ורשה, פולין 20D + 10-20 מבחינת עריכה זה auto contrast, משחקים עם dodge וburn ותיקוני CA עם פלאג של פוטושופ (שעכשיו אני רואה שהוא השאיר לי קצת הילות ליד הבתים ) שבוע טוב
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
איזו עדשה איזו עדשה .... בכל הטיול שלי באוסטריה היא לא ירדה מהמצלמה לרגע. פשוט מדהימה. וגם התמונה ...
כל מי שמתיחס אלי ברצינות רבה מדי - עושה זאת על אחריותו האישית ! http://www.pbase.com/arnon_g
כמו שארנון אמר: איזו עדשה איזו עדשה. תמונה מעולה טל, יכלת לקחת 2 צעדים אחורה אבל אז גם ישראל הייתה נכנסת לפריים
הגלריה שלי בפליקר
איזה צבעים! איזה זווית! מדהים!
"אם בחוקותי תלכו... ונתתי שלום בארץ " הצל"ש הראשון שלי! כל הזכויות שמורות על כל התמונות והנאמר בהודעותי.
יופי של תמונה. עד כמה שאני זוכר, הצבעים שם, באזור העיר העתיקה של ורשה, הרבה יותר חמים כך שהעריכה קצת סובייקטיבית. אבל מה זה משנה, התמונה יפה:-)
תמונה יפה! עכשיו אני רואה שהיא לא כל כך חדה, העדשה הזאת. צילומי נוף לא כל כך חדים בדרך כלל, אבל צילומי תקריב חדים. האם אני צודק?
Canon 40D ♦ 10-20 ♦ 17-50 ♦ 70-200 good gear ≠ good photos Vovka - pBase | Flickr
תודה למגיבים יובל - לא יכולתי לקחת שני צעדים אחורה כי אז הייתי מוצא את עצמי במזרקה, ולהיות רטוב ב5 מעלות זה לא כ"כ נעים MammaMia - העריכה לא סובייקטיבית בכלל, הגוונים קרים בגלל התאורה שהלילה השרה על המקום.. תמונת מקור EatMyDust (חלש בשמות) - כל סוג של צילום עם המצלמה הזו הוא חד.. הנה קרופ 100% של התמונה הזו (צמצם פתוח ופיקוס לרחוק) ושוב תודה למגיבים