לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-09-2008, 09:06
  elvis1977 elvis1977 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.07
שתו לי,לקחו לי,אכלו,רימו אותי, אולי אני טיפש?

ציטוט:
מלחמת עולם בין ארקדי גאידמק לשותפו בחברת וילי פוד, צביקה ויליגר. בכתב התגובה שלו לבקשתו של ויליגר להוציא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ שהוגשה ביום חמישי לבית המשפט, תוקף גאידמק את ויליגר בצורה קשה וטוען למעשה כי ויליגר הוא האשם העיקרי בעימות שלו עם בנק מזרחי טפחות ובתדמית השלילית שנוצרה לו בשבועות האחרונים.

את כתב התגובה הכין עו"ד רנן גרשט ממשרד יוסי שגב. ל"כלכליסט" נודע כי גאידמק גם מכין תביעה כספית בסכום של מאות מיליוני שקלים נגד ויליגר, שבה הוא מאשים את ויליגר באחריות ישירה לנזק של 115 מיליון שקל שנגרם לו, לדבריו, בכך שעסקאות למכירת אוסיף לא יצאו לפועל.

עו"ד גרשט: "אנו רואים בויליגר כיוצר הרעה לגאידמק. הוא הגיע אליו כחבר כדי לעזור לו והפיל אותו בפח". עם זאת, אין בתגובתו של גאידמק התייחסות לכך שהוא לא רשם בטאבו הערת אזהרה על הבתים שלו ושל בתו כפי שהתחייב בהסכם ההלוואה שקיבל מויליגר בסכום של 16 מיליון שקל.

ויליגר, מתברר, הביע חשש כי גאידמק עומד לעזוב את הארץ לצמיתות וכי "עסקיו והתנהלותו לוטים בערפל". גרשט דוחה טענה זו על הסף ומציין את העובדה שגאידמק עזב את הארץ וחזר אליה במהלך הגשת התביעה.

http://www.calcalist.co.il/markets/...3122342,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-09-2008, 09:19

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "מאמין לגאידמק,על בשרי ראיתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
מאמין לגאידמק,על בשרי ראיתי מה זה חבר טוב,שתוקע אותך עם חובות שלא שלך ואחר כך נהפך לתמים,מה אני?.

כמו שאמרתי בשנים האחרונות אדם לאדם נהפך במדינה הזאת לזאב,והמושג ואהבת לרעך כמוך נמוג,וחבל.

בגלל זה גיליתי כמוהו שהחבר הכי טוב שלך הוא אתה עצמך.

הכל זה מאבק על כסף,וכשיש מאבק על כסף תאוות הבצע היא עניין של מלימטרים.

תלמד כלל ידוע בחיים:

עם חברים ומשפחה לא עושים עסקים, נקודה.

אבל אין אחד שארקדי לא מסובך איתו, אז כמו במערכון של הגשש על השופט יהויכין פנדלוביץ' ומר שמעון כסאח:

" אתה רואה יא מנייאק,אם כולם אומרים,כנראה שזה נכון "

ב 6 לאוקטובר מתחיל המשפט שלו בצרפת, ב 11 לנובמבר ( זה יוצא לאחר פסטיבל רבין השנתי ) הוא יקבל בראש בבחירות, ואז הוא ייעלם, כפי הנראה, כך זה נראה.

ישן 23-09-2008, 10:03

בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "בקיצור,הוא בבעייה עמוקה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
בקיצור,הוא בבעייה עמוקה מאוד,נראה לי שהחליטו לקרוע אותו על מה שעשה לטובת האזרחים במלחמת לבנון השנייה.

אף ממשל לא רוצה מתחרה לטוב או לרע באף מדינה,ואצלינו הרוב נעשה ממניעים לא כשרים כי כאן התאוות בצע עולה על כל רצון של אזרח לחיים טובים ורצון לתרום כי אי אפשר לדעת מי מחכה לך בפינה,מס הכנסה או האוצר.

הוא לא עשה כלום ל"שם שמיים", הכל פוזה של יחסי ציבור. במתחם ניצנים הוא פתח גם אוהל VIP ממוזג ורק מיוחסים הוזמנו לשם עם משקאות יקרים.

מתחרה? בטח, מתחרה לחשודי בכמות הביקורים ביאחב"ל.

הוא רצה להיות ראש ממשלה, חבר כנסת, ועכשיו ראש עיריית ירושלים. אפילו עברית הוא לא יודע.

לא נורא,אולי בכלא הוא ילמד?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר