לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2008, 11:54
צלמית המשתמש של KAKAdosho
  KAKAdosho KAKAdosho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.07
מתלבט לגבי תפקידים במנילה

היי כולם,
לפני כמה ימים קיבלתי מנילה..
מצד אחד אני מאוכזב, קיבלתי הרבה תפקידי הדרכה, שאין לי שמץ של מושג למה קיבלתי.
מצד שני, התפקידים שאני באמת מעוניין בהם נראים לי דיי איכותיים, רק הבעיה שאני אמור לבחור אד מבינהם. סתם לשם ציון התפקידים הם- פקח טיסה, תוכניתן, ומנתח תצלומי אוויר.
לפני הכל רציתי לשאול, האם אפשר "לעקוף" את ההגבלות של המנילה ולהתמייןן לכל התפקידים האלה, כי המנילה מחייבת אותי לבחירה רק של אחד מהם, ואני מעדיף להתמיין לכולם ואם ליפול במיונים למשהו אז לפחות להגיע למשהו אחר משם...

דבר שני, אני יודע שחלק מהתפקידים הם בעלי סיווג ביטחוני גבוהה ולא ידוע הרבה עליהם,
רציתי לדעת במידת האפשר על אופי השירות [אשמח ספציפית על מנתח תצלומי אוויר אם אפשר].

במשפט קצר, אני ממש נקרע בין האלטרנטיבה לתפקיד מעניין ומשמעותי בצבא, לבין תפקיד שאני לא בטוח שאני ממש להוט להתקבל אליו [תוכניתן] אבל מוצא אותו יעיל ועוזר בעתיד הרחוק יותר..

אשמח לשמוע לעצות ודעות שונות

תודהה ושבת שלוםם =]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2008, 14:31
  משתמש זכר Dapu Dapu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KAKAdosho שמתחילה ב "מתלבט לגבי תפקידים במנילה"

מניסיון אישי...
אתה חייב לשים סדר עדיפויות כזה, שאתה בוחר מקצוע שמעניין את הטריגרים שבאופי שלך, ולא מקצוע שנחשב ויכול לסייע לך גם בעתיד. תבחר ראשית, לפי מידת העניין שלך בתפקיד.

אני שמתי את מקצוע התוכניתן בדירוג גבוה, ולמרות שהמבחנים אליו לא היו קשים מדי עבורי (אך לא עברתי, אונקי-דונקי...) אני הרגשתי פספוס, כי יוכלו היו לשלוח לי מיונים לתפקידים אחרים (ומעניינים באמת) שדירגתי נמוך.

חשבתי מדי על מה יהיה בעתיד, ושכחתי אם זה קודם באמת מעניין אותי.

למזלי, הסתדר לי תפקיד טוב אחרי שהתגייסתי.

תכניתן שמתחיל את התקופה האזרחית שלו, יכול למצוא עבודה שבה כבר ישלמו לו סכומים גבוהים מאוד. אבל כדי להתפאר בתואר הזה, צריך להיות מישהו שאוהב את זה. כמו שנהג מירוצים צריך שיהיה לו איזה טריגר למירוצים, ולא בשביל הכסף נטו.

עכשיו,
כשאתה מדרג את העדיפויות שלך למקצועות, אתה עשוי לקבל מיונים לכל המקצועות האלו ולא רק לראשון שדירגת. אם תקבל מיון לפקחי טיסה, ולא עברת, ישלחו לך בהמשך גם מיונים לתפקידים של מפענחי תצלומי אויר וכדו' (כל עוד תאריך הגיוס שלך לא נקבע למועד מוקדם מהמיונים). וגם הפוך, אם דירגת הפוך...

מפענח תצלומי אויר זה תפקיד מעניין אחושישלינקיונג. הוא חושף אותך לעולם מיסתורי שעד היום לא ידעת עליו הרבה, ויש בו הרבה אפשרויות להתפתח וללמוד עוד ועוד. גם בסוף 3 שנים, קשה להישאר אדיש לתצלום לוויני נוסף של בסיס אויב ולא לפענח את מה שקורה בו.

פקח טיסה הוא תפקיד גם מעניין. פירטתי עליו בדיון של מישהי אחרת...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:17

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר