לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2008, 14:47
  yohaykares yohaykares אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.07
מס' שאלות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Qarish שמתחילה ב "שאלות על חובלים"

בס"ד

אחי דבר ראשון בבקשה ממך אל תענה על זה בראש השנה,או לפני או אחרי כדי שאני אוכל לקרוא , תשתדל להתחשב בבקשה.
* איזה מגמה היית?
*איך התרשמת בחמשת החודשים מחובלים? שירות מאתגר? היית מגדיר אותו כקרבי?
*מה הסיבה/ות שעזבת/נופת? ואם נופת אז למה?
*אני אמור להתגייס במרץ ואני בדילמא גדולה כי מצד אחד אני שומע דברים טובים על חובלים ומצד שני טוענ ים שזה קורס שלא עומד באותו סדר גודל של תפקיד שאתה מבצע לאחריו(התפקיד משמים),מה אתה חושב?
*אני אישית מאמין שליחטיות אני יכול להתקבל , על מה אתה ממליץ ללכת,חובלים או לנסות ליחטיות?
*יש פעילות?(אם ראית או שמעת את החבר'ה הבוגרים יותר)
*מה הסיכוי לקבל משהו טוב בשבוע ראיונות? ואם לא מקבלים יש אפשרות ליפול להנדסה/גבעתי/כפיר או רק שריון /תותחנים?

תודה רבה ומצטער על הטרחה אני פשוט חיפשתי הרבה זמן מישהו שהתחיל את הקורס.
ובבקשה תשתדל לכתוב לי את התשובה לפני או אחרי החג ולא בחג עצמו..תודה ושנה טובה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-09-2008, 17:45
  Qarish Qarish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.11.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Qarish שמתחילה ב "שאלות על חובלים"

nivlevy היחידות שאני זוכר יהלום ,מורן,רוכב שמיים,עוקץ,צנחנים,מגלן,דובדבן,ימ"ס,מסלול רחף,פלס"ר שריון

אני הייתי במגמת שייט

השירות מעניין אבל לא לכל אחד זה מתאים אני מאוד רציתי משהו בעל אופי קרבי יותר לכן יצאתי.

לגבי מה שאומרים על ההבדל בין מה שמציבים בקורס לתפקיד זה גם אני לא יכול ואין לי זכות להגיד.

עכשיו הקורס מאתגר ונותן לך הרבה אני ממליץ מאוד להתגייס לשם אם אתה מתלבט מקסימום תראה שזה לא בשבילך ותמיד יהיה לך אופציה לשבוע ראיונות ואם לא תקבל כלום אתה יכול ללכת לאיזה גדוד שתרצה חוץ מצנחנים.

אם תגיע לגדודים תוכל לעשות יח"טיות ויש מקרים של חברה שהולכים ישר לפלסר בלי גיבוש(אל תפתח ציפיות אבל).

שאלת אם אני מגדיר אותו כקרבי שמע בעקרון זה נחשב קרבי ויש סיכון אבל הבדל גדול בין יחידות חי"ר למרות שיש גם הרבה יתרונות בשירות אם זה התנאים ואני קבלת אחריות גדולה על הידיים.

לגבי הפעילות ,עיקר הפעילות היא מודיעינית חוץ מבדבורות שיש חיכוך כל הזמן עם סירות דייג ובט"ש בעיקר באשדוד.

shimonmami זה שאתה לא בכושר זה לא נורא בזמן הקורס תכנס לכושר היה איתי בקורס בחור שמן לא בכושר ועכשיו הוא עומד בקצב עם כולם.
יהיה לך יותר קשה אבל זה לא כזה נורא תן מעצמך רק.
בוחן חובל אתה עושה אחרי חצי שנה ובסוף כל שלב וגם אם לא תעבור זה לא נורא,יהיה לך עוד בוחן בסוף שלב הבא לאחר שנה אומרים שאחרי פעמיים שנכשלים הולכים לועדות הדחה זה לא אומר שתעוף ואני אישית לא שמעתי על מישהו שעף בגלל זה.
בוחן חובל ממש לא צריך להדאיג אותך כרגע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:05

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר