לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2008, 13:34
  artur332 artur332 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.08
לא מסכימים להקדים לי את הגיוס- מה לעשות?

אני בן 19 וכמעט 4 חודשים ועוד לא התגייסתי בגלל כל מיני בעיות שונות..
הצבא קבע לי תאריך כרגע ל1 ל פברואר 09. בתאריך הזה אני אהיה בן 19 ו 9 חודשים!! מה שאומר שאשתחרר כמעט בגיל 23. למה שאני אדפק? גם אם אני מתגייס מחר זה נחשב מאוחר (הממוצע הנורמלי זה 18 וחצי)
שלחתי בקשה דרך עולים על מדים להקדמת גיוס עם הנימוקים כמו שכתבתי לכם פחות או יותר והתשובה היא שלא ניתן להקדים את הגיוס "עקב צרכי הצבא".

יצויין כי יש לי הת"ש 3, אותו קיבלתי לפני כשבועיים. לפי מיטב הבנתי זה אומר שאני לא אשרת בקרבי, וגם פברואר זה לא מועד קרבי. כך אני יודע שאתגייס גיוס כלל צה"לי אותו מקיימים כל חודש!

התקשרתי ללשכת גיוס ודיברתי עם מדור קד"צ אליו הפנו אותי, נאמר לי שלא ניתן להקדים הגיוס עקב "צרכי הצבא". שאלתי לאן אני מיועד אם זה כ"כ חשוב שאתגייס בפברואר אמרו לי שאני אדע ביום הגיוס. שאלתי אם אני אמור לקבל שאלון העדפות של לא קרבי אמרו לי שהוא נשלח אלי אתמול ויגיע כנראה מחר.

אני יודע שאין דבר כזה אי אפשר להקדים גיוס! במיוחד כשמדובר בבחורבן 19 וחצי כמעט. אני בטוח שיש אנשים בני 18 שמתגייסים. מה אני צריך לעשות ולמי עלי לפנות? לאיים בלא להתגייס? מה לעשות?
דבר ראשון אני אחכה לשאלון העדפות ואמלא אותו ואשלח להם בחזרה, מה הלאה?

תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר