לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-03-2005, 15:25
  toni toni אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.04
ציטוט של ראש הממשלה מזמן ממשלת רבין היום אלו דברי הסתה לכל דבר

הרב הגאון ר' שלום דובער הלוי וולפאפנה היוםלפרקליט המדינה מרשי ניצןבתביעה נגד ראש הממשלה מראריאל שרון:

הרשה לי לברך אותך עם כניסתך לתפקיד החשובוהאחראי, כממונה על המאבק נגד ההסתה. יהי רצון שתמצא את הדרך הנכונה להלחם בפורעיהחוק האמיתיים, ומאידך לשמור על מרחב חופש הביטוי בישראל, כיאה לרשות דמוקרטיתומתוקנת.

לא הייתי רוצה להעמיס על כתפיך תיק כבד מייד עם כניסתך לתפקיד, אבלטובת העם והארץ דורשת לעשות כן.

המדובר באדם בשם מר אריאל שרון, אשר בהיותוחבר כנסת התבטא, לגבי ממשלת יצחק רבין ז"ל, בצורה שיתכן ויש בה משום הסתה, המרדה, ופגיעה באנשי ציבור המשמשים בתפקיד רשמי.

המכתב המלא ב'כתבההמלאה'.

המטה העולמי להצלת העם והארץ

ת.ד. 6132 צפת 13410

בס"ד י"ט אדר א' תשס"ה

28
בפברואר 2005

כבוד מר שי ניצן

המשנה לפרקליטהמדינה

משרד המשפטים

ירושלים

שלום וברכה,

הנדון: תלונה כנגד ראש הממשלה מר אריאל שרון

הרשה לי לברך אותך עם כניסתך לתפקיד החשוב והאחראי, כממונה עלהמאבק נגד ההסתה. יהי רצון שתמצא את הדרך הנכונה להלחם בפורעי החוק האמיתיים, ומאידך לשמור על מרחב חופש הביטוי בישראל, כיאה לרשות דמוקרטית ומתוקנת.

לא הייתי רוצה להעמיס על כתפיך תיק כבד מייד עם כניסתך לתפקיד, אבל טובתהעם והארץ דורשת לעשות כן.

המדובר באדם בשם מר אריאל שרון, אשר בהיותוחבר כנסת התבטא, לגבי ממשלת יצחק רבין ז"ל, בצורה שיתכן ויש בה משום הסתה, המרדה, ופגיעה באנשי ציבור המשמשים בתפקיד רשמי.

הדבר היה לפני תשע וחצישנים, בערב ראש השנה תשנ"ו, כאשר אמר בראיון שנתן לשבועון "כפר חב"ד" (גליון מס' 684) את הדברים הבאים:

בענין פינוי ישובים: "הממשלה הזאת והעומדים בראשה הםמוכי טירוףשאיבדו כל רסן. אחתהסיבות להתפתחות הזו היא נטייתם של יהודים להאמין למשאלות לבם.. גם לפניהשואההאמינו שהכל יסתדר.. מדובר כאן בשיתוף פעולה בין שני אנשים, פרס ורבין, שבכל מדינה אחרת היומעמידים אותם לדין בביתמשפט.. אין לממשלה הזאת שום רגש יהודי.. מסירת יש"עמסכנת את כליהודי הארץ".

בענין טענות הממשלה על הסתהמהימין: "תראה מה קרה למשלברוסיה הסטלניסטית. באמצעשנות השלושים השלטונות הסוביטים הפיצו ידיעות שיש כוונהלהתנקש בחייסטאלין, והדבר שימש לסטאלין עילה לחסל את כל צמרת הצבא האדום.. כך עלה גםבגורל הסופרים היהודים וכך גם בגורלם של הרופאים היהודים.. זה בדיוק מהשממשלת רבין עושה כעת בארץ, פרובוקציה תקשורתית על כוונה כביכול להתנקשבחיי רבין ושרי הממשלה.. האם הגענולבולשביזם נוסח סטאלין ממש.. לאן הם מובילים בעלילות החדשות שהם מפיצים.. להפקרת מתיישבי יש"ע ואולילמלחמת אחים.. חייבים לקרוא בקול רם: רודנים בשער".

