון השמאל הקיצוני "יש דין", רק מלמדת זאת. להביא תגובה של גורם בלתי קשור זה בכתבה,
רק מלמד את עומק המגמתיות של הכותבת. אני מניח שהגיוני בעיניך שבכל כתבה שעוסקת בקשיים של
קיבוץ פלוני, יביאו את תגובת דובר כהנא חי...
ישן 13-09-2008, 11:53
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אצלכם, זה כ-ל מי שמדברים בסיסמאות ולא מצליחים לתת תשובה לשאלה פשוטה...
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי Baloop שמתחילה ב "כשאתה אומר "אצלכם" זה מחנה..."

אנא תן לי נימוק מסכן אחד למה היה צורך לפנות, במסגרת מה שאתה מגדיר כפינוי חד צדדי, גם 3 יישובים
שיושבים על הגדר, אין שום צורך לאבטח צירים בכדי להגיע אליהם, וההבדל היחיד בינם לבין יד מרדכי או
נתיב העשרה, הוא קו דמיוני שחדל להתקיים ב1967.
כאשר תצליח לברר עם אלה שלימדו אותך להגיד "קונספירציה" על כל מה שאין לך תשובה עליו, אשמח אם
תשתף גם אותי...

אין מקור מוסמך שיאשר שהאתרוג ביצע מהלך של גירוש כדי לחמוק מאישום פלילי. יודע למה? כי להודות
בדבר כזה זה להודות בעבירה פלילית חמורה פי אלף מאלה שהאתרוג היה חשוד בהן...
זוהי השערה מבוססת שלי ושל אי אלו רבבות, שאינם רק בימין. עפר שלח ורביב דרוקר, למשל, שאינם
בדיוק ממחנה הימין, הגיעו לאותה מסקנה עצמה. מוזר...
לעומת זאת, הקונספירציה של תומכי הגירוש שהאתרוג, האיש שבנה יותר יישובים ביש"G מכל אחד
אחר, הגיע בגיל 75 למסקנה ש"הכיבוש רע ואם אין פרטנר, אז צריך דווקא לסגת ולעקור יישובים", היא
נטולת כל הגיון בבסיסה. ממ תי אנשים משתנים בגיל 75. בתחילת 203 אומר האתרוג שנצרים (שים לב,
היישוב המבודד ביותר ברצועת עזה) היא כמו ת"א, ואז אחרי שנה הוא רוצה לפנות לא רק אותה, אלא גם
את ניסנית, דוגית ואלי סיני. גם כקונספירציה זה לא רציני.אפילו בארי חמיש היה מביט על התיאוריה הזו
בלעג.

ובנימה רצינית יותר - כדאי שתחדל ללמוד הסטוריה מויקיפדיה. להגדיר אותם כ"לא מוסמכים" זה מחמאה
עצומה עבורם...
ישן 13-09-2008, 12:04
  Baloop Baloop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.08
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אצלכם, זה כ-ל מי שמדברים בסיסמאות ולא מצליחים לתת תשובה לשאלה פשוטה..."

העובדות מדברות בעד עצמן. כל ראש ממשלה (חוץ מאולי יצחק שמיר) שהגיע לכיסא ראש הממשלה מאז 1977 שינה את עורו שמאלה. אני מניח שהסיבה היא שדברים שרואים מכיסא ח"כ לא רואים מכיסא רה"מ.

בתאכלס, אריאל שרון הוא לא היחידי שאתה צריך להיות מופתע ששינה את עורו. גם צחי הנגבי, ההוא מימית שנלחם בכל כוחו נגד הפינוי מיהר לתמוך ברה"מ ולהצטרף לקדימה למרות התנגדותו הראשונית לתוכנית ההתנתקות. אם היית מספר לבגין ב1973 שהוא הולך להחזיר את סיני הוא היה מתפקע לך בפרצוף. אם היית שואל את ביבי נתניהו ב1995 אם יש סיכוי שילחץ לערפאת את היד הוא היה מגחך. עובדתית - דברים שרואים מכסא האופוזיציה לא רואים מכיסא רה"מ.
ישן 13-09-2008, 12:16
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

ביקשתי ממך לנסות לענות בלי סיסמאות - במיוחד לא סיסמאות מופרכות...
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי Baloop שמתחילה ב "העובדות מדברות בעד עצמן. כל..."

שרון אמר שנצרים היא כמו ת"א אחרי שכיהן כראש ממשלה במשך שנתיים רצופות. אתה אומר שאחרי
שנתיים בתפקיד פתאום גילה ש"דברים שרואים מכאן לא רואים משם"? נסה שוב, אולי בכ"ז כדאי שתברר
עם מישהו אם יש תשובה רצינית יותר למה נעקרו שלושת יישובי התוחמת הצפונית?...

צחי הנגבי הוא רק חיזוק לטענה שלי ולא לטענה שלך. שינוי עורו של צחי הנגבי החמוד הלך יד ביד עם
ביסוס החשדות נגדו בפרשות של מינויים פוליטיים ודרך צלחה...
האיש עבר למפלגת אט"ד באותו יום שבו הומלץ על כתב אישום נגדו. האיש הוא חיזוק לטענתי שתמיכת
פוליטיקאים שהיו בימין, במהלכים מדיניים משמאל, לא ממש קשורה לשינוי אידיאולוגי מעמיק - אלא לשחיתות
מוסרית, שנבעה מחשיפתה של שחיתות פלילית...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:12

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר