לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-10-2008, 18:26
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "זה לא הפערים זה הרצון של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
זה לא הפערים זה הרצון של השמאל האמריקאי לזכות בכוח,הרי ברור שאבמה לא מתאים חוסר הניסיון שלו צריך מאוד מאוד מאוד להדאיג את האמריקאים,אבל כמו באמריקה הם גם נגררים אחרי התקשורת כמו כאן בארץ.

עלה בדעתך פעם, נוסטור, עד כמה דומה הדימוי של השמאל אצלך לדימוי היהודים אצל האנטישמים?

כמו היהודים השמאל שלך הוא מין תמנון אימתני, חסר פרצוף אך רב זרועות השולט בתיקשורת (סליחה, "תשקורת", מעניין איפה אתה מוצא את המידע שלך?), בסקרים, בשלוחי הציבור, בבתי המשפט ובמה לא וכל זאת למטרותיו העלומות שהן, ללא ספק, שטניות.

אז עכשיו, בוא ונבדוק את המיספרים, לא בישראל, אלא בארה"ב.

מי שולט בארה"ב ב28 השנים האחרונות (מ1980):

בבית העליון (הסנאט) הוחזק הרוב בידי המפלגה הרפובליקנית 16 וחצי שנים לעומת 11 וחצי בלבד בידי דמוקרטים.
בבית התחתון (בית הניבחרים) החזיקו הדמוקרטים ברוב במשך 15 שנה, לעומת 12 שנים בלבד לרפובליקאים. המממ... האם יש לך קייס? אבל רגע, מתוך 13 השנים האחרונות 12 היו בשליטה רפובליקאית.
ב20 מתוך 28 השנים האחרונות יישב נשיא רפובליקני בבית הלבן. אם נרחיב את הסקירה ב12 שנים נוספות, מ1968 הרי שנקבל 28 שנים של נשיאות רפובליקנית לעומת 12 שנים דמוקרטיות, יחס של יותר מ2 ל1 לטובת הרפובליקנים.

איך כל זה השפיע על הרשות השלישית, השופטת? מתוך תישעה שופטים עליונים בארה"ב שבעה מונו בידי נשיאים רפובליקנים. אפילו עם ג'והן פול סטיוונס ודייויד סאוטר, מינויים רפובליקנים הנוטים להצביע עם הצד הליברלי של בית המשפט (מן הסתם עוד המצאה של השמאל, מיתקן גלי מוח המשפיע על שופטים להצביע בהתאם לצרכי השמאל, כמה חבל שאנטונין סקליה מגלה התנגדות כזאת) עדיין יש לשמרנים רוב של 5 על 4 ברוב ההחלטות.

(שלא לאמר שלקרוא למיפלגה הדמוקרטית בארה"ב שמאל זה ממש, אבל ממש, נלעג)

אז פתאום התמנון השמאלני ניראה הרבה פחות מאיים (או לפחות מצליח לאיים) ואתה מדבר שטויות.

(וכן, המוסד הפיל את מיגדלי התאומים, הנחיתה על הירח היתה תרמית ואלויס עוד חי, עובדה, הוא אפילו כותב פה בפורום)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2008, 00:01
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "מאיפה קפצת אתה? מעצבן אותך..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
מאיפה קפצת אתה?

אה, סליחה, לא ידעתי שרק ל"קבועים" מותר להגיב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
אני יודע די טוב מה הולך בארצות הברית על תדאג למקורות שלי

למה שלא תגבה את ההצהרה הזו בכמה עובדות ברות אימות? את העובדות בהודעה שלי ניתן לבדוק בקלות.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
,ותתחיל לקוות שמקיין יזכה ולא אובמבה.

התקוות שלי (ושלך) לא ישנו כהוא זה את תוצאות הבחירות בארה"ב. התחושה באויר, הן מתוך הסקרים והן מהתנהגות שני המועמדים היא שכרגע, פחות משבועיים לבחירות, המומנטום אצל אובמה.

ישן 25-10-2008, 07:02
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אני מת עליכם השמאל,כאשר לכם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
אני מת עליכם השמאל,כאשר לכם אין תשובה מלאה,אתם מצטטים תגובות של מגיב בשביל לנסות לשכנע את עצמכם שאתם הצודקים תמיד ולא משנה על מה הדו-שיח.