שים לב מר ניצן הנכבד: מר שרון קורא לרבין "מוכה טירוף" ו"רודן", הוא משוה אותו למנהיגים שלפני השואה! (כשרצונו לומר בזה שגם התנהגותו של רבין תביאשואה), והוא מדמה אותו לסטאלין! יש לזכור שכעבור ששה שבועות בלבד אחרי פרסוםהראיון, אירע הרצח המחריד של ראש הממשלה! האם דיבורים אלו לא השפיעו עלהרוצח?

*

ועוד התבטאויות של מר שרון שנאמרו באותההזדמנות: איך עוצרים את מסירת השטחים: "כבר לפני שנה וחצי קראתילהתנגדות פאסיביתעממית בלתי חמושה. אני סבור שההפגנות היעילותביותר הן הפגנות דומיה של עשרות אלפי אנשים. אילו היה ניתן להעמידסביבמשרדי הממשלההפגנת דומיהשל 50 אלף איש למשך עשרה ימים, הממשלה הכושלת הזאת היתה כבר נופלת.. הדבר החוקי ביותר הוא ההגנה על החיים, והתנגדות עממית פאסיביתללא נשק היא אחת הדרכים לעשותזאת".

מר ניצן הנכבד, יש כאן עידוד למעשים בלתי חוקיים שלחסימת כבישים, ועצירת העבודה במשרדי הממשלה ע"י מצור של המפגינים.

*

בענין האקטואלי של סירוב פקודה: "כמי שהיה חייל שניםרבות, אני אומר.. אם חייל מרגיש שמצפונו אינו מאפשר לו למלא פקודה, הוא מתייצב אצלמפקדו ואומר לו "אינני יכול לעשות את זה".. לצערי הרב, הצבא מעורב בפוליטיקה ונהפך לכלי שרת בידי הפוליטיקאים". (כדבריםהאלו ממש אמר שרון גם בראיון ל"ערוץ 7" ביום 13 ליולי 1995).

גם ביוני 1974בעת נסיון הצבא לפנות את התנחלות "אלון מורה", אמר שרון לחיילים בזו הלשון: "זוהיפקודה בלתי מוסרית, ולפקודות מסוג זהחייבים לסרב.אני לא הייתיממלא פקודה זו".

נבקש מכבוד המשנה ליועץ המשפטי לבדוק את חוקיותן שלההתבטאויות שהעתקנו, וכמובן שנוכל לשלוח את צילום הראיון כולו, אם נתבקשלכך.

*

אני מודע לעובדה שמדובר על חשד לעבירותשהתיישנו. אבל מאחר שאנו עוסקים באיש ציבור, המטיף נגד אלימותמילולית והסתה, חשוב מאד לבדוק משפטית אתהתבטאויותיו שלו עצמו, גם אם הן נעשו לפני זמן רב.

לא יתכן בשום אופן, שראש הממשלה ישתמש היוםבסמכותו לסתום את פיותיהם של התושבים, בו בזמןשהוא בעצמו לימד אותםסגנון דיבור זה.

·
שרון צודקבדבריו שמסירתהשטחים תביא שואה על תושבי הארץ.

·
הוא צודקשיש להעמידלדין את המנהיגים הבוגדנים.

·
הוא צודקשמלחמת הממשלה נגדמתנגדי הגירוש, היא בנוסח סטאלין.

·
הוא צודקבהצעתו לצור על משרדי הממשלה הכושלת ולהביא לנפילתה.

·
הוא צודקשפקודת הגירוש היא בלתי מוסרית וחייבים לסרבלה.

אבל הואאינו צודקברדיפתו אחרי אלו שבסך הכל חוזריםעל דברים אלו ממש.

שיהיה ברור: לא נלך כצאן לטבח אחרי מנהיגים, אשרהפנו עורףלאידיאולוגיה שעליה חינכו דור שלם. לא ניכנע לאלוהמכריחים את חיילי צה"ל ואת שוטרי ישראללשרת את האויב, להחריב אתארץ הקודשולהפקיר למוות מליוני יהודים. אין לנו פחד מממשלהשהכריזה מלחמה גלויה נגד הקב"ה ותורתו.

ולה' הישועה!

בכבוד רב,

הרב שלום דובער הלויוולפא

העתקים:

שרת המשפטים הגב' ציפי לבני

היועץ המשפטי לממשלה מר מנימאזוז

מפכ"ל המשטרה מר משה קראדי

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר