05-09-2008, 00:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.08.07
|
|
|
הסניגור של מלאך החבלה ממלחה: המאבטח גליצנשטיין התרשל
ציטוט:
לעומת זאת הפחית הסניגור, עו"ד משה סוחמי, בחומרת מעשהו של מרשו. "נכון שמדובר בתוצאה נוראה וקשה אבל למלאך לא היתה כוונה לפגוע, והוא הביע זעזוע וחרטה על התוצאה, שלא רצה בה", אמר. "לכל היותר, מדובר במעשה רשלני שאין בו לסכן חיי אדם. מי שמשליך חזיז רוצה לעשות רעש, לא לפגוע באנשים. אני לא אומר שמגיע לו פרס".
עו"ד סוחמי הוסיף כי "השימוש בחזיז אסור ולא חוקי. אבל אפשר לומר שבמקום לקחת חצוצרה הוא לקח חזיז. הוא חשב שהוא הולך לעשות רעש. מדובר בצעיר בן 21 , ללא עבר פלילי, המשפט הפך את כל עולמו והוטבע בו אות קין בשל מעשה שהוא כלל לא רצה בו. הוא הביע חרטה וצער...שירות המבחן התרשם מכנות דבריו. יש להעדיף שיקולים של שיקום על גמול והרתעה".
בצעד יוצא דופן הטיח הסניגור במאבטח הפצוע, על סמך עמדת המדינה בתביעה האזרחית שהגיש נגדה גליצנשטיין, כי הוא תרם ברשלנות לפציעתו, והחמיר אותה, משום שהרים את החפץ החשוד בניגוד להנחיות שנתנה המשטרה למאבטחים. גליצנשטיין הכחיש בתוקף שקיבל הנחיות כאלה וטען כי מבחינתו היה מדובר בחפץ תמים.
מלאך עצמו אמר לשופטת: "אני מתנצל מעומק נשמתי. לא התכוונתי לפגוע באיש. זה מעשה קונדס שילווה אותי כל חיי. כולם מצביעים עלי ברחוב. לא הייתה לי כוונה לפגוע באיש. אני לא ישן בלילות".
|
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/782/934.html
צריך לכלוא את המאבטח הזה, רשלן!

מוות למחבלים!
|