25-09-2008, 21:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.07
|
|
פחדים מקורס קצינים...
חשבתי שיספיק לי לחפור בחיפוש בפורום, אבל הבנתי שיש כאן לא מעט קצינים ושהתשובות שניתנות מעמיקות ואישיות, ושכדאי פשוט לפתוח הכל...
אני מש"קית במטה חיל המודיעין, מיועדת לקצונה ולחזרה לאותו המדור כקצינה.
קורס קצינים אצלי הוא בגדר מטרה ואפילו חלום. אני רוצה לשרת את המולדת שלי כקצינה.. אני אוהבת לקחת על עצמי אחריות. יודעים מה, אין צורך לפרט... אני פשוט רוצה את זה 
הבעיה שלי היא שאף פעם לא היו לי התנסויות רציניות עם הדרכה, וההתנסויות המאוד בודדות שהיו לי, היו לפני שנים, כשהייתי חסרת ביטחון עצמי ופחדנית... והן השאירו לי טעם ממש ממש רע בפה.
לכן עכשיו, כשמספרים לי על זה שאצטרך להעביר שיעורים, הדרכות, התנסויות רוחביות... אני די מפחדת.
מה ששמעתי על התנסויות רוחביות שמקבלים בקורס ממש מועט, אבל הספיק כדי להבהיל אותי שמדובר בתפקידים די גדולים ולא מוגדרים, ש... איך אדע איך לבצע אותו לעזאזל?!
היום כשהמפקדים שלי לא נמצאים, או כשאני לא רוצה לערב אותם תחילה וקודם לנסות בעצמי לפתור בעיות, אני יודעת שאני הופכת עולמות כדי לעשות את הדברים וגם מצליחה לעשות אותם... אבל זה כי אני מכירה את התפקיד ומצליחה להסתדר בסביבת העבודה... לעומת זאת, מה שמספרים לי על בה"ד 1 נשמע כמשהו מפחיד ולא ידוע.
אני מפחדת שאצטרך לעמוד מול אנשים ואשתתק, או שלא אצליח לבנות שיעור/פעולה/מה שלא יהיה מחוסר רעיונות להפעלות וכאלה דברים, שיש לי הרגשה כאילו לאנשים אחרים פשוט זורמים החוצה... ולי לא.
לצערי יש לי עד אפריל כדי להתחרפן עם מחשבות כאלה... וזה באמת ממש ממש מפחיד אותי. אפילו שכלפי חוץ כן יש לי הרבה בטחון ואני מתחברת עם אנשים בקלות.
האם מישהו כאן גם הגיע לקורס בלי ניסיון בהדרכה, או עם פחדים דומים, או לא וסתם יכול לומר מה הוא חושב לגבי המחשבות המציקות האלה שיש לי?
תודה...
חג שמח ושנה טובה 
נערך לאחרונה ע"י Liel_C בתאריך 25-09-2008 בשעה 21:47.
|