לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-09-2008, 10:43
  Baloop Baloop אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.08
רה"מ על המתנחלים: במדינת ישראל לא יהיו פוגרומים נגד תושבים לא-יהודים

"התופעה של נטילת החוק, התפרעויות אלימות וברוטאלית – זו תופעה בלתי נסבלת, ותזכה לטיפול מידי מצד גורמי החוק". כך אמר הבוקר (יום א') ראש הממשלה, אהוד אולמרט, בהתייחסו לאירועים האלימים, אתמול ביצהר ובכפרים הפלסטיניים הסמוכים - ביניהם עסירה אל-קבלייה.

"במדינת ישראל לא יהיו פוגרומים נגד תושבים לא-יהודים", אמר אולמרט בפתח ישיבת הממשלה השבועית. הוא התייחס לדקירת הילד היהודי שהוביל ל"מסע הנקמה": "בסוף השבוע היה בצפון השומרון פיגוע כנגד תושב יצהר. מחבל חדר ליישוב ונער צעיר נפגע והיה ניסיון למעשה חבלה חמור יותר. זהו נושא חמור וקשה. כוחות הביטחון מטפלים בו ויגיעו למי שקשור לפיגוע הזה ויעשו את מה שצריך לעשות ומה שהם עושים באופן שוטף בצורה מעוררת כבוד והערכה".

אז תקף אולמרט את המתנחלים מיצהר, שיצאו לנקום: "יחד עם זאת היתה תגובה והתנפלות על תושבים פלסטינים על ידי מתנחלים מיצהר תוך שימוש בנשק חם. אין שום סיבה להניח או שהיה מידע כלשהו שהתושבים האלה היו מעורבים באירוע ביצהר. התופעה של נטילת החוק, ההתפרעות האלימה והברוטאלית זו תופעה בלתי נסבלת והיא תזכה לטיפול על ידי גורמי החוק. במדינת ישראל לא יהיו פוגרומים נגד תושבים לא יהודיים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3596251,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-09-2008, 16:03
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אם ככה אז הסבירות לשלום גבוהה..."

אתה לא יכול לעשות שלום עם מי שהדת שלו מצווה אותך למיתה ככופר באיסלם,
אתה כנראה (אולי מתוך בורות מערבית טיפוסית) לא מבין את התרבות והדת האיסלמית,
אתה כנראה לא מבין מהו הדר אל איסלם והדר אל חארב, ומה מורה החדית' למוסלמים.

המוסלמים ברובם הם עם שמאוד מאוד מחובר לשורשים הדתיים שלו (בניגוד אלינו),
לכן הם חזקים מאיתנו, אם זה בלבנון ואם זה בעזה וברמאללה, שכח מזה שיהיה שלום
שכח מזה שאתה תעצב את הערבים כמשא נפשך, זה לא יקרה.
כל עוד מוסלמי מגדיר עצמו מוסלמי הוא מחוייב לחוקי האיסלם שאומרים לו במפורש
כי עליו להפוך כל אדמה לדר אל איסלם (אדמת האיסלם) ואם לא מתאפשר הדבר להפוך אותה לדר אל חרב (אדמת המלחמה).

במילים אחרות, המוסלמים רוצים את כל השטח של מדינת ישראל, לא מתוך גחמה ולא מתוך קפריזה,
אלא מתוך אידיאולוגיה דתית שמגדירה את קיומם המוסלמי - ועד שאתה וכל הבלוקים לא תכניסו את זה לקופסא,
אנחנו רק נמשיך במדרון למטה, אין מה לעשות - כולם רוצים שלום, אבל אם שלום לא אפשרי אז זה או אנחנו או הם, ואני בוחר ב"אנחנו".
ישן 14-09-2008, 20:22
  Lance Lance אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מוכן שתראה לי שווי ערך..."

תוכל להתנחם שאתה קצת מכל דבר

כי ההודעה שלי היתה מאוד מפורטת, ועובדה שלא התייחסת לדברים,
אם זה לא הגדרה לבלוק - אני לא יודע מה כן, אבל אתה יודע מה אני צוחק, אני באמת לא בא בכוונה להעליב,
אם נפגעת אני לוקח את הדברים בחזרה, המטרה שלי היא לא לנהל מאבקי בוץ, אלא לחנך ולהאיר את מי שעדיין מהלך לו כסומא בחושך...

אם אתה באמת לא מכיר את האיסלם, אז עשה לעצמך טובה כאדם קודם ואח"כ כדיבייטור, וצא ולמד,
על החדית', על השריעה, על מצוות הת'קיע (תרמית זמנית לצורך תקיפה או מלחמה) על חוקי האיסלם והקוראן.

אם תרצה פסוקים אני יכול להציף אותך עד מחר, אבל איכשהוא אני חושש שהדברים יפלו על אזניים ערלות,
שכן אני קראתי את דברי הווכחנות שלך יותר מפעם אחת, ואני לא בטוח שיש טעם לכל זה..

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 14-09-2008 בשעה 20:27.
ישן 15-09-2008, 08:39
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "לא אמרתי עם מי אמרתי שצריך..."

ציטוט:
לא אמרתי עם מי אמרתי שצריך להסכים
- וזה שאין עם מי להסכים לא מעניין אותך... צריך להסכים, וזהו, ולא לבלבל אותך עם העובדות...

ציטוט:
ולשלום יש קורבנות
- אז זהו, שלשלום אין קורבנות, שלום משמעותו סוף הקורבנות. שלום שיש לו קורבנות אינו שלום, כי אם מלחמה בשם אחר.

ציטוט:
מתנגדי השלום גורמים לקורבנות עד כניעתם אם בכלל
- הפת"ח, שאיתו חתמנו על הסכם "שלום", הוא ממתנגדי השלום? ומה יביא לכניעתם של אותם "מתנגדי שלום"?

ציטוט:
ולא אמרתי שיש להרוג בשביל השלום, זה פועל יוצא לצערי
- אז, שוב, זה אינו שלום, אלא מלחמה, רק בשם אחר.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:32

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר