לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-10-2008, 11:56
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
הציטוט שהבאת עוד מתון.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "מתנחלים קראו ל"פיגוע נקם" בכוחות הביטחון"

השמיעו ברדיו את קולותיהם של שני תושבים. האחד אמר את מה שציטטת (וציטטו אחרים באשכול) השני קרא ליהודים לעשות פיגועים בכוחות הביטחון. ראש המועצה - הודה שמדובר בתושבי המקום.

לצערי, לא חושב שיש סעיף בספר החוקים שמאפשר להאשים את הראשון במשהו מלבד העלבת עובד ציבור. את השני הייתי שולח לכלא על הסתה חמורה.

אברי גלעד אמר ברדיו ש"אין תופסים אדם בשעת צערו" ואומנם אנשים אלה היו שרוים בצער לאחר שנהרס מאחז שבו הם או שכניהם התגוררו. עדיין, לא מדובר פה בסתם קללות. אלא בתקוות מנוסחות היטב של מה שצריך לקרות לחיילי צה"ל וגרוע מכך - בהסתה לרצח !

את שני האנשים האלה צריך לעצור ומיד אחר כך (או לפני) לעצור את כל מי שהשתתף בארוע האנרכיזטים שבו קראו לרצוח את חיילי צה"ל.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-10-2008, 17:48
  קגנס מנהל קגנס אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 31.07.06
גם זו עבירה על החוק וגם שם הורסים בתים בצדק
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "ומה לגבי הערבים שבונים בכפרים..."

אבל, כמו שאני מבין את הרגשות של המתנחלים שהרסו להם את הבית אני מבין את חלק מהנסיבות שבגללן ערבים בישראל בונים בלי רשיון. עד היום ממשלות ישראל לא השכילו ליצור תוכניות מתאר ראויות לשמן ביישובים הערביים ולחלק מהתושבים שם אין ברירה אלא לבנות בלי רשיון אחרת לא יהיה להם איפה לחיות. אחרים בונים איך שבא להם משיקולי רווח כספי. כאמור, יש הריסת בתים מנימוקים של אי חוקיות גם במגזר הערבי. באחד מהמקרים שבהם הרסו כמה וכמה בתים ביפו בשארה בא להפריע וחטף כדור גומי בתחת. לא הצטערתי יתר על המידה. הריסת הבתים לא בהיקף גדול, אבל כך גם במגזר היהודי. אני עצמי התגוררתי בדירה שכורה במשך שנה וחצי בהרצליה ורק אז הסתבר לי שהמבנה כולו פיראטי לחלוטין.
על כל פנים, אין מה להיתמם: לבנייה ביו"ש יש מרכיב פוליטי מובהק. המתנחלים מקימים שם מבנים באופן לא חוקי מסיבות פוליטיות/אידיאולוגיות (המאחזים לא מוקמים משום שמתנחלים החליטו להקים בית ואין להם מקום אחר, מסודר, לעשות זאת) וממשלת ישראל הורסת את המבנים האלה משום שהם מפריעים לה מסיבות פוליטיות (שאפשר להסכים להן או לא, זה השיקול של ממשלה נבחרת). זה לא עניין טכני גרידא של בנייה לא חוקית נוסח סגירה לא מאושרת של מרפסת ברמת גן.
ישן 26-10-2008, 14:09
צלמית המשתמש של ghostbuster
  משתמש זכר ghostbuster ghostbuster אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.07
שלח הודעה דרך MSN אל ghostbuster
אנשים רעים היסמניקים האלה מניסיון!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "מתנחלים קראו ל"פיגוע נקם" בכוחות הביטחון"

תמוהה בעיניי המצב שהחווה קיימת כבר 10 שנים, ופתאום נזכרו שיש להרוס אותה- איפה המשטרה והצבא היו בעשר שנים הללו? ואם 10 שנים קיים המקום- למה לבוא ותוך כמה דקות להגיד ללכת? למה להרוס באישון ליל? קצת מוזר לי הדבר... אולי כי ביום שישי הבינה ציפורה שממשלה לא תקום- והולכים לבחירות? ואז מה יותר טוב מלפנות מאחזים ולגרום לתסיסה בתקשורת נגד אותם אנשי ימין?.... חבל שהתקשורת משפיע כל כך על הפוליטיקה בארץ..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:15

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר