11-09-2008, 19:57
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.06.08
|
|
|
אני לומד מכך שאתה מתכחש למציאות
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי קגנס
ואם אתה חושב שהענשת רופאים על טעויות באופן חמור יותר מהיום תשנה משהו אז מוטב שתיבחן שוב את ההשוואה לאנשי הצבא. אתה מתאר ענישה שם ומצד שני ידוע לנו על עוד ועוד מקרים קשים בצה"ל...מה אתה למד מכך?
רשלנות רפואית נפוצה יותר ממה שאתה חושב והיא נובעת מכך שבכל עיסוק מתרחשות טעויות. העניין הוא שלפי התיעוד (ויש תיעוד) תקיפות רופאים לא מתרחשות ברובן בשל רשלנות רפואית כי אם מהסיבות שציינתי קודם. להזכירך, נושא האשכול היה תקיפת רופאים ולא רשלנות רפואית.
הציפיות שלך מהרופאים מוגזמות, שלא לומר, ילדותיות. אתה חושב שסטודנטים לרפואה יהיו בכל שיעור ושיעור במשך 7 שנות לימודים? אתה באמת חושב שהעדרות פה ושם משנה משהו?
אני מניח מכך שלא למדת באוניברסיטה. ואני חוזר וכותב, סינון "קפדני" יותר יביא לכך שלא יהיו מספיק רופאים במערכת. כבר היום יש מחסור ברופאים.
הייתי בבתי חולים בוודאות הרבה יותר ממך מהסיבה הפשוטה שעבדתי בבית חולים (שיבא) מה שחייב נוכחות יומיומית שם...
|
כשהמציאות אומרת שהסיבה שבצהל יש ה-ר-ב-ה פחות פאשלות, רשלנויות ועוד, מאשר באזרחות, הן בחיל האוויר ובכלל בצבא היא היד הנוקשה והענישה ההרתעתית, אל תבלבל שענישה לא תרתיע אף רופא.. בוא נעשה ניסוי ונהפוך את צהל לאנרכיה, מטוסי אף 16 יתרסקו כל יומיים על ימין ועל שמאל. מלבד עבודות אנשי הצוות הטכני, טייסים עושים תדריך לפני כל גיחה, תחקיר אחרי כל גיחה, ומתעדים כל גיחה בצילומי ווידאו כדי ללמוד לקחים להבא, למצות את האימון כמה שיותר טוב ובין השאר ללמוד לקח מפאדיחות שקרו במהלך הגיחה, בשלושת הניתוחים שעברתי לא היה אף תחקיר, ובכלל לא מקובל לעשות תיעוד של ניתוחים, אם היה כזה תיעוד והיה בידי היום הייתי יכול להיכנס באמאמא של אותם רופאים בבית משפט, אבל אין כאלו צילומים בידי..
לא מעניין אותי שנושא האשכול הינו תקיפת רופאים, יש לי זכות להתערב ולהגיד את דעתי בנושא, וממה בין השאר נובעת אלימות נגד רופאים, זה שאתה פוטר בתירוץ "בכל מקצוע יש רשלנות" אז לא, לא בכל מקצוע, כי הרבה מקצועות שבמקרה ותהיה רשלנות קטנה לא תמצא עצמך באותה עבודה יום למחרת, שאני לא אתחיל לפרט אילו מקצועות, כנראה שאצלך לקחת את העולם כמובן מאליו זה מובן מאליו אצלך..
בעניין הסטודנטים, אתה שוב מוכיח עד כמה מוכן ללכת בדעות לא מובנות כשאתה פוטר אפילו מלתלמידים מסיעוד מללכת לשיעורים, בוא נעשה ככה, שקצין בקקצ יבריז מדי כמה זמן ויהיה בכל זאת קצין. אי אפשר להתייחס לטיעונים כאלה ברצינות, דיברתי עם אנשים, אני יודע מה הולך בבתי הספר העוסקים ברפואה, הסטודנטים בעצמם טוענים לפאשלות.
סינון קפדני בבתי הספר לסיעוד א-י-ן חד משמעית, סינון קפדני לרופאים אתה לא רוצה לעשות, תתחיל לתת עונשים כבדים על כל חתיכת רשלנות, הגיע הזמן להפסיק את ההכחשות היומיומיות אצל פאשלונרים, להפסיק לקבל את הרשלנויות כמובנים מאליהם, ולחסל את תרבות "סבבה אחי יהיה בסדר לא קרה כלום.."
ותפסיק לנסות להוריד אותי לרמה מתחתיך בכך ש"עבדת בשיבא".. מצידי תהיה שר הבריאות, להזכירך אני זה שעברתי רשלנות קשה, לא אתה, ופיצויים לא יעזרו לי אל תבלבל אין לך מושג איזו בעיה יש לי ושכסף לא יפתור אותה כמו שכתבתי 10 פעם, אבל יפה שאתה "קובע" מה יעזור לי.
נערך לאחרונה ע"י yosiqwer בתאריך 11-09-2008 בשעה 20:26.
|