29-09-2008, 17:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.11.07
|
|
nivlevy היחידות שאני זוכר יהלום ,מורן,רוכב שמיים,עוקץ,צנחנים,מגלן,דובדבן,ימ"ס,מסלול רחף,פלס"ר שריון
אני הייתי במגמת שייט
השירות מעניין אבל לא לכל אחד זה מתאים אני מאוד רציתי משהו בעל אופי קרבי יותר לכן יצאתי.
לגבי מה שאומרים על ההבדל בין מה שמציבים בקורס לתפקיד זה גם אני לא יכול ואין לי זכות להגיד.
עכשיו הקורס מאתגר ונותן לך הרבה אני ממליץ מאוד להתגייס לשם אם אתה מתלבט מקסימום תראה שזה לא בשבילך ותמיד יהיה לך אופציה לשבוע ראיונות ואם לא תקבל כלום אתה יכול ללכת לאיזה גדוד שתרצה חוץ מצנחנים.
אם תגיע לגדודים תוכל לעשות יח"טיות ויש מקרים של חברה שהולכים ישר לפלסר בלי גיבוש(אל תפתח ציפיות אבל).
שאלת אם אני מגדיר אותו כקרבי שמע בעקרון זה נחשב קרבי ויש סיכון אבל הבדל גדול בין יחידות חי"ר למרות שיש גם הרבה יתרונות בשירות אם זה התנאים ואני קבלת אחריות גדולה על הידיים.
לגבי הפעילות ,עיקר הפעילות היא מודיעינית חוץ מבדבורות שיש חיכוך כל הזמן עם סירות דייג ובט"ש בעיקר באשדוד.
shimonmami זה שאתה לא בכושר זה לא נורא בזמן הקורס תכנס לכושר היה איתי בקורס בחור שמן לא בכושר ועכשיו הוא עומד בקצב עם כולם.
יהיה לך יותר קשה אבל זה לא כזה נורא תן מעצמך רק.
בוחן חובל אתה עושה אחרי חצי שנה ובסוף כל שלב וגם אם לא תעבור זה לא נורא,יהיה לך עוד בוחן בסוף שלב הבא לאחר שנה אומרים שאחרי פעמיים שנכשלים הולכים לועדות הדחה זה לא אומר שתעוף ואני אישית לא שמעתי על מישהו שעף בגלל זה.
בוחן חובל ממש לא צריך להדאיג אותך כרגע.
|