דווקה חשבתי שנימקתי את עמדתי כראוי. להבנתי הטיעון שלך הוא שהתקשורת בארה"ב מוטה שמאלה והציבור האמריקאי נגרר אחריה. הנקודה שניסיתי להראות היא שברוב הבחירות בארה"ב בשלושים השנים האחרונות ניצח דווקה הימין. מכאן לדעתי ניתן להסיק אחת משתי מסקנות; או שהתקשורת האמריקאית אינה נוטה שמאלה או שהציבור האמריקאי לא נגרר אחרי התקשורת. כך או כך השמאל לא מצליח לשלוט רוב הזמן בארה"ב. אולי פיספסתי משהו. מה, לטעמך היתה השאלה? (ברצינות, תסביר ואנסה לענות)
ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
לגבי המקורות בארה"ב יש לי שם חברים ששומרים איתי על קשר כמו שלך יש חברים.

יש לי אמנם איזה חבר או שניים בארה"ב אבל לא זה בסיס הידיעות שלי, לפחות לא בנושא זה. מכל מקום לא לכך התכוונתי אלא לדוגמאות כיצד שילטון השמאל במדיה משפיע על מאזן הכוחות הפוליטי בארה"ב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
התגובה שלי מפונית רק לתגובה שלך אל תיקח את זה אישית מידי לא תקפתי אותך הלא את התגובה שלך בלבד.

הערה יפה. יחס גורר יחס (במובן חיובי).

ישן 25-10-2008, 21:41
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
זה באמת לא יכול להשפיע..
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "שים לב שהתאריכים לא זהים, לא..."

א. הפער בין התאריכים קטן מאוד ולא קרו ארועים משמעותיים בחמשת הימים האחרונים
ב. גם אם נחלק את התאריכים לפי ימים , נוכל לראות סקרים סותרים בכל יום בפני עצמו.
ג. הסקר היותר חשוב והיותר גרוע מבחינתו של מקיין, הוא סקר האלקטורים. מס' האלקטורים שיש בידי אובמה יותר מכפול (!) מזה שיש למקיין. זה מקביל לזה שבארץ, בתקופת הבחירה הישירה, מתמודד א' היה מוביל על מתמודד ב' 70% מול 30% .
ד. מקיין הפסיד ב 24/10 את אינדיאנה לפי הסקרים
ה. מקיין בצרות צרורות. אני כבר באמת לא רואה איך הוא יוצא מהן
ו. אני לא אומר שאפקט ברדלי (לא מצביעים לשחור בקלפי למרות הצהרות מוקדמות) אינו מתקיים. אני אומר שההשפעה שלו אינה גדולה מספיק כדי שמקיין יצמצם את הפער.
ז. אובמה הנשיא הבא של ארצות הברית

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 25-10-2008, 23:55
  hamora hamora אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אין מה לעשות שם מצאו את השיטה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
אין מה לעשות שם מצאו את השיטה לשטיפת המוח שנקראת סקרים,ואותה אימצו בארץ מפלגות השמאל בהנאה מרובה גם כלחץ על האזרחים,אבל לפחות כאן האנשים התעוררו מן האשליות שמחלקים הסקרים בנדיבות רבה.

כנראה שבלי הסקרים אמריקה רוצה נשיא צעיר,בלתי מנוסה,ולא אוהב יהודים במיוחד,שמבטיח קסמים לתמימות האמריקאית,היום דיברו על כך בערוץ אל-גא'זירה 2, ובערוץ קול פלשתין 11.

סליחה על ההצקה החוזרת נוסטור אבל עדיין לא קיבלתי שום הוכחה מצידך לכך שהסקרים בארה"ב הם חלק משטיפת מוח שמאלנית לציבור.

יותר מכך, עדיין לא הבנתי כיצד, אפילו אם הייתה שטיפת מוח כזאת, היא מצליחה לאור הנצחונות החוזרים של הימין האמריקאי בשלושים השנים האחורונות כפי שהראתי לך בהודעתי למעלה.

אשר לאובמה, לדעתי הוא לא אוהב יהודים במיוחד וגם לא שונא יהודים. בחיי היום יום קרוב לוודאי שיהודים לא מעניינים את אובמה במיוחד וזה יותר ממה שניתן לומר על נשיאים אמריקאים שדווקה סייעו לישראל רבות. לידיעתך ריצ'רד ניקסון היה אנטישמי למדי, מה שלא מנע ממנו לסייע לישראל במלחמת יוה"כ.

בנוגע ל"תמימות האמריקאית" ממי שיש לו חברים אמריקאים (לא ישראלים שגרים בארה"ב) הייתי מצפה לדעת טוב יותר. האמריקאים לא טיפשים וגם לא תמימים, לפחות לא יותר מהישראלים.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:00

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר