
23-03-2005, 20:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
הודעות: 29,140
|
|
|
יש כאן הסתה ..
כמו שאמרתי , אין קשר בין מתנחל למחבל . מי שיוצר קשר בין מתנחלים למחבלים הוא מסית .
אתה זוכר שלא מזמן הופיעה בפורום ידיעה על יהודי שתומך בהיסטוריונים פרו-נאצים? הוא היה אשכנזי ותמך בנאו נאצים . זה נראה לך לגיטימי לתאר אותו בפורום במונח אשכנאצי? נכון , הוא אשכנזי והוא נאצי , הבעייה היא ביצירת ההקשר .
ואתה יודע מה , לי כן יש בעייה עם הביטוי ערבוש מסריח גם כשהוא מכוון כלפי ערבי בודד שביצע פיגוע . כי במסווה של תיאור אדם ספציפי מנצלים את הבמה כדי להעליב את כל הערבים באשר הם . צריך לתאר את המצב בצורה "יבשה" ואסור ליצור כל מיני הלחמים כמו ערבוש כדי לפגוע בקבוצה שלמה . ערבוש אומנם זו לא הסתה , זה סתם עלבון . אבל ליצור קשר בין מתנחל למחבל זאת אכן הסתה .
_____________________________________
“Much of the social history of the Western world over the past three decades has involved replacing what worked with what sounded good”
|