לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2008, 07:21
  ron123456 ron123456 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ron123456 שמתחילה ב "התייעצות לגבי מנילה"

עוד משהו, לא קיבלתי את המנילה בדואר אלא באינטרנט. יש לי מיון תעסוקתי ב17.12. באתר רשום שאת המנילה מקבלים אחרי המיון בדואר . יכול להיות ששאר החירות יגיעו אחרי המיון? הפרופיל שלי הוא 64 והסעיפים הם על פלטפוס ואסטמה.

זה מהאתר:
לאחר יום המיון יופק עבורכם שאלון העדפות מיון תעסוקתי באתר האינטרנט של צה"ל "עולים על מדים"(אתר זה), בו תתבקשו לדרג את התפקידים שאינם דורשים איתור קדם צבאי, אשר תואמים את יכולותכם כפי שבאו לידי ביטוי ביום המיון התעסוקתי. לאחר דירוג השאלון תקבלו מספר אסמכתא אשר יהווה אישור סופי כי הדירוג התקבל במערכת.
הוראות מפורטות למילוי השאלון ניתן למצוא בהנחיות למילוי שאלון.

נערך לאחרונה ע"י ron123456 בתאריך 05-11-2008 בשעה 07:24.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2008, 15:13
  Safi_Saf Safi_Saf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ron123456 שמתחילה ב "היום הגיע המנילה בדואר. יש לי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ron123456
היום הגיע המנילה בדואר. יש לי רק 2 תפקידים קדם צבאיים. אלה שלא דורשים מיון ישלחו לי אחרי המיון התעסוקתי. מה זה התפקיד תיאום וסיוע בצה"ל ומשרד הביטחון- חייל בגופי תיאום וסיוע. מה אתם יכולים להגיד לי על יציאות, בסיס וכו'?

גם אני קיבלתי מנילה בדיוק בתאריך שלך וגם אני קיבלתי את השאלון היום בדואר, יש לי את שני התפקידים הקד"צים שיש לך בנוסף לאחרים, אני מעתיק לך ממה שכתוב לי במנילה על התפקיד ששאלת:

חייל בגופי תיאום וסיוע: מהות התפקיד:שירות איכותי ומאתגר המשלב יכולת תכנון וחשיבה, ניהול מערכות כוח אדם, מתן שירות, יחסים בין אישיים ויכולת ביטוי בע"פ ובכתב.משך ההכשרה:במהלך התפקיד.שיבוץ וקידום:הינו ביחידה בתנאי בסיס פתוח. למתאימים תינתן אפשרות יציאה לקצונה.תהליך המיון:איתור קדם צבאי. יום מיון הכולל הצגת התפקיד וראיונות אישיים. העוברים ישלחו לתחקור בטחוני.קוד תפקיד:5501

בסיס פתוח אומר שאתה יכול לצאת כל היום הביתה, אלא אם תשובץ לבסיס מרוחק מהבית.

רכז מתגייסים:

מהות התפקיד:תפקיד ייחודי העוסק בהליכי האיתור, המיון והשיבוץ של המתגייסים לצה"ל אל מול גופים צבאיים ואזרחיים. התפקיד מחייב הבנת חשיבות הקשר הראשוני בין המתגייס למערכת הצבאית ועוסק במתן מענה למתגייסים ברמת הפרט תוך מתן שירות אדיב וסובלני. התפקיד מתמקד בליווי בני הנוער בתהליך המיון המתבצע בלשכות הגיוס, בקביעת הנתונים האישיים, מסלול השירות והתפקיד הצבאי. התפקיד מחייב יכולת תפקוד עצמאית ברמה מקצועית גבוהה וביעילות, תוך מתן דגש על גישה שרותית וייצוגית.משך ההכשרה:4 שבועות.שיבוץ וקידום:לשכות הגיוס ברחבי הארץ ובמפקדת מיטב בבסיס תל השומר. למתאימים תינתן אפשרות יציאה לקצונה בתחומים האמורים, או קצונה בתחום משאבי האנוש בצה"ל. כמו כן, קיימת אפשרות קידום לתפקידי פיקוד או הדרכה בלשכות הגיוס.תהליך המיון:איתור קדם צבאי. יום מיון הכולל מבחני מצב, סימולציות ושאלון אישי.קוד תפקיד:5002

נערך לאחרונה ע"י Safi_Saf בתאריך 05-11-2008 בשעה 15:18.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר