לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-09-2008, 17:27
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
בבוקר כדורגלנים, בצהריים חברי מרכז

ציטוט:
זה לא שארקדי גיידמק באמת רצה להתנצל בפני שמעון גרשון ושאר השחקנים, אבל היועצים הפוליטים אמרו שזה יעזור כדי לנצח בבחירות ואיציק קורנפיין אמר שזה יעזור כדי לנצח בליגה. אז המועמד לראשות העירייה התייצב אתמול בבית וגן ופתח כל הקלפים. חסל סדר ספקולציות לגבי האינטרס האמיתי של הבעלים, מהיום זה כבר רשמי - הקבוצה היא בסך הכל כלי שרת פוליטי עבור המועמד ממפלגת צדק חברתי.

אתמול הוא כבר הודיע לשחקניו כיצד הוא מתכוון להשתמש בהם במסגרת קמפיין הבחירות, שנכנס לשלב הסופי. "יש בירושלים כל מיני סוגי אוכלוסיות", פתח גיידמק בהסבר על חלוקת המנדטים, "יש אשכנזים חילונים, יש מזרחים ויש גם דתיים. הבעיה שלי עלולה להיווצר עם הציבור החילוני האשכנזי, שבמגזר שלהם אני פחות חזק מאשר במגזרים האחרים.

"הסבירו לי שזה טוב עבורי אם האזרחים יראו אותי מסתובב הרבה לקראת הבחירות. לכן, לקראת יום הבחירות אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בכך שכמה מכם יתנדבו ויסתובבו יחד אתי ברחובות כדי ללחוץ ידיים לאנשים. כמובן, שאני לא דורש ולא מחייב אף אחד לעשות את זה". וכשהבוס שחותם לך על הצ'קים מבקש, אז זה לא פשוט כל כך להשיב בשלילה.

בהמשך הגיע שלב השאלות, והשחקנים ניסו לנצל את ההזדמנות על מנת לאסוף מעט מידע על כוונותיו העתידיות של גיידמק, וגם קצת על מצבו הפיננסי. "תגיד, מה קורה עם חברת אוסיף", התעניין עידן טל (שמתעסק לא מעט בשוק ההון בזמנו הפנוי), אך היו"ר קורנפיין מיהר לעצור את גיידמק והסביר לבוס כי הוא לא חייב לענות לטל.

דרק בואטנג בדק אצל הבעלים האם בכוונתו לעזוב בקרוב את המועדון, ואילו גיידמק החזיר לו בתשובה מעורפלת ולא ממש ברורה: "אני לא נביא ולכן אני לא יודע מה יהיה מחר. כל שנה טענו שאני מתכוון לעזוב, והנה אני נמצא כאן כבר שלוש שנים".

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1021859.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר