לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-09-2008, 00:21
  ayalshimoni ayalshimoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי employe שמתחילה ב "נכון טעות שלי התו המסיים './0..."

לגבי הבעייה ש ל cout זה בסדר הצלחתי למצוא איך אפשר לעשות בלי ENDL ....
הבעייה שאני מנסה לקלוט קובץ והוא קולט לי רק את האותיות בלי רווחים ובלי תו סוף שורה. הנה הקוד:

קוד:
//fuch this
#include<iostream> #include<fstream> #include<cstdio> #include<string> using namespace std; int main(int argc, char *argv[]) { char c[256]; int i; for(i=0;i<256;i++)c[i]=' '; ifstream if1("ayal.txt"); if(!if1)cout<<"error reading file">>endl; else{ i=0 ; while(i<256){if1>>c[i];i++;} for(i=0;i<256;i++)printf("%c",c[i]); } if1.close(); cin>>c; return(0);

יש בקובץ AYAL.TXT כמה משפטים וכמה שורות והוא מוציא כפלט רק את האותיות בלי תו רווח ובלי תיו סוף שורה..

וחוץ מזה משהוא יודע איך מתעסקים עם טיפוס STRING? זה ממש טיפוס לא יעיל לדעתי ... איך אני מגיע לתו מסוים בתוך מחרוזת STRING? נגיד יש לי מחרוזת "HELLO MY NAME IS AYAL"
אני רוצה לדעת מה יש בתיו השלישי? איך אני יודע?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-09-2008, 11:56
  ayalshimoni ayalshimoni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.07
טוב.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "..."

טוב תודה על ה מדריך על ה STRING זה ענה לי על השאלה.

המדריכים האלה בכלל לא עוזרים לי לגבי הקריאה מקבצים..זה בדיוק מה שאני עשיתי וזה לא קורא כמו שצריך. לכתוב לקובץ אני מצליח אבל לקרוא זה פשוט לא קורה כמו שצריך זה קורא לי בלי רווחים ובלי סוף שורה..נגיד יש קובץ שבו כתוב :

hi my name is ayal

im a nice boy

זה קורא אותו ככה:

himynameisayalimaniceboy

אז מה עשינו בזה? עדיף כבר להשתמש ב FILE של סי הרבה יותר נוח.

קוד:
// files.cpp : Defines the entry point for the console application. // #include <iostream> #include <fstream> #include<cstdio> #include<string> using namespace std; int main(int argc, char* argv[]) { string str; char c,d,filename[20] ,array[100]; ifstream myfile1;ofstream myfile; int i; start: for(i=0;i<101;i++)array[i]=' '; str=' '; printf("R-reading file,W- write a file,Q -exit\n"); cin>>c; switch(c) { case 'w': start1: cout<<"write the name of the file you wish to write to:"<<endl; cin>>filename; myfile.open(filename); if (myfile.is_open()) { cout<<"write the new context of the file :"<<filename<<endl; cin>>str; myfile<<str; myfile.close(); } else{cout<<"unable to open file for writing"<<endl;goto start1;} break; case 'r': start2: cout<<"write the name of the file you wish to read:"<<endl; cin>>filename; myfile1.open(filename); if (myfile1.is_open()) { str=' '; i=0; while(!myfile1.eof()){myfile1>>array[i];i++;} myfile1.close(); cout<<"the context of the file is :"<<endl; for(i=0;i<101;i++)cout<<array[i]; } else{cout<<"unable to open file for reading"<<endl;goto start2;} break; case 'q': return(0); default: goto start; } goto start; return(0); }

תתמקדו ב CASE - R כי שם הבעייה .

נערך לאחרונה ע"י ayalshimoni בתאריך 21-09-2008 בשעה 11:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